beitar 4 ever
beitar 4 ever
דרור, אני מבינה אותך, וגם אני הגעתי למצב שנמאס לי מבית``ר, ואני שואלת את עצמי בשביל מה אני צריכה את זה? בשביל מה אני צריכה את כל הסבל והבלאגן שבית``ר גורמת לי? אבל הגעתי למסקנה שבלי בית``ר אין לי חיים, והגעתי למסקנה, אחרי שראיתי בשער 5 את האוהדים, את הקללות, שריפת הצעיפים וכל שאר הדברים שהם עשו, שבית``ר זקוקה לי, וזקוקה גם לך, וזקוקה לשאר האוהדים לצידה, גם אם הם לא משחקים הכי טוב, וגם אם הם מפסידים לקבוצה הכי דפוקה בליגה, בכל זאת בית``ר הייתה, עדיין ותישאר חלק חשוב (או יותר נכון להגיד החלק הכי חשוב) מהחיים שלי למשך הרבה מאוד זמן, כי בסך הכל כבר 7 וחצי שנים (כלומר כמחצית מחיי) אני אוהדת את בית``ר, ואני אמשיך לאהוד אותם גם אם הם לא יציגו את היכולת שכולנו רגילים אליה, כי יש משפט שאומר: ``באש ובמים- בית``ר ירושלים`` וגם אני וגם אתה וגם שאר האוהדים, מכירים אותו, והמשפט הזה אומר שלא משנה מתי, אנחנו נהיה עם בית``ר, בכל מצב, מתי שהיא תצטרך אותנו ומתי שלא, בגלל זה אני נשארת ותמיד אשאר עם בית``ר, כי בלי בית``ר, אין לי חיים.... מקווה שתחליט נכון, ותעשה מה שטוב בשבילך, בשבילי ובעיקר בשביל בית``ר... האוהדת מספר 1 של בית``ר לתמיד- מורן בית``ר זורמת לי בדם- מכורה לך לעולם יש בי אהבה והיא תנצח.... הלב כואב... אבל.... אותה א-ו-ה-ב: בית``ר ירושלים בית``ר ירושלים אהבת חיי בית``ר בדם זורמת, ולנצח שם נשארת