בושה לליכוד !!

CANDY MAN

New member
בוא נדבר תכל´ס על המצב הנתון...

ירושלים היא עיר הבירה שלי, היא העיר הכי גדולה בישראל עם מספר הישראלים הרב ביותר, אני מבין את החשיבות שלה ואני לא מוכן לוותר עליה כמו שאני לא מוכן לוותר על תל אביב, גם במחיר מלחמה קשה ועקובה מדם! יהודה ושומרון הם שטח שכבשנו! שטח שאולי שייך לנו אבל רובו ככולו מאוכלס בפלתשינאים (אני מפחד להגיד לידך אזרחים פלשתינאים כי הרי אין להם מדינה עדיין...) ובתכל´ס השטח מגיע להם, אין לנו הישראלים מה לחפש בו חוץ מאבדות של חיילים, ובבקשה אל תתחיל שוב אם כל העניין של אם נוותר על זה אז אחר כך נוותר גם על ההוא... זה לא ככה, זה לא משחק מחשב, יש שתי אזורים שכול העולם חושב שעלינו לוותר עליהם והוא צודק העולם הזה, מדובר ביהודה ושומרון ועזה... אף אחד בנורבגיה לא מצפה שתוותר על חיפה. התחושה של "לעולם לא ייגמר" היא מוצדקת מפני שלמה נראה לך שהפלשתינאים יוותרו עכשיו? אחרי שהם פגעו בנו כל כך קשה וספגו כל כך הרבה אבדות הם פתאום ירימו ידיים? העולם לא עובד לפי המציאות שלך... תפנים את זה. יש רצוי ויש מצוי... עלינו לתת לפלשתינאים להקים מדינה על שטחי עזה ויהודה ושומרון ולשכוח מהם כאילו לא היו מעולם! כשתיהיה להם מדינה הם גם לא יוכלו לבקש עוד שטח וברגע שהם יפגעו בנו תיהיה לנו זכות לפגוע בהם כמדינה ולא כ"עם מסכן" כפי שהם כיום.

.המוסד

New member
אז למה אתה לא מוכן לוותר על הרובעים

הלא יהודיים של העיר העתיקה, וכמו העיר העתיקה גם גם יהודה ושומרון נכבשה במלחמה! בתכל´ס השטח לא מגיע להם בכלל, הוא מגיע לנו...אני רואה שאנחנו נמצאים במבוי סתום(אתה מוכן לוותר על ארץ ישראל בגלל ערבים, אני לא) מעולם לא אמרתי שאם תיתן את חלק מיהודה, תיתן את כולה, אבל אני מבטיח שהערבים ימשיכו לדרוש את כל הארץ(ושלא תתבלבל, אני לא חושב שבגלל זה אסור לתת את השומרון ויהודה) בקשר ל"עולם", הייתה דרישה מישראל להשיב את הפליטים הערבים אליה, עד 67, או אז היא נעלמה, גם נקודה למחשבה... בקשר לערבים, אנחנו חייבים לחסל את המחבלים, רוב הערבים כבר עייפים, ואפילו בחור שחזר מהמילואים אמר שרבים מהם מקווים שישראל כבר תחזור...(מנהל פורום ליכוד) ברגע שתהיה להם מדינה הם יוכלו לדרוש מה שירצו, ואתה לא תקבע להם מה ידרשו, והם יפעילו טרור כמה שירצו, ואז, מה תעשה? הרי אין פתרון צבאי לטרור

EverMan

New member
למה ?

"הלא יהודיים של העיר העתיקה" למה ? כי אנחנו לא רוצים להיות ברלין ! אנחנו רוצים בירה שלא יהיו בה מריבות ותהיה חצויה באמצע עם חומה. אתה לא תקבל מה מגיע להם ומה לא ! ", אבל אני מבטיח שהערבים ימשיכו לדרוש את כל הארץ" אתה יודע , זה מה שאמרו על היהודים לפני 55 שנה ... "הייתה דרישה מישראל להשיב את הפליטים הערבים אליה, עד 67, או אז היא נעלמה" נעלמה ? וואלה ? נחמד לדעת , עד כמה שידוע לי בעיית הפליטים שיש היום היא מ48 , לא מ67 ... הרי לא כבשנו את חיפה ויפו בשנת 67 , והם דורשים להחזיר את התושבים שגרו לשם. "רוב הערבים כבר עייפים" והיהודים לא ? "שרבים מהם מקווים שישראל כבר תחזור" ממש ... שקר גס ... הם רוצים שקט וחיים , לא את ישראל עם טנקים בחצר. "והם יפעילו טרור כמה שירצו" בדיוק מה שנעשה עם סוריה תשלח נגדנו מחבלים. נגד מדינות אפשר להפעיל צבא , נגד עם אין פתרון צבאי

