בושה,לנו,ולהם.

danihell7734

New member
בושה,לנו,ולהם.

אני לתומי מזפזפ לי בערוצים המפגרים בכבלים,פתאום אני קולט כתבה שעשו על מטאליקה בMTV. עכשיו בכתבה היו כל מיני דברים על מטאליקה,התחיל דווקא נחמד מראים כל מיני הופעות מהתקופה המודקמת וכאלה,ואז הם מגיעים לדיסק החדש (והדוחה או יורשה לי לומר),הם מראים את השלבים של ההתמסחרות,הם מראים את הצירוף של הבאסיסט ה"קשוח" החדש שלהם. ואז הם שמו את השיר החדש סיינט אנגר. מה זה הדבר הזה???????? מטאליקה הפכו לניו מטאל,ולי עדיין קשה לקבל את זה. תסתכלו על אלבומים כמו רייד דה לייטנינג(סלחו לי על העברות...) כמו קילם אול או מאסטר או ג'אסטיס,אלו אלבומים על רמה,זו מוזיקה טובה,לא כמו השיט החדש הזה. מצפה לתגובות,ומצטער שזה יצא כזה ארוך...

Sonata Of Tears

New member
תפסיקו!!!!!!!!!!!

דייי! נמאס,כל היום מקטרים מטאליקה היתה עכשיו מטאליקה אין יש להקה בקונפסט שונה,שלדעתי מצויינת ואני בכלל לא אוהב ניו מטאל ונמאס לי מכל האנשים האלו שחושבים שהם יודעים משהו שיהיה לכם להקה ותגיעו לרמה ותיהיהו חלוצי מטאל ולהקה קלאסית והיסטורית כמו מטאליקה תוכלו לדבר עכשיו אתם סתם כלומניקים שיושבים מול המחשב ומקטרים זה נמאס!! לא עשיתם כלום שאתם יכולים בכלל לדבר בעיקר גם לא לרדת על הבאסיסט החדש שלהם שהרמת נגינה שלו מגיעה לרמות שאתם בכלל לא ראיתם . מותר להם לעשות מה שבה להם אם המוסיקה שלהם ואם לא טוב לכם אל תקנו הכי נורא ,שרובכם בכלל לא מרזיקים עותק מקורי של דיסק כל שהו של מטאליקה בבית (ועל תבואו לי עכשיו ותגידו לי שיש לכם) מטאליקה הם להקת ענק ותמיד תשאר להקת ענק אני לא מבין אותכם..תנו כבוד לאבא ואמא שלכם.

danihell7734

New member
בתור מוזיקאי,מותר לי לתת עליהם ביקו

רת. אפילו אם לא הייתי היה מותר לי לתת עליהם ביקורת. ולידיעתך האלבומים שלהם שיש לי ביית(מקוריים) כוללים את מאסטר אוף פאפטס,קילם אול,רייד דה לייטנינג,ג'אסטיס פור אול,בלאק אלבום לואד,רי לואד,וגאראג' אינק. וחץ מזה...דיברתי על הבאסיסט השוואה לג'ייסון(לקליף אני אפילו לא מנסה להשוות כי פשוט אי אפשר). וד"א אתה עשית משהו שאתה מדבר?

meiritamir

New member
אחחחח...

