בושה לליכוד !!

totony

New member
תשאל את יאסר

אף אחד לא מבין למה הוא סירב.......... ככל הניראה הוא מרוויח יותר ממלחמה מאשר משלום, משלמים לו על זה הרבה CASH....

EverMan

New member
אנחנו יודעים היום למה ערפאת סירב

כי הוא נחש שקרני שלא אכפת לו מהעם שלו. אבל זה ערפאת , לא העם שלו. והוא סירב כי ברק הציע לו הצעה דפוקה ביותר , שהוא הציע לו 85% אחוז מהשטח עם עוד 9% בפוטנציה (שטחים שמתי שבא לנו - נביא לו). למה שהוא יסכים לזה ?

yoavl1

New member
ועם אין הגיון? לא נורא?

אתה בעצמך לא רואה סיבה הגיונית לעראפת שיסרב לכל מה שהוא מבקש... אז אתה מתרץ את זה.. אם ברק נכנע לו אז הוא בעצמו צריך להיות מבסוט,והוא לא היה. ואם עראפת בכל מקרה רצה טרור ולכן סירב, אז איך בדיוק ברק נכנע לו... אשמח לשמוע הסבר.

La Gamba

New member
"ברק לא ידע איך לנהוג בפלסטינים..."

מי הקים את יחידות המסתערבים?

La Gamba

New member
הייתה לנו הזדמנות, ושרון הרס אותה

ביציאות הטיפשיות שלו שתוססו את הערבים.

ספיר5

New member
כמה דברים...

1.הליכוד לא חראות כמו שאתה אומר! 2.גם העבודה לא משהו... 3.יש בעיה פוליטית\מדינית קשה מאז רצח רבין ז"ל, שאותה הנו עצמנו גרמנו בכך שהפכנו יותר ויותר למדינה דתית. וחוץ מזה כל ראשי הממשלה מאז נפלו ולא הקשיבו לרוב העם, אהה ועוד משהו(רדו פסיק למטה) 4.תאמינו לי שאם פעם אחת מועמד לבחירות יגיד את פני הדברים לעצמם העם יבחר בו הרי העם לא טיפש סוף סוף אחד שלא משקר!!! נ.ב:להלו שיגידו למה בחרנו במי ששיקר קודם? בחרנו בהם מסיבה אחת פשוטה, בחרנו את מי שנראה הכי טוב או אחד שלא שיקר כל כך הרבה...

ספיר, העבודה הם

בכלל בדיחה לא מוצלחת. פעם הייתה סיבה לפחד מהם בבחירות. היום כבר אין. הם נופלים ל-19 מנדטים בסקרים (מה שהליכוד קיבל בבחירות האחרונות) והליכוד מזנק למעל ל-35. בכלל, העם מתפכח סוף-סוף, מבין שחזון השלום של השמאל כבר לא ריאלי יותר, וכמו דליה איציק ושאר חברים, העם נוטש את הספינה הטובעת שנקראת העבודה. עמרם מצנע הוא בכלל בדיחה חדשה. למה מישהו חושב שהוא יצליח? מה הוא כבר מבין בביטחון? והעם יודע את זה, זה לא שאני מדבר בשם עצמי, תסתכלו בסקרים. אני בכלל בטוח שאלה שיצביעו למצנע עושים את זה כי אין לעבודה משהו יותר טוב להציע. אגב, שימו לב ששרון לא משקר, הוא נשאר אמין ועקבי מאז שהוא נבחר, ורואים את זה בסקרים. בקיצור, השמאל מתרסק, גוש הימין מתחזק, העם פוקח את עיניו ומתעורר מאשליית השלום המתוקה והסהרורית שיצר השמאל ההזוי. ושוב, אף תגובה מצד איש שמאל בפורום הזה לא תשנה את המצב ואת הסקרים שנשארים עקביים המון זמן- שרון ראש ממשלה אמין העבודה יורדת אל מתחת לקו 20 המנדטים לעם יש בטחון בשרון! (רק שיפסיק עם הכבשים האלה, זה לא בריא כל כך הרבה)

ספיר5

New member
אף פעם לא אמרתי ששרון שיקר...