La Gamba

New member
שמעתם פעם על אחריות מדינית?

(חוץ מזה שהוא לא רק עלה, אלא גם אמר כמה דברים לא נעימים). אתה נשמע כמו איזו אמריקאי רפובליקני דרומי.
I´m going to where ever I want, when ever I want. goddamn it! I´m an amrican citizen. so I´m doing what I want, and no one will stop me!​
אפילו אם זה אומר שאני אצית מלחמה.....

totony

New member
לשרון לא היה זמן להגיד ´דברים לא

נעימים´. כי אפילו לא הכניסו אותו לשם! חוץ מזה, ידוע שעוד לפני המקרה הזה ערבים זרקו אבנים מהר הבית. בנוסף, הר הבית הוא מקום קדוש ליהודים, ודווקה להם אסור להימצא שם, האם לדעתך זה פר? יש יהודים שנעלצים להתחפש לתיירים כדי לעלות להר הבית! לכולם אפשר לעלות להר חוץ מיהודים. האם זה לא גזעני??? וגם אין שום דימיון בין הרפובליקנים לימין הישראלי...... ואין שום דבר רע ברפובליקנים, הם לפחות לא צבועים כמו "הדמוקראטים"!

EverMan

New member
לשרון לא היה זמן להגיד ?

הוא נכנס להר הבית עם צבא של מאבטחים ,עם כמות מסחררת של אנשים , והתחיל להגיד דברים ממש לא נעימים בעליל. אין יהודים שנאלצים להתחפש בשביל לעלות להר הבית ... מה עוד שהר הבית כל כך קדוש לנו , שאסור לנו בכלל להיות שם ! אין שום דימיון בין הרפובליקנים לימין הישראלי ? אהה , רק שניהם ימניים חברתית-כלכלית ? רק שניהם הם מהאזורים היותר "בורים" ו"מתפתחים" בארה"ב נכון ? ואיך בדיוק הדמוקרטים צבועים ? אתה מדבר על דברים שאתה בכלל לא יודע.

.המוסד

New member
ליהודים מותר, אני הייתי, אימי הייתה

אבי היה ושלא תהיה טעות, כולנו יהודים כשרים

La Gamba

New member
אל תגיד את זה....

יאכלו אותנו חיים.

totony

New member
../images/Emo12.gifאווווו, ענבר הכליל!!!

ענבר "הלוחם למען השוויון", המתקיף ~ימנים מכלילים, הכליל!!! "רק שניהם הם מהאזורים היותר "בורים" ו"מתפתחים" בארה"ב". מה אתה רומז שהימין ~ברובו~, כפי שאתה אומר, מאזורים בלתי מפותחים?! בורים?! זאת מילה די מוגזמת.... עוד מעט תגיד שכל הימנים הם ספרדים..... עכשיו תגיד לי, האם זה רע שאדם רוצה לנקום באנשים שפוגעים בארצו? האם זה פאשיסטי? האם זה לא-אנושי? האם זה כל-כך מרושע ולא מתחשב? האם זה בסדר שבגלל שאני רוצה להפסיק את הטרור ולא להיכנע אליו, מדביקים עלי תווית של "אדם מהאזורים הלא-מפותחים שאיכפת רק מעצמו ושלא דועג לאיכות הסביבה"?! כי זה מה שאתה מנסה לעשות. וא"כ אתה אומר שהימין פאשיסטי?!
ענבר, אני מאוכזב

