בושה,לנו,ולהם.

צודק בהחלט...

מה נהיה מהם היום... זה ממש עצוב. אני תוהה איך הם יכלו להגיע למצב הזה, אם הם באמת אוהבים את המוסיקה שהם מנגנים, אם הם חושבים שיש בזה משהו מעבר לפוזה... בסדר, אני לא מצפה ליצירה בסדר גודל של Master of Puppets, אבל אני מתגעגעת לסגנון המוסיקה ה"ישן" שהם ניגנו בתחילת דרכם, מוסיקה עם עוצמה אמיתית, ולא כמו להקות הניו מטאל ה"קשוחות". נראה שפרד דארסט, החבר החדש שלהם, השפיע עליהם יותר מדי... קשה לי להאמין שהם עדיין נהנים מהיצירה של מוסיקה שכזאת. עד כמה שזה נשמע בנאלי/דביק/ווטאבר, לפחות יהיו אלבומיהם הראשונים מצבה למוסיקה הטובה של פעם. (וסליחה על הטון ה"פסיכולוגי" משהו, זו בעיה אצלי
)

אמפרור

New member
דווקא הופעה לא רעה בכלל..

פשוט שיחקו אותה, ובינינו גם הטפילד לא היה כזה גרוע.. (וכן.. מותר לו להוריד איזה 10 קילו)
אני הייתי מבסוט באמת מהבחירת שירים שלהם.. הארבסטר, בלקנד, וסיק אנד דסטרוי אלו (בין היתר) באמת שירים שהרבה זמן הם לא הופיעו איתם.. אז אוקי, זה לא המטאליקה שהיו פעם, אבל את זה ידענו לא מהיום ולא מאתמול.. למרות זאת הם מבצעים מעולה ת'שירים שלהם.. ופשוט להנות.. בקשר לשירים החדשים... באמת היו מיותרים ובגלל ששמעתי אותם כבר (ובאמת שוויתרתי פעם שנייה) זו הייתה הפסקה טובה להתרענן
ואגב, לכל אלו שחושבים שקירק מזייף בהופעות.. זה לא זיוף זה פשוט טאבים אחרים של הסולואים (לדוגמא של וואן ומאסטר) שהם כתבו במיוחד להופעות.. גם עם הסימפוניה הם ניגנו בדיוק אותם דברים.. ואתם יכולים גם למצוא את הטאבים האלו בנפרד מהטאבים המקוריים..

למעלה