אם כל העניין של ראשי הממשלה ששיקרו אף פעם לא הזכרתי את שרון, אבל הקטע אם הבחירות אני מדבר על ההווה ולא על העבר! וחוץ מזה אינני שמאלני בדעותי אך גם אינני ימיני כי, אך אני מעדיף כרגע ראש ממשלה מהליכוד מפני שהנו במצב מלחמה ורק ליכדוניקים יכולים לעזור במקרה כזה אבל בזמנים של שלוםו שלווה אני מעדיף ראש ממשלה שקט מהעבודה...

זה מוזר

בזמנים של שלום ושלווה אתה מעדיף ראש ממשלה מהעבודה? בשביל מה? בשביל ששוב כוח ההרתעה שלנו ירד, ושוב נותקף, ושום נעבור לראש ממשלה ימני, וכן הלאה?

ספיר5

New member
לגמרי לא...

בזמנים של שלום אני מעדיף ראש ממשלה לא תוקפני אלא אגרסיבי לנוכח המצב... ויש הרבה כאלה בעבודה שלא מיצו את עצמם!

אגרסיבי ותוקפני זה אותו דבר...

העבודה הוכיחו שהם יודעים רק להרוס, זה התחיל באוסלו שהכיר ברש"פ הטרוריסטית ונתן לה לגיטימציה ונשק, המשיך בגל הפיגועים שקורבנותיו כונו "קורבנות השלום" והסתיים בתקופת ברק שאפשר את פרוץ האינתיפאדה השנייה. השמאל יודע רק להרוס ולהרוס, במיוחד בחלומותיו הבלתי מציאותיים.

ספיר5

New member
בעיקרון אתה צודק אבל...

-אני מדבר על השמאל של פעם, ובאמת כרגע השמאל רק הורס ואתה צודק בזה!

EverMan

New member
איזה שמאל של פעם ?

השמאל לא השתנה. הדבר היחיד שהשתנה זה שהעם הזה לא מבין מה זה שמאל ומה זה ימין. הוא לא מבין מה ההבדל בין ביטחוניסטיות לאופק מדיני, הוא לא מבין מה הליכוד מציע , הוא לא מבין מה מוכרים לו בדברי מתיקה ובהבטחות כוזבות ! הבטיחו לנו שלום ? איפה ?! הביטחו לנו ביטחון ? איפה ?! הבטיחו לנו הרבה בבחירות האחרונות , איפה כל מה שהבטיחו ? איפה הכלכלה ? איפה החברה ? איפה המדינה ? בזפט ! וזאת למה ? כי האמנו לימין הזה. השמאל של היום , שהעבודה מייצגת , לא השתנה בדבר , מה שהשתנה שהמסע השמצות של הימין באמת השפיע , ועכשיו העם לא מבין דבר .. הוא מבולבל וזה פוגע אך ורק בו.

EverMan

New member
העבודה יודעים רק להרוס ?

מתוך 100 שנה של פעילות מפלגתית אתה מביא דבר אחד ואומר שהם יודעים רק להרוס ?! הרש"פ קמה באוסלו , ואז היא לא הייתה טרוריסטית , כי היו בה בחירות , לאחר הבחירות ובסביבות שנת 99 (ביבי השתעל אדם בקהל) היא החלה לעסוק בטרור. המשיך בגל פיגועים ? איזה פיגוע ביצע אש"ף או הפתח שהם ההנהגה של הרש"פ עד 99 בדיוק ? הא ? קורבנות השלום רבין אמר , ואז לא היה כל קשר לרש"פ ! השמאל יודע רק להרוס. ראינו כמה הימין בנה ועשה פלאות .. ראינו את ביבי בונה את המדינה .. ראינו את שרון מציל את הביטחון .. נכון ? שלא ?! ביבי הפיל את המדינה הזו כמו קרש , ושרון השמיד את הבטחון ואת הכלכלה ! אל תדבר על העבודה שהאגף שאתה מייצג הרס הרבה יותר !