EverMan

New member
התבלבלתי במשפט הזה , מי שגולש בתפוז

בטח יודע שיש לפעמים להודעות שעולות לעשות the page cannot be found. אז שהעקתי את מה שזכרתי , פשוט לא שמתי לב להקשר. הכוונה הייתה ל: "אין שום דימיון בין הרפובליקנים לימין הישראלי ? אהה , רק שניהם ימניים חברתית-כלכלית ?" ו: "הם מהאזורים היותר "בורים" ו"מתפתחים" בארה"ב נכון ? (על זה שהרפובליקנים יותר חכמים או משהו כזה, שהם בסדר גמור או משהו) ואיך בדיוק הדמוקרטים צבועים ? אתה מדבר על דברים שאתה בכלל לא יודע." "עכשיו תגיד לי, האם זה רע שאדם רוצה לנקום באנשים שפוגעים בארצו? האם זה פאשיסטי? האם זה לא-אנושי? האם זה כל-כך מרושע ולא מתחשב? " כן , כי אנחנו לא שבט בדואי ולא איראן , האדם הזה יועמד לדין ויקבל את מה שמגיע לו , אנחנו לא ניקח את הצדק ליד או את הכוח לצבא , בגלל שאדם אחד פוגע בך , אתה לא תתקוף מיליונים. "האם זה בסדר שבגלל שאני רוצה להפסיק את הטרור ולא להיכנע אליו, מדביקים עלי תווית של "אדם מהאזורים הלא-מפותחים שאיכפת רק מעצמו ושלא דועג לאיכות הסביבה"?! כי זה מה שאתה מנסה לעשות. וא"כ אתה אומר שהימין פאשיסטי?!" מה הקשר לכל הרוחות ? אתה מקבל תווית של פאשיסט כי אתה מאמין שהמדינה יותר חשובה מהכל. אתה מקבל תדמית של אחד שלא דואג לאיכות הסביבה - כי מה לעשות , לימין לא אכפת מאיכות הסביבה , אכפת לו מעצמו, אכפת לו אך ורק מעצמו. ומה הקשר לזה ש"וא"כ אתה אומר שהימין פאשיסטי?!"" ? מה הקשר לזה ? תתאכזב , תבין מה אני אומר ואח"כ תתאכזב ! מצידי עד מחר !

La Gamba

New member
שמעתם פעם על אחריות מדינית?

(חוץ מזה שהוא לא רק עלה, אלא גם אמר כמה דברים לא נעימים). אתה נשמע כמו איזה אמריקאי רפובליקני דרומי.
I´m going to where ever I want, when ever I want. goddamn it! I´m an amrican citizen. so I´m doing what I want, and no one will stop me!​
אפילו אם זה אומר שאני אצית מלחמה.....

EverMan

New member
לפחות בדבר אחר צדקת

בתקופת ברק אכן התחילה האינתיפאדה הראשונה... ביבי הרס את אוסלו עם הסכם וואי , ובעצם כל תוכנית שיתוף פעולה באוסלו וכל ההסכמים הכספיים והמדיניים , הגבולות זמן שונו , ובעצם ההרס שנערך לתהליך קרה אז ! בנוסף לזה הוא נתן את חברון לאחר כמה ימי שקט , זה נקרא בשביל ראש ממשלה שאמר חצי שנה לפני זה : "לא ניתן פיסה אחת מאדמת ארץ ישראל". אחרי שהוא אומר דבר כזה , ואחרי חצי שנה מוסר למעשה את חברון ללא כל בקשות , היית מאמין לו ? הרי הוכח מעבר לכל ספק שהוא שקרן ! הפסקת מתקפות הטרור ? תבדוק בספרי ההיסטוריה כמה פיגועים היו בתקופתו .... "ברק מיהר ורצה לעשות הסכם מהר יותר, וכך הוא פישל. ברק רצה לתת מלא שטחים ואפילו לא דעג להפסיק את הטרור, לפני זה." לא ? והסגרים וההפצצות וההתנקשויות והחיסול הממוקד שהתחיל בזמנו זה לשחק עם הטרור תופסת ? ברק טיפל בטרור הרבה יותר טוב משרון , והיית מחכה כמה חודשים והיית מקבל גם את חומת מגן מצד ברק. אבל ברק ניסה להמשיך עם האופק המדיני , ולא לאבד אותו כמו שרון... מה עוד , ברק לא רצה לתת שטחים , הוא רצה לסיים את הסכסוך הזה... ברק לא התפטר מהלחץ של הממשלה שלו , מה עוד שגם לא הייתה לו ממשלה ממש ... ביבי לא היה תקיף , והיו אצלו המון המון פיגועים בזמנו , אפילו יותר מאשר בתקופת ברק (לפני פרוץ האינתיאפדה כמובן).

