בושה !

דרור ע

New member
בושה !

אני אוהד בית``ר אבל אפשר להגיד שכבר אין דבר כזה בית``ר יש את סובארו ירושלים והמבין יבין... אז את מי אני יעודד ממחר ?! אני אשמח מאד אם תתנו לי הצעות , ולא אני לא צתכוון לעבור למכבי חיפה ולא לאחת מהתל- אביביות.

beitar 4 ever

beitar 4 ever

דרור, אני מבינה אותך, וגם אני הגעתי למצב שנמאס לי מבית``ר, ואני שואלת את עצמי בשביל מה אני צריכה את זה? בשביל מה אני צריכה את כל הסבל והבלאגן שבית``ר גורמת לי? אבל הגעתי למסקנה שבלי בית``ר אין לי חיים, והגעתי למסקנה, אחרי שראיתי בשער 5 את האוהדים, את הקללות, שריפת הצעיפים וכל שאר הדברים שהם עשו, שבית``ר זקוקה לי, וזקוקה גם לך, וזקוקה לשאר האוהדים לצידה, גם אם הם לא משחקים הכי טוב, וגם אם הם מפסידים לקבוצה הכי דפוקה בליגה, בכל זאת בית``ר הייתה, עדיין ותישאר חלק חשוב (או יותר נכון להגיד החלק הכי חשוב) מהחיים שלי למשך הרבה מאוד זמן, כי בסך הכל כבר 7 וחצי שנים (כלומר כמחצית מחיי) אני אוהדת את בית``ר, ואני אמשיך לאהוד אותם גם אם הם לא יציגו את היכולת שכולנו רגילים אליה, כי יש משפט שאומר: ``באש ובמים- בית``ר ירושלים`` וגם אני וגם אתה וגם שאר האוהדים, מכירים אותו, והמשפט הזה אומר שלא משנה מתי, אנחנו נהיה עם בית``ר, בכל מצב, מתי שהיא תצטרך אותנו ומתי שלא, בגלל זה אני נשארת ותמיד אשאר עם בית``ר, כי בלי בית``ר, אין לי חיים.... מקווה שתחליט נכון, ותעשה מה שטוב בשבילך, בשבילי ובעיקר בשביל בית``ר... האוהדת מספר 1 של בית``ר לתמיד- מורן בית``ר זורמת לי בדם- מכורה לך לעולם יש בי אהבה והיא תנצח.... הלב כואב... אבל.... אותה א-ו-ה-ב: בית``ר ירושלים בית``ר ירושלים אהבת חיי בית``ר בדם זורמת, ולנצח שם נשארת

WishMaster

New member
תעבור...תעבור..

בוא למכבי ת``א.. לפחות אצלנו אין ציפיות..

אתה לא צריך לאהוד אף קבוצה.

וזה בגלל שאתה לא אוהד. אני אקח את עצמי כדוגמא הפעם: אני אוהד של הפועל רמת גן. ב-10 השנים האחרונות ירדתי עם הפועל רמת גן הרבה ליגות וגם עליתי איתם,היו לי הרבה רגעים שמחים ועצובים עם הקבוצה הזו. היו לנו עונות כל כך גרועות שהייתי נוסע למקומות קטנים בארץ נסיעות של שעות והייתי רואה כל פעם הפסד,ובכל זאת,אני עדיין אוהד,אוהד שרוף. אתה צריך להבין שכל שנה רק קבוצה אחת יכולה להיות אלופה,השנה זו כנראה מכבי חיפה ואולי שנה הבאה-בית``ר! איך תרגיש אם בית``ר כן תזכה השנה באליפות? תבוא לפה ותגיד: במחשבה שנייה אני מעדיף לאהוד את בית``ר? אם אתה לא אוהד אמיתי אז כדאי שלא תאהוד אף קבוצה,וזה לא ימנע ממך לאהוב את המשחק,אפשר להנות ממנו גם בלי לאהוב,אפשר ``להעדיף``. גם אני לא אוהד אף קבוצה בליגת העל אבל אני נהנה מכל משחק שאני הולך ואם אין משחק של הפועל רמת גן באותו יום-אני משתדל ללכת למשחק מעניין.

דרור ע

New member
אתה לא מבין !.

