בושה!!!!

Ed Hunter

New member
בושה!!!!

"מגן דוד אדום: מלאי הדם בישראל אוזל מלאי הדם במדינת ישראל הולך ואוזל, כך מזהיר היום מגן דוד אדום לאור ההיענות הנמוכה למבצע התרמת הדם עליו הכריז. במאגר הדם של ישראל חסרות כ-700 מנות דם מסוג O פלוס ומנות דם עם RH שלילי. עד כה נתרמו רק כ-190 מנות. המבצע יימשך עד סוף השבוע בתחנות מד"א בחיפה, ירושלים, באר שבע, עפולה וכן במספר נקודות מרכזיות יוצבו ניידות של בנק הדם. שר הבריאות, דני נוה, תרם הבוקר דם בתחנת הדם בירושלים כדי לשמש דוגמא לציבור." בושה! בושה לנו! חבר'ה תתרמו קצת מעצמכם למען המדינה שלכם, למען העם שלכם! תתגייסו למטרת קודש! הכי חשוב תזכרו ש"לתרום דם זה זכות ולא חובה" אז תנצלו את הזכות הזאת!

*superstar*

New member
מינימום שלושה חודשים בין תרימה

לתרימה. תרמתי לפני חודש ומשהו.

Ed Hunter

New member
את יודעת כמה דם צריך בישביל ניתוח

לב? 30 (!!!) מנות דם!!! משהו מטורף! וכשאנשים מכל הארץ תורמים 190 מנות זה בקושי ל5 ניתוחים.. ותחשבי גם כמה דם הולך על כל הפיגועים וכל זה...

Ed Hunter

New member
חחחח

אצלינו התרימו שלשום בשכונה ואני הלכתי וניסיתי לתורם והם בדקו במחשב ואמרו לי שיש לי עוד חודשיים וחצי לחכות... זונות!!!

vale la pena

New member
הנבלות לא נתנו לי לתרום!!!

כי אני מתחת לחמישים קילו........ שני קילו זה כל כך משמעותי?!
דרך אגב, חזרתי מהבחינות של הלהקות הצבאיות........ לא עברתי... אבל היה לי מה זה כיף, פגשתי מלא אנשים..... ו... זהו, כלל צה"לי....... באסה..... וה*%2#!~ במשרד הרישוי לא נתנו לי להבחן לתאוריה!!!!!! אוף, איזה סיפור עשו לי שם..... שכחתי את הקבלה של האגרה...
ואל תעירו לי על זה כי אני גם ככה מרגישה מטומטמת|!!!!!! והיום הייתי צריכה להגיע מבית החייל לרכבת ארלוזורוב והלכתי 20 דקות בכיוון הלא נכון....
מזל ששאלתי מישהו כי אם לא הייתי מגיעה לדיזינגוף... לא נורא, קצת ספורט.....
ועכשיו אני מתה מעייפות כי קמתי ממש מוקדם....... אז שיהיה לכם לילה טוב.......

למעלה