בושה לליכוד !!

EverMan

New member
בנוסף

דווקא בבחירות האלה , שהיו הבחירות הפרסוניות הראשונות מאז קום המדינה , זה היה באמת או ברק או שרון , לא דעות , לא אידיאולוגיה , לא כלום. ואחרי שברק לא הצליח לטפל כביכול במצב הביטחוני (אע"פ שזה רק כביכול כי ראינו איך שרון טיפל בזה טוב יותר) אז הוא הוחלף. שרון שבא אחריו רק עשה יותר גרוע.

תבין משהו אחד

כשהמצב הבטחוני בתחת, אי אפשר לעשות כלום בשום תחום, מן הסתם, מלחמה או אינתיפאדה איך שתקראו לזה, משתקת הכל. אריאל שרון עסוק בבעיות המלחמה המקוללת הזאת שהבאתם עלינו בהסכמים שלכם, איך בכלל אפשר לטפל בכלכלה ובבעיות חברתיות כשהעם נתון במלחמה?! למה אין השקעות חוץ? מי ישקיע פה במצב של מלחמה? (אפילו בחו"ל כבר מבינים שהולכת פה מלחמה, רק אתם נשארים עם הפנטזיות שלכם) למה אין תיירות נכנסת? בגלל האינתיפאדה! והרשימה עוד ארוכה. אז לפני שאתם תוקפים, תשתדלו להעריך מה ששרון עושה בשבילכם, במקום לחשוב שאתם הייתם עושים את זה טוב יותר

EverMan

New member
תתפלא.

בהמצב הביטחוני (ששרון הבטיח לתקן) בתחת , אפשר לעשות מספיק דברים , דווקא בגלל שהוא בתחת. אריאל שרון עסוק ב"מלחמה" שביבי הביא עלינו בעקבות הריסת הסכם אוסלו בהסכם חברון וואי... איך בכלל אפשר לטפל ? עובדה שיש לעבודה מספיק תוכניות איך לטפל בכלכלה ובחברה בעוד יש אינתיפאדה... למה אין השקעות חוץ ? -כי ראש הממשלה שלנו לא עושה החלטות נכונות ומפקיד את משרד האוצר בידי השלום שהוא הבטיח... למה אין תיירות ? כי שרון לא קיים את הביטחון שהוא הבטיח. לפני שאנחנו תוקפים , אנחנו רואים מה שרון הבטיח ומה הוא לא התחיל לקיים ! לפני שאנחנו תוקפים , אנחנו רואים מה ביבי עשה ואיך הוא הרס את המדינה לחלוטין ! כולל את אוסלו ! וכן , אנחנו היינו עושים את זה הרבה יותר טוב !

totony

New member
האם אחרי שברק הרס את המדינה

העבודה הפסיקו לבקר את הליקוד?! אז אם העבודה לא הפסיקו לבקר את הליקוד, אין לך כל זכות לבקש מהליקוד שלא יתערב אם יבחר ראש ממשלה שמאלני(שככל הנראה יהיה בעתיד הרחוק). חוץ מזה, אתה לא חושב שזה מה שאופוזיציה צריכה לעשות? לבקר את הממשלה? אם אתה חושב שליקוד אסור היה לעשות זאת, אז אסור גם לך לבקר את המדינה עכשיו! ______________________________________________________________________ אני מרגיש יותר שינאה מהיגיון בדברים שלך. האם אתה באמת שונא את הימין? או שזה רק נדמה לי? אני חושב שאם אתה אוהב את הפלסטינאים יותר מהעם שלך, אתה אדם מסכן. ______________________________________________________________________

EverMan

New member
איך בדיוק הא ?

איך בדיוק ברק הרס את המדינה ? תסביר ! וברק זה סיפור מיוחד , הוא פעל ללא המפלגה באופן מובהק וללא קונסנזוס מצד אף אחד , הוא פעל לבד , עם עצמו אנוכו והוא. וכפי שאתה זוכר את ממשלת ברק : ראש הממשלה - ברק שר הביטחון - ברק שר התשתיות - ברק שר ה... הבנת את העיקרון ? ברק פעל לבד , הוא לא פעל עם המפלגה , אבל עדיין , הוא פעל בסדר גמור והיה ראש ממשלה מצוין מלבד דבר אחד - הוא לא היה מספיק פוליטיקאי ובטח שלא שחקן צוות. בנוסף לזה , יש כל זכות לבקר את הליכוד , כי להבדל מברק , שרון כן מתייחס לליכוד וכן מבצע את דעותיו.

totony

New member
כן, בטח..............