הריבים האלה לעולם לא יסתיימו... לא עשינו כלום? הסבר פרט ותן דוגמאות... ברור שמותר להם לעשות מה שבא להם עם המוזיקה שלהם - הם חיים במינה חופשית, ומי שלא ירצה, באמת לא יקנה. אני אסביר לך את הגישה שלי... אני טועם קודם, אם אני אוהב, אני קונה את הדיסק. האמ פי 3ים שיש לי על המחשב, הם מדיסקים שיש לי בבית. משמע, את ההערכה שלי לאומן אני מראה באמצעות זה שאני קונה את האלבום, ונותן לו את הכסף הראוי לו על ההשקעה שלו בכתיבת השירים. מטאליקה באמת להקת ענק, בזכות האלבומים הראשונים שלה והשם הנוסטלגי שלה שתמיד יזכר כהתחלה הרצינית והמפורסמת הראשונה להבי ולת'ראש מטאל. לדעתי, ולדעת עוד רבים אחרים - האלבום החדש הוא פשוט לא מטאל. מטאליקה אמרו שהם חוזרים לשורשים, לאגרסיביות. לומר לך את האמת? אגריסיבות - אפשר לומר שיש פה, לא בצורה בולטת במיוחד. אבל חזרה לשורשים? לא זכור לי שנו-מטאל ואלטרנטיב הם השורשים של מטאליקה. אולי להפך, וגם אז אני בקושי מוצא את הקשר. בוא נאמר את זה ככה, אם מטאליקה היו מוציאים אלבום נוסף כמו Load, אולי הייתי קונה אותו - כי בכל זאת יש איזה שניים-שלושה שירים שהם יחידי סגולה באלבום ששווים שמיעות חוזרות. אבל האלבום הזה? אכזבה לכל מי שציפה לאלבום אמיתי של מטאליקה - לחזרה לשורשים. אני חושב שלסקור תחומים חדשים של מוזיקה היא דבר מבורך -מקבלים השראה, וכותבים לפעמים דברים מצויינים. יש הרבה להקות שעשו קרוסאובר בסגנון, או שהוסיפו מוטיבים רבים מסגנונות אחרים. קח לדוגמא את טסטמנט, שהיו בתחילת דרכם ת'ראש מטאל מצויין ומלודי, הם המתחרים האמיתיים של מטליקה מסן פרנסיסקו - ולא מגהדת' לטעמי. לפני 6 שנים, החבורה עשתה מעין קרוסאובר לדת' - השירה מתאפיינת בקצת גראולינג, הריפים של הגיטרות יותר אגרסיביים - אבל את הקסם של הת'ראש ואת הבסיס הת'ראשי הם לא איבדו. לדעתי, סקירת תחום חדש במקרה של טסטמנט עבדה לא רע. גם במקרים אחרים, כמו הדיסק האחרון של סטרטובאריוס שמלא בקטעי מקהלה- מוסיף המון לטעמי. אבל הסקירה של מטאליקה לדעתי, פשוט יצאה לא טוב. הרבה ציפו לאלבום מדהים, משהו ששווה המון השמעות חוזרות, ש"יבעט לנו בפנים" כמו שאמרו באחד מהראיונות ג'יימס ולארס - עם כל הכבוד, זה לא מגיע לבעיטה בברך, לצערי.

אמפרור

New member
אחח אם רק היית מורח ככה בהיסטוריה..

CabriA

New member
איכס הופעה גרועה

שעה ו-40 של סבל טהור. לפחות הקהל הגרמני היה ממש מצחיק! חבורה ענקית של פריקים מפגרים!

black_light

New member
לגבי ההופעה

כהופעה היא לא הייתה רעה בכלל לדעתי. 2 השירים החדשים היו פשוט לא במקום!!!!!!! ואדון הטפילד - לדעתי הגיע הזמן לפרוש. ככה להרוס שירים ואת הסולו של מאסטר אוף פאפטס?!?!?!?!?!? ממש מאכזב! שמעו, השירים הישנים עדיין נושמים, אבל זה כבר ממש לא זה. זו דעתי בכל אופן, נא לא להתנפל.

CabriA

New member
הטפילד הזה.....

די לפשל... די לא להצליח לשיר... נמאס.... והכי מצחיק "Do You Want Something Heavy?!" מה יצא? Sad But True.... Heavy בתחת שלי!

danihell7734

New member
הלס פול הזו?

בכלל לא גיטרה למטאל...הוא היה צריך להשתמש באי אס פי הרגילה שלו,טוב נו בטח גם זה לא היה עוזר...

AMORPHIOS

New member
אני אומר שצריך לנתק אותם מהמכונה,

לשבור להם את ההליכון וללת להם לאכול מזון שלא נלעס קודם. אם זה לא יהרוג אותם, אז לשים להם בארני עד שייכנעו.

black_light

New member
כמו שאמרתי

ההופעה בכלל לא הייתה רעה (ואף יותר) אם להתעלם מהזיופים משני השירים החדשים ומהפגנות השורשים הפרה היסטוריים של הבסיסט החדש..

CabriA

New member
אם בארני לא יעבוד....

אז אפשר לעשות להם מה שאמריקאים עשו לשבויים מאפגניסטן... ולשים להם שירים של מטאליקה! נראה לכם שזה יעבוד?.....

METALLICADI

New member
אוקייי.......לדעתי הייתה אחלה הופעה

אז הם טיפה חרקו....זייפו ויצאו מהקצב אבל הבחירת שירים הפתיעה אותי הם בחרו לנגן את החומר הישן שלהם את יצירות המופת שלהם(לא כולל את שני החדשים) אז בקיצר היה שווה צפייה לדעתי.....אני הייתי מרוצה.

למעלה