CANDY MAN

New member
ברק היה הראשון שראה שערפאת מטורף!

ורוצח וטרוריסט והוא עדיין המשיך להעמיד פנים! אתה היית מנהל משא ומתן עם רוצח ההורים שלך? הילדים שלך???!? ברק היה צריך יש רלפעול כנגד הטרור שהוא עוד היה בתחילת דרכו ולא לנסות לפתור דברים בעזרת דיבורים, הרי ערפאת חתם על מסמך ביד אחת ושילם למשפחות מחבלים ביד השנייה וכולם כולל ברק ראו זאת! רק שברק בחר להתעלם! ואני לא אומר ששרון יותר טוב, גם שרון שתק ולא עשה כלום ונתן למחבלים מפלשתין לרצוח עוד יהודים, שרון פעל בדרך נוראית, רק פוליטיקה השפיעה עליו!!! חומת מגן הייתה צריכה לבוא אחרי הפיגוע בדולפינריום ולא שנה לאחר מכן בפיגוע בליל הסדר!! אבל לשרון יש יתרון קל, הוא נשאר יותר זמן ולא ברח! ולכן גם בעזרת מבצעי צה"ל נמנעו מאות פיגועים ומאות נרצחים והעובדות צועקות בשטח כדי שאפילו שמאלנים לא יכחישו!

EverMan

New member
הוא ראה את זה ...

אבל הוא לא היה יכול להפסיק את המו"מ סתם כך , כי אז העולם היה מאשים אותנו שאנחנו הפושעים פה , ושאנחנו אשמים בזה שאנחנו לא ממשיכים את המו"מ ושאנחנו תוקעים את המצב המדיני.ואז העולם היה עושה לנו בעיות עד מחר. והוא לא ראה שערפאת רוצח וטרוריסט , הוא ראה שהוא לא מתכוון להמשיך עם ההסכמים העתידיים ושהוא לא רוצה לחתום על השלום. ולא , הוא לא שילם למחבלים באותה תקופה של ברק. לשרון יש יתרון ? זה שהוא נשאר ? ברק התפטר מכיוון שהוא לא הצליח לנהל קואליציה. הוא פעל לבד לחלוטין אבל עשה דברים טובים. שרון בדיוק ההפך , הוא פועל עם כולם ... אבל הוא לא עושה שום דבר טוב. ולמה שאני אכחיש שמבצעי צה"ל מנעו פיגועים ? ברור שהם מנעו. ואני מאוד בעדם. אין כל סתירה. וכבר אמרתי את זה מאות פעמים. אין סתירה בין שמאל לבין ביטחון.

EverMan

New member
ברק היה הראשון לראות

שערפאת לא מתכוון להמשיך עם הסכמים עתידיים ושהוא שקרן ונוכל. לא שהוא רוצח וטרוריסט, זה התחוור רק בתקופת האינתיפאדה... ברק פעל נגד הטרור מההתחלה , והמשיך בו זמנית לדבר בשביל לסיים את זה , להבדל משרון. ברק לא התעלם מדבר , הוא המשיך לדבר כל עוד הייתה אפשרות לסיים את זה בטוב , אם הוא היה מסיים את זה ככה באמצע , העולם והעם היה מזדעק על כך שישראל לא מנסה בכלל לפתור את הסכסוך ושהיא זאת שתוקעת את המו"מ המדיני , הוא ניסה להראות שערפאת הוא זה שתוקע אותו. שרון לעומת זאת הרבה יותר מדי פוליטיקאי ברק עבד לבד לחלוטין , הוא לא ברח , העם והממשלה שנשארה לחצה עליו לרדת , כי הוא פעל לבד ולא הצליח להחזיק קואליציה , אבל הוא עשה המון טוב. להבדל משרון , שבדיוק ההפך , הוא יודע מצוין להחזיק קואלציה , הוא פוליטקאי משכמו ומעלה , אבל .. וזה אבל גדול , זה הכל ! הוא לא עושה דבר טוב ! הוא רק פוליטיקאי. וזה הסיבה שהעם חושב שהוא פועל מצוין , אבל לא יודע מה ... כי הוא פוליטיקאי נטו !