מה שבאמת קרה, זה שניתנה לכם(לשמאל) הזדמנות, ופישלתם! אז שבו בשקט, ותנו לאחרים לנסות לתקן את זה! ברק לא החזיק אפילו 20 חודשים! זה התקופה הכי קצרה שבו בישראל שמישהו היה ראש ממשלה!!! ואחר כך תגיד לי שהוא היה ראש ממשלה טוב?! חוץ מזה, אני לא אמרתי שאין לכם זכות לבקר את הליקוד, אני אמרתי שאם לליכוד אין זכות לבקר את העבודה, אז גם לעבודה אין זכות כזאת!!!

EverMan

New member
איזה משפט של ילד קטן !

מה זה ניתנה לכם הזדמנות פישלתם שקט , עוד מעט תעשה : אה ! אה ! לא ! לא ! לא שומע לא שומע , נה נה בננה ... ברק לא החזיק מעמד בגלל שהוא היה יוני מדי וערפאת התגלה בתקופה שלו כבוגד. לא יותר מזה ולא פחות מזה. הוא לא עשה דבר רע. למעשה , הקדנציה של שרון היא הזמן הקצר ביותר שמישהו היה ראש ממשלה ... למעשה , כן , לשניהם יש זכות לבקר אחד את השני , זה מה שנהדר במדינה דמוקרטית.

.המוסד

New member
ברק שיקר במצח נחושה

"לא אחלק את ירושלים" את הר הבית הוא הסכים לתת

.המוסד

New member
תסתכל על ההודעה שלך

מה זה? איך אתה מתרץ את האי הענות של ברק? הוא שיקר, וכל העבודה שיקרה אחריו, "לא נחלק ירושלים", והכל היה מוכן לתת

EverMan

New member
הסתכלתי שוב ושוב

תירוצים ? רוצה לקרוא לזה ככה - תקרא לזה ככה עד מחר. ככה זה. ואני הכרתי את הבן אדם והוא הסביר לנו בנוער את זה כמה פעמים. הוא לא שיקר , הוא הבטיח שהוא לא יגע בעיר ירושלים - וכך עשה ! והיא לא עלתה לדיון אפילו. הוא הסכים למסור את הכפרים שסופחו לעיר שנחשבות היום "השכונות הערביות". שהן נספח חיצוני לעיר ואין לנו כל צורך בהן ! בקיצור , אתה ממשיך עם השקרים שלך והתלהמויות שלך. תעבוד על זה קצת אוקיי ?

ספיר5

New member
ברק לא שווה יותר מערפאת!!!

לא רק שהוא שיקר כמו רבים לפניו ולמען האמת לא רק מהעבודה! הוא גם הסכים לחלק את ירושלים!!! מלא לשקר אבל לא בדבר כזה!!!

למה ברק לא היה טוב?

1. היה זגזגן. יום אחד הוא אומר שהוא לא יחלק את ירושלים, יום למחרת הוא מציע מחצית ממנה. אם זה לא חילוק, אז מה כן? 2. ניהל משא ומתן עם ערפאת, נכנע לדרישותיו. ואל תגיד לי שאז לא ידעו שערפאת שקרן, למודיעין הישראלי יש כבר הרבה שנים את הפרופיל הנפשי של ערפאת, אז בלי עיוות מציאות בבקשה. 3. בתקופתו פרצה האינתיפאדה. כלומר, בתקופתו הערבים הרגישו שזאת השעה להתקיף את ישראל, והיו כאלה שאמרו ש"ישראל חלשה כמו קורי עכביש"...כן כן, בתקופת ברק הרמטכ"ל המהולל לשעבר, כוח ההרתעה של ישראל ירד. ברק אולי היה פחות גרוע בתחום הכלכלי, אבל מה שווה הכלכלה אם המצב הבטחוני על הקרשים? ברק לא ידע איך לנהוג בפלסטינים. ראש ממשלה ימני יודע להעמיד אותם במקומם ולהבהיר להם שכאן לא עושים מה שרוצים. יש חוקים במדינה. מי שפגוע בזכותנו לחיים ולבטחון- עף מכאן. בלי שופ תירוצים והתחבטויות "מי אשם ולמה", כי שום כיבוש ושום נעליים לא מצדיק רצח אכזרי במועדון ריקודים או באוטובוס. כמובן, שעכשיו יבואו השמאלנים המצטדקים וישאלו: "ורצח של ילדים פלסטיניים לא נחשב?" ואני אענה: הפלסטיניים הביאו את זה על עצמם. גם לפני ה"כיבוש" היו פיגועים, גם לפני ה"כיבוש" מטרתם של הערבים הייתה לזרוק אותנו לים. אם הפלסטינים לא היו פותחים במאבק המטורף וחסר הסיכוי שלהם, ילדים פלסטינים לא היו נהרגים.

