בושה למדינה!

שירן פ7

New member
../images/Emo123.gifיא..

וידיאו זה הדבר הכי אמיתי שאני באמת מקבלת ומזעזע אותי.. נגיד זה- עבר כל גבול.. בעעעעעע

Dudidud

New member
נמאס לי!

לינץ זה מה שנעשה לשני החיילים שנכנסו לרמאללה. (וגם אם לא ככה זה מתקבל ע"י הציבור) מה שעשו לנער הערבי ההוא לא מתקרב להיות לינץ. ומה שעשו לזה לא מתקרב להיות לינץ. ובשני המקרים התקשורת מקצינה בצורה נוראית.

E טי

New member
מסכים.

השימוש במילה "לינץ'" בכתבה שהבאתי בא בהתרסה לשימוש חסר ההיגיון באותה מילה בכתבות אחרות. כמובן שבמקרה רגיל לא היתה סיבה לכתוב את המילה הזאת. אבל אם תוכל להתייחס גם עניינית...

Dudidud

New member
מה אני כבר יכול להוסיף...

אנחנו לוקחים את המדינה שלנו לאיבוד.. בכל כיוון שהוא... והאנחנו הוא האנחנו היותר כולל.

מור327

New member
צודק

אבל צריך לדעת איך להתיחס לזה, מה שעשו לשני החילים חסר סיבה לחלוטין ולערבי זה היה מתוך התגוננות. משום מה כולם משווים דברים כאלה.

Seidman

New member
לא מתרגש מזה בכלל

לא ראיתי שום דבר בסרטון שהצגת שישנו "התעללות מזעזעת" במפגין כלשהו. יש כאן שימוש סביר בכוח על מנת לרסן מפגין. ותאמין לי שמה שהמפגין הזה עבר זה טיפול של כפפות משי לעומת מקרים אחרים שבהם המשטרה אכן השתמשה בכוח פיזי מיותר (או יותר נכון חיילי צה"ל). יש בימין בעיה שכל דבר שנעשה הם מזכירים כאילו בית המקדש חרב (למשל "לינץ'") אנחנו עוד איכשהו עלולים להבין שהכל בגלל השואה (אין שום קשר, אבל משום מה, אוהבים להגיד שכל מה שיהודים עושים רע ליהודים קשור איכשהו לשואה).

E טי

New member
מה?!

מפגין ששוכב על הרצפה באזיקים צריך "ריסון"?!?! לקרוע את הפרצוף זה "שימוש סביר בכוח"?!?! אם היו מצלמים את אותו דבר כנגד ערבי, כל העולם היה מזדעק, כל ארגוני הזכויות היו קמים על רגליהם. אבל אם זה יהודי, כולם שותקים. ואל תהיה לי דמגוג.

עם הנצח

New member
צודק!

רק חבל שזה יהודי.... חוצמזה- הערבי ההוא במואסי בכלל לא עשו בו לינץ'!!! הוא נפצע קל, ואפילו את ה"קל" הזה השב"כ עשה- התמונות של הפוגע התפרסמו בכל הטלויזיות והעיתונים ומענין שהשב"כ עדיין לא תפס אותו, ועוד אחרי שערבי הרוצח חזר מבי"ח (אחרי יומיים- פציעה קלה, כבר אמרנו?) השב"כ הלך לנחם אותו!!!! איך אתם מסבירים את זה???

Seidman

New member
נחמד לדעת שדווקא כשעשו לינץ'

בפלסטיני במואסי, לא ראיתי אותך מזדעק אנא ממך, תחסוך ממני את השימוש בהצבת אדם בעל מוצא אחר בתמונה, זה לא פועל לטובתך.

E טי

New member
דווקא הזדעקתי הרבה מאוד

על ה"לינץ'" שעשו במואסי. אתה מוזמן להיכנס לפה ולראות.

Seidman

New member
אני אפילו לא אגיב

התגובות שלך שם פשוט גורמות לי להתבייש במסכת השקרים שאתה מספר לעצמך.

מפלט

New member
סידמן

לא הגבת לטענות שאיתי העלה בקישור. למה החלטת שזה שקרים?

Seidman

New member
הנה אני אהיה ילד בוגר ואני אגיב

"מפגין ששוכב על הרצפה באזיקים צריך "ריסון"?!?!" - תאמת, כן. אם זה מפגין שמשתולל הוא בהחלט עדיין צריך ריסון. "לקרוע את הפרצוף זה "שימוש סביר בכוח"?!?!" - סליחה זה אולי רק אני, אבל בהחלט לא ראיתי מישהו "קורע" למישהו אחר את הפרצוף יאללה נגזים.

מור327

New member
לא נראה לי שהבנת אותו...

אתה מדבר על זה שהוא לא הזדעק כששמע על ה"לינץ` אבל איתי בכלל חושב (גם אני) שלא היה פה לינץ` וגם הכל מתוך התגוננות (כלומר מוצדק)

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif ערוץ 7? ../images/Emo121.gif

עוד מעט תביאי לי רשמים מהדובר של גוש קטיף! א) יש הבדל בין טיפול של אזרח לבין טיפול של שוטר, שני תפקידים שונים. אם אתה לא מבין את ההבדל, אז אני אסביר לך :"אחד מוסמך, השני לא". ב) המקרה שבו שוטר הכה את המפגין, נעשה על רקע של חוק וסדר, סדר בבלאגן. המקרה שבו מתנחל הכה את הערבי, נעשה על רקע לאומי עדתי, קצת גזענות. מעשה לינץ', מעשה של תקיפה ונדליסטית מאורגנת נגד החוק, וזה מה שנעשה לערבי, מה ששונה ממה שנעשה לימני. קאפיש?

E טי

New member
הכי אמינים.

אין לשון הרע, אין רכילות. נטו חדשות. א. אין שום סמכות לשוטר להכות אזרח! הסמכות היחידה שלו היא במקרה שהאזרח מסכן אחרים! שוטר שמכה אזרח שכוב על הרצפה כבול באזיקים, הוא אפילו יותר גרוע מאזרח שעושה זאת! ב. המקרה שבו היכו מתנחלים שהיד ערבי, העשה על רקע של התגוננות. המקרה שבו שוטר היכה אזרח, נעשה על רקע של התעללות. קאפיש?

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif מממ, לא הייתי ../images/Emo121.gif

מחשיב ערוץ 7 כאמין במיוחד, בכל אופן: אין שום סמכות לשוטר להכות אזרח "תבחר אצבע מעשר אצבעות כפות ידך ותמשך בעור שמתחת לעין חזק למטה" לשוטר מותר להשתמש בכוח פיזי מתון ואלים כשיקול דעתו, טענות יתקבלו בשמחה לידי המשטרה! אין התעללות ואין קשר אליה, השוטר עשה זאת כדי לרסן את האזרח שעמד בסיכון לציבור.

למעלה