CANDY MAN

New member
הליכוד בחר את שרון? תחשוב שוב...

שרון נבחר ברוב קולות אבל מפלגת העבודה קיבלה את רוב המנדטים ומכך משתמע שגם חלק גדול מחברי העבודה בחרו בשרון... הם ראו לאן ברק הוביל אותם והכיוון שהוא הוביל היה ישר לגיהנום שמתמשך גם היום בתקופת שרון - ברק אשם במצב ללא ספק!

.המוסד

New member
שרון נבחר ברוב עצום

הבחירות לכנסת היו בכלל לפני הבחירות לראשות הממשלה

EverMan

New member
מה ?

לא הבנתי בכלל מה אמרת שם בהתחלה. הליכוד בחר את שרון. לאחר מכן העם בחר את שרון לאחר ברק. אף אחד מחברי העבודה לא בחרו בשרון. מה עוד , שאם תסתכל על אחוזי ההצבעה בבחירות האחרונות , כ60% , אפילו פחות , זה רק מראה לך , שכל אותם שמאלנים , פשוט לא הלכו לקלפי , כי לא היה להם איפה לטמון את ידם. כי ברק הוכיח שהוא לא פוליטיקאי מספיק טוב , ושהוא לא איש צוות , שזה דבר שנדרש בפוליטיקה. ואתה עוד לא אמרת דבר שבו ברק אשם. ואולי זאת משום - שהוא לא אשם בדבר ! אולי מלבד אגוצנטריות ועבודה לבד.

ענבר, תודה בזה כבר

הובסתם. ה-ו-ב-ס-ת-ם! הובסתם כי העם לא רוצה אותכם! תפסיקו לחפש תירוצים עלובים כמו "העם לא הלך לקלפי"... בלה בלה בלה! לעם נמאס מהאידיאולוגיה שלכם, face it! עכשיו אתה מפיל את האשמה על ברק? על האנשים שלא הלכו לקלפי? מה השטויות האלה? ברק הובס כי העם מאס באידיאולוגיה שהוא מייצג!!! נמאסתם על העם!

yoavl1

New member
אתה נשמע שמח כאילו זכית בלוטו....

הפיגועים השוטפים אותנו וטילי הקסאם הנורים לעברנו והאבטלה הגואה החוצה גבולות והאינפלציה הגבוהה (רבותיי האינפלציה דוהרת) והזנחת המגזרים הסקטוריאלים השונים והגזרות של סילבן והקריסה של מעמד ישראל בעולם, והאיסור לארח קבוצות כדורגל אצלנו בבית (פגיעה מוראלית תקדימית) והירידה בהשקעות חוץ והאיסור על יבוא מוצרים ישראלים לחלק ממדינות אירופה וביטול עסקאות חומרי לחימה ורכיבי טנקים מגרמניה ובריטניה, ושביתות המורים ושביתות הנכים, הסטודנטים , החרשים ומי לא? כל זה! זאת בעיה של כולנו...של מי שבחר בברק ושל מי שבחר בדרק הזה שרון.... עכשיו אתה יכול לומר לי דברים רעים על ברק עד מחר, אבל אני הייתי מעדיף (ברשותך כמובן) אם תציין את הדברים הטובים של ממשלת שרון. נראה אם בזה אתה טוב או שרק בלהיות אנטי.... והרי אין תחום אחד. תחום אחד!! שממשלת הכשלון של שרון,רה"מ הגרוע בתולדותינו...(בעצם השני. ביבי היה הגרוע), הצליחה לעשות משהו יפה, או מועיל...כלום! נאדה! יוק!

למעלה