ספיר5

New member
לא הבנת אותי כמו שצריך...

אינני אמרתי שברק היה ראש ממשלה טוב אבל היה הרבה בלאגן ןלא רק בממשלה ובמודיעין אלא גם בגופים ציבורים, וחוץ מזה אינני ימיני בדעותי המלאות אבל רוב אני מעדיף בהרבה את הימן על פני השמאל לכן אני לא ה ולא זה.

EverMan

New member
מה אתה בדיוק מעדיף בימין ?

את ה"אני" ? את החוסר אכפתיות לזולת ? את זה שמישהו גווע ברעב ואומרים מה אכפת לי ? את זה שאין אופק מדיני כלל ? מה בדיוק אתה אוהב בו ?

totony

New member
כאן אתה טועה(כמו תמיד)

הימין הוא לא "אני" אלא "אנחנו", לימין חשוב יותר שאנחנו לא ניפגע, אבל לשמאל חשוב יותר לא לפגוע ב"הם"! חוץ מזה, אני הימין לעוחלם לא אומר ´לא איכפת לי´, וגבי האופק המדיני: מה האופק המדיני של השמאל "לתת את הכל לערבים"?!

EverMan

New member
פתאום הפכת לפרופסור לשמאל ?

ואל תקבל שיטות דיבור מהמוסד , אל תתחיל עם השטויות האלה של : "כאן אתה טועה(כמו תמיד)" , זה רק מוריד מרמתך. הימין כולו מסתבסס על "אני" , אך ורק אני , אם האני הזה זה העם שלנו , אם האני הזה זה הגב הכלכלי של עצמו וכו´... לשמאל לא יותר חשוב לא לפגוע בהם. לשמאל יותר חשוב לא לפגוע שלא צריך - כי גם הם בני אדם. הימין אמר תמיד "לא אכפת לי". מה זה ליברליזם אם לא להגיד (בעידן של היום כמובן) לא אכפת לי מהעניים , צריך מעמדות ושכל אחד ירוויח מה שהוא יעשה , אם הוא לא מרוויח מספיק מה אכפת לי?! ולא , האופק המדיני של השמאל מתבטא במספיק דברים , אם זו תוכנית הגדר , אם זה כן לתת להם מדינה וכו´. כי רק ככה בסוף הסכסוך הזה יסתיים. אם ע"י השמאל ואם ע"י הימין. אבל השמאל לא טורח לשקר בנוגע לזה שזה לא יקרה.

EverMan

New member
למה ברק לא היה טוב ?