תעשה לי טובה

מה אכפת לי מה השמאל עשה פעם? אתה מדבר שטויות, אתה מקבל את המידע שלך מהתקשורת שכולם יודעים שהיא שמאלנית. אתה לא באמת יודע מה ביבי עשה, ומה שרון עשה, אתה רק רואה טלוויזיה וקורא עיתונים ואומר "אחחח כמה שהמצב פשוט. העבודה הייתה מטפלת במצב הרבה יותר טוב, זה לא שאנחנו מתמודדים עם טרוריסטים אמיתיים, זה רק משחק מחשב, שאנחנו פשוט יכולים לנצח בו בקלות.." עשה טובה ותלמד להעריך את מה שביבי ושרון עשו למען המדינה, במקום לצייץ את הבולשיט השמאלני שלך

EverMan

New member
מה אכפת לך?

כי העבודה לא הייתה בשלטון 3 שנים בלבד בתקופת רבין , היא הייתה הרבה יותר מזה - ואתה ברוב חוצפתך העזת להגיד : "העבודה הוכיחו שהם יודעים רק להרוס" - אז אל תגיד דבר כזה , אם זה לא נכון. והתקשורת שמאלנית ? זאת הסיבה שהם קטלו את ברק כל הזמן ? ובתקופת רבין ופרס היו הקנטות בתקשורת כל יום ? מה בדיוק "שמאלני" בתקשורת שלנו ? תפסיקו כבר בימין עם הקונספירציות שלכם. אין שום תקשורת שמאלנית , ואין שום דבר. הכל תלוי בכתב ובאדם עצמו ואיך הוא מפרש דברים , ואני זוכר טוב מאוד שלפני האינתיפאדה הזו , כל פעם שהיה משהו היו מביאים מישהו מהימין ומישהו מהשמאל - זה נקרא שמאלנית ?! תתפכחו כבר עם הבולשיט הזה ! "אתה לא באמת יודע מה ביבי עשה, ומה שרון עשה" לא ? אני סתם נמצא בכנסת ורואה מה הם עושים ? אני רק עוקב גם אחרי ההודעות הפיציות שאף אחד לא רואה בתחתית העיתון וקורא את מדורי הכלכלה שמסופר שם על הכל ? ולא , אני לא אומר שהעבודה הייתה פי מיליון יותר טובה ואת הכל הייתה פותרת, אבל כן ! היא כן הייתה עושה את זה הרבה יותר טוב מהליכוד ומשרון בפרט. "אתה רק רואה טלוויזיה וקורא עיתונים ואומר "אחחח כמה שהמצב פשוט. העבודה הייתה מטפלת במצב הרבה יותר טוב, זה לא שאנחנו מתמודדים עם טרוריסטים אמיתיים, זה רק משחק מחשב, שאנחנו פשוט יכולים לנצח בו בקלות.." עשה טובה ותלמד להעריך את מה שביבי ושרון עשו למען המדינה, במקום לצייץ את הבולשיט השמאלני שלך " אם זה מה שאתה חושב עליי , אז אתה אשכרה אידיוט. עשה טובה ותלמד להעריך מה שביבי עשה למען המדינה ? מה הוא עשה למענה ? הא ?! תגיד לי עכשיו ! במקום לצייץ את הבולשיט שלי ? ובכן יקירי , תלמד אתה להעריך מה שגדולים ממך כמו ברק פרס ורבין עשו למען המדינה הזו , ואז תעז לצפצף על אימרותיי.

La Gamba

New member
קונספריציות...

קונספריציה=הסתה=מסורת של הימין שמובילה לyou know what...

totony

New member
אל תעשה את עצמך תמים.....

אני לא רוצה להתחיל ויכוח נוסף, אבל לשמאל באותו מקרה נוראי שאתה רומז עליו היה גם חלק לא קטן....... תקרא כמה ספרים שניכתבו בנושא הזה.....

EverMan

New member
איזה חלק יש לו בדיוק ?

ואני אשמח מאוד אם תפנה אולי לכמה מהספרים שאתה מדבר עליהם. אני רוצה לקרוא אותם.

למעלה