תודה אחי... לרגע חשבתי שנרדת ליד הארון
N necky New member 21/6/04 #97 גם אני הולך... להירדם עוד מעט ועוד מה שמחר אני חייב לישון מוקדם בעעעעעעעע
H H E L L O111 New member 21/6/04 #110 ../images/Emo50.gif אחי. אני לא אצטרך לסבול עוד מבחן לחודשיים הבאים...
S sapir aloud555 New member 21/6/04 #113 ../images/Emo50.gif ערפאאאאא גמלי לא יהיה מבחן בקרוב אבל בהצלחההההה
H H E L L O111 New member 21/6/04 #52 שווה... אבל ערפא...הוא צודק, באמת הבחור שיכור עד להודעה חדשה ואתה מוצא אותו כל הזמן עם אחת חדשה.... הייתי אומר שהוא החזיר לה כהוגן....
שווה... אבל ערפא...הוא צודק, באמת הבחור שיכור עד להודעה חדשה ואתה מוצא אותו כל הזמן עם אחת חדשה.... הייתי אומר שהוא החזיר לה כהוגן....
N necky New member 21/6/04 #54 טוב אבל... הוא לא התלונן שספיר מפריעה לו הוא ממשיך לנהל רומן איתה וזה גם לא מפריע לספיר שהוא עושה את זה כל לילה
טוב אבל... הוא לא התלונן שספיר מפריעה לו הוא ממשיך לנהל רומן איתה וזה גם לא מפריע לספיר שהוא עושה את זה כל לילה
H H E L L O111 New member 21/6/04 #55 או או או!!! מילים כדורבנות! אבל עדיין. הוא החזיר לה, כמו שצריך.... וגם היא... אני מרגיש באמצע משחק מחשבה ענקי....
או או או!!! מילים כדורבנות! אבל עדיין. הוא החזיר לה, כמו שצריך.... וגם היא... אני מרגיש באמצע משחק מחשבה ענקי....
N necky New member 21/6/04 #57 טוב את... החלטת השופט אי אפשר לשנות אחר כך נבדוק בקליטת הווידיאו ונראה אם צדקתי או שטעיתי
N necky New member 21/6/04 #63 לא צריך לפתוח בלוג... בשביל זה ערוץ 5 קנו את חבילת השידור למשחק וכנראה ישדרו את זה בחמש פלוס
N necky New member 21/6/04 #67 בינתיים... יש את המשחק הזה בקשר לאיגרוף אני עובד על זה בינתיים עם ספיר ולירן אולי נצליח להגיע להסכם כספי שמקובל על שני הצדדים
בינתיים... יש את המשחק הזה בקשר לאיגרוף אני עובד על זה בינתיים עם ספיר ולירן אולי נצליח להגיע להסכם כספי שמקובל על שני הצדדים
S sapir aloud555 New member 21/6/04 #73 אני מסכימההההה אני לא אגיד כלום [בנתיים בנתיים] על קארל אם לירן לא יגיד על לילוש! וזה סופי!