בושה לך עמיר פרץ

בושה לך עמיר פרץ

איך אתה לא מתבייש במקום לעזור לחלשים אתה רומס אותם ודופק אותם. אני אב ל4 ילדים מקסימים ואישה מקסימה וילד סרן בסירת אגוז נכה צ.ה.ל ושאנחנו מנסים ללמד אותם דרך ארץ שלושת הילדים שלי סטודנטים .והילדה בבית ספר . הייתי עובד מסור ואהבתי את מקום עבודתי בקנטרי של ההסתדרות 18 שנה ודאגת לפטר אותי בגלל שחשפתי את השחיתות בעבודה. בושה לך עמיר פרץ. הייתי ופעיל שלך וגיסך עזרתי לכם בבחירות.ובסוף זרקת אותי ואת משפחתי לכלבים. אתה שלחת את חברך ושכנך מי ילדות בעל רישום פלילי ע.ב.נ. להיות מנהל של הקנטרי קלאב של ההסתדרות בנס-ציונה. ואחרי שחשפתי את השחיתות שלו ומול עיני לוקח שוחד . לאחר שדיווחתי לגיסך שהיה המנכ"ל החברה.לא עבר חודש ופוטרתי .עם תמיכתך.עמיר פרץ . למה שמדובר בחברך ושכנך שסועד מדי יום שישי על שולחנך עמיר.תתבייש לך עמיר פרץ מה שגרמת לי ולמשפחתי ולבני שנכה צ.ה.ל ...ביום רביעי בתאריך 21-12-05 בשעה 23.30 באו אלי הביתה שני שוטרים עם הזמנה דחופה להתלבות לתחנת ראשון לציון כל הלילה נחקרתי על ידי המשטרה . אבל על תחשוב שאני פריר .ידעתי על מה מדובר ולקחתי איתי את הקלטות ורק בשעה 2.00 שוחררתי עם הזמנה לבוא למחרת למשטרה בשעה 7.00 בבוקר ולאחר חקירה שוחררתי בשעה 8 בבוקר . בושה לך עמיר פרץ .אתה הגשת נגדי תלונה במשטרה על הטרדה ואיומים, אתה שקרן ! לא היה ולא נברא ! בושה לך עמיר פרץ .לא הטרדתי אותך ובטח לא איימתי עליך אבל אלה השיטות הפסולות שלך. אתה אמרת לי להתקשר אליך מספר פעמים וכאשר עשיתי זאת הפלת אותי בפח והגשת נגדי תלונה. אתה חושב שאתה חזק על חלשים, אבל אתה טועה טעות קשה כל השיחות שלי איתך מוקלטות, לא הטרדתי אותך, לא איימתי עליך כל מה שביקשתי שתבצע את עבודתך כמגן העובדים ותחזיר אותי לעבודה שלי.אמרתי לך אנה מימך עמיר פרץ בכול לשון של בקשה תחזיר אותי לעבודה שלי שהעבודה זה היה כל עולמי אני מוכן לבקש סליחה ומחילה עם פגעתי