1.הוא הציע את השכונות הערביות , שהם לא חלק מירושלים. מה עוד , שהוא אמר מהרגע הראשון : ירושלים תחילה. בנוסף לכך , אל תשכח שצריך להסתכל למצב בעיינים. עם כל הכבוד , המצב משתנה , צריך להתעדכן. 2.נכנע לערפאת ? במה בדיוק ? בסגרים שהוא הטיל ? בחיסולים הממוקדים ? בהפצצות ? במה בדיוק נכנע לערפאת ? מה ערפאת קיבל מברק ? נאדה ! זיט ! כלום ! הוא קיבל הצעה על 85% מהשטח , שאפילו שרון מציע יותר ! 3.האינתיפאדה פרצה בתקופתו לאחר שברק הרס את אוסלו עם הסכם וואי , ומכר את נשמתו לשטן. לאחר שאותו אדם הלך והתנגד לאוסלו , ואמר שלא ניתן שטחים לעולם. הלך ומסר למעשה את חברון בהסכם. הלך ונתן והרס כל דבר טוב באוסלו בוואי ! בעקבות השקרים של ביבי , וזה שהוא הראה שהוא נחש , ערפאת הבין שהוא משחק עם ילדים קטנים ושקנים וחשב שהוא יכול לעשות מה שבראש שלו. מה עוד , אל תשכח בעקבות מה פרצה האינתיאפדה. כוח ההרתעה של ישראל ירד כי היא נראתה אולי יונית , אבל ברק עשה הרבה יותר פעולות צבאיות מאשר ביבי , הוא עשה לפלשתינאים הרבה יותר נזק מביבי , והיא היה הרבה פחות זמן מביבי , מה זה מוכיח עליו ? המצב הבטחוני בתקופת ברק היה גרוע בתקופה של משהו כמו 3-4 חודשים , לא יותר. ומה בדיוק בתקופת שרון קרה ? לא רק שהמצב הבטחוני על הפנים , אלא גם החברתי-כלכלי , וגם המדיני ! אז אולי ברק היה גרוע באחד , שרון גרוע בכולם. "ראש ממשלה ימני יודע להעמיד אותם במקומם ולהבהיר להם שכאן לא עושים מה שרוצים. יש חוקים במדינה. מי שפגוע בזכותנו לחיים ולבטחון- עף מכאן." מה הקשר לימין או שמאל ?! רבין לא העמיד אותם במקומם ? הא ? נכון ! שום כיבוש לא מצדיק רצח על רחבת ריקודים ! ולכן אני לא אצא לשניה מהשטחים עד שכל אירגוני הטרור לא ימוגרו מעל פני האדמה הזו והם ישכנו לנצח באחד משבעת מדורי הגהנום ! אבל גם שום דבר לא מצדיק כיבוש ללא כל מטרה ! "ואני אענה: הפלסטיניים הביאו את זה על עצמם" כן ? הכיצד ? האם כל אחד ואחד מבין ה3 וחצי מיליון איש הללו ביצעו פשעים נגדך ? לא ! אולי במקרה הטוב 2000 ! מתוך 3500000 ! רוצה לדעת כמה זה באחוזים ? 0.05 אחוז ! בגלל אותם 0.05 אחוז העלובים הללו אתה מאשים עם שלם ? "מטרתם של הערבים הייתה לזרוק אותנו לים." יופי , וליהודים יש אף ארוך. לא התעדכנת מאז שנות ה40 המאחורות ? אין לך טיעון חדש ?! מטרתם של הערבים הייתה בלה בלה בלה ! מעניין את הסבתא שלי ! תסתכל על המצב בעיניים ותפסיק לדבר על ערבים אחרים , שלא קשורים כלל למה שקורה היום ! אין כל קשר למה שמצרים ירדן וסוריה ניסו לעשות לפני 55 שנה , לבין המצב היום. וגם אם כמה כנופיות היו קיימות לפני 55 שנה , זה לא מעיד ולו חצי דבר על כלל האוכלוסיה שחיה פה היום ! "אם הפלסטינים לא היו פותחים במאבק המטורף וחסר הסיכוי שלהם, ילדים פלסטינים לא היו נהרגים" יופי ! לך תצדיק גם מוות לילדים ! למה לא ?! הפלשתינאים לא הכריזו מלחמה , הם לא הכריזו על פגיעה באזרחים , אלו ארגוני טרור מחוריינים שצריכים להעלם מעל הכדור ארץ הזה , זה לא הפלשתינאים. ותתחיל לאפס את עצמך על זה כבר ! תפסיק עם הגזענות הזו של : הפלשתינאים כולם בלה בלה בלה , יש ארגוני טרור ! הבנו ! תבין כבר שזה לא העם !

yoavl1

New member
ברק נכנע לדרישותיו של עראפת?

אז למה עראפת לא היה מרוצה? אם ברק נכנע לדרישותיו? אהוד ברק אכן הלך שמאלה כמעט עד הסוף אבל את הגבולות שלו הוא לא הזניח ושמר עליהם ולכן עראפת לא היה מרוצה. "ראש ממשלה ימני יודע איך להעמיד אותם במקומם" - כן, ובגלל זה בתקופת שרון הם התחילו עם טילי קסאם ופצצות מרגמה וכמות הפיגועים רק הלכה וגדלה....זה אותו שרון שאמר שהוא יודע איך לפתור את בעיית הטרור ועדיין אחרי 17 חודשים כרה"מ אנחנו לא נראים כאילו אנחנו מתמודדים עם זה...ולרבין ז"ל קראו רוצח כשבתקופתו היה "גל פיגועים" בן 3 פיגועים.... אני מודה שמבחינה אחת זה טוב שאריאל שרון הוא הוא ראש הממשלה היום... כי אם ברק או פרס או מישהו מהשמאל היה ראש ממשלה בימים שכאלה, הייתה פרוצת פה מלחמת אחים....היו אולי רוצחים פה עוד ראש ממשלה... איתן הבר כבר כתב על "תודה לך אלוהים שבימים שכאלה המלכת עלינו את אריאל שרון" ופירט כמובן למה הוא מתכוון. ותסביר לי, איך בדיוק הפלסטינים הביאו את זה על עצמם? הרג של ילדים? כשפגזי טנקים הורגים אמא ו-2 ילדים, איך בדיוק הם הביאו את זה על עצמם...אלוהים ישמור...היהדות היא דת מאוד מוסרית ובעלת ערכים רבים...איך אנחנו מרשים לעצמנו לרצוח ילדים?

למעלה