קודם כל אני באמת שצח לדעת שיש דבר כזה אוהד הפועל רמת גן , ועם כל הכבוד לקבוצה הנחמדה (הדבר היחידי שאני זוכר מכם זה שהבאתם לנו את חרזי ,תודה ) שלך אין לך מושג מה זה בית``ר , אתה לא יכול להבין מה זה בשבילנו בית``ר ואתה אף פעם לא תוכל להבין למה אנחנו כ``כ כועסים עכשיו. בכל אופן תודה על העזרה , אני חושב שאני יהיה האוהד הראשון הראשון של הפועל נהריה ( כן, יש דבר כזה ) שהיו``ר שלה זכה בטוטו לפני שבועיים והביא כמאמנת את נתי חג`ג ( שחקנית בת 24 ).

MiToOsH

New member
יש לך משו נגד נתי חג`ג` ?

וואי היא שחקנית טובה חבל``ז ואם מישהו רוצה לדעת עליה משו - אני הכתובת... (ד``א נראה לי שהיא בת 26... לפחות ככה אני זוכרת שהיא אמרה לי) ולמי שחושבת שאני מפגרת שממציאה שטויות- אני לא... היא באה אלינו לעשות לנו אימון יום אחד ובמילה פשוטה מעוד.. היא קרעה אותנו ! אני וכל הקבוצה שלנו היינו משותקות בלי יכולת ממשית לזוז.. לא נורא התגברתי.... אבל באמת היא תותחית ולדעתי הפועל נהריה צריכים לצרף אותה לסגל (שתתחפש לבן!) יאללה ביי מצבי קשה... aMiT

דרור ע

New member
אין לי כלום נגדה, להיפך

אין לי כלום נגדה זה אחלה שיש סוספוף מאמנת חוצמזה עכשיו אחרי כל משחק של נהריה תהיה כתבה גדולה בעיתון. בקשר להצטרפותה לסגל זה יהיה קצת קשה להתחפש לבן ...

או שבמחשבה שנייה.. :)

את גורמת לי להתלבט בין מי עדיף לבית``ר,נתי חג`ג` או אלי גוטמן? את אומרת שנתי חג`ג` קורעת אתכן...גוטמן לא עושה את זה,וזו הבעיה. אבל בית``ר קבוצה שצריכה שם גדול,יהיה מוזר לשמוע את האוהדים בטדי קוראים לנתי חג`ג` לתקוף עם הרבה שחקנים. נ.ב: מישהו רוצה את אלי כהן בהפועל רמת גן בחינם?

בעולם האכזר הזה,יש דברים עצובים.

קודם כל,אם אתה שמח בימים קשים אלו זה כבר טוב(וזה גם מראה משהו). בכל אופן,אני מקווה שהצלחתי לשמח אותך בכך שאני האוהד הראשון של הפועל רמת גן,אה...אני גם לא האחרון,היו לפני ויהיו אחרי. אני רוצה לתקן אותך בעוד משהו,אנחנו לא הבאנו אותו אליכם,אנחנו מכרנו אותו למכבי חיפה,בבקשה. בהפועל רמת גן גדלו ויגדלו עוד שחקנים הרבה יותר מוצלחים מאלון חרזי. רק בשנים האחרונות,איציק קורנפיין(עכשיו תגיד תודה:),רונן חרזי,מיכאל זנדברג,אבי פלטשר,יובל נעים,אפי צפריר ועוד הרבה. אולי אני לא אוהד מליגת העל אבל אני יודע מה זה בית``ר ירושלים יותר טוב ממך(ואני יודע למה אני מתכוון שאני אומר את זה). אני יודע מה זה בית``ר ירושלים,לא צריך ללמוד באוניברסיטה כדי לדעת שזו קבוצה לחוצה מאוד. שמחתי לעזור לך(בתקווה שלא אמרת את זה בציניות) ואני מאחל לך הצלחה עם קבוצתך החדשה,הפועל נהריה שיש לה יו``ר ששולח טוטו וזוכה ויש לה מאמנת שהיא בעצם שחקנית. אבל לפני שאני מסיים את פרשנותי חשוב לי לשאול אותך אם לא עדיף לך את גד זאבי על היו``ר המאושר? לא עדיף לך את גוטמן על נתי חג`ג`? תחשוב על זה! :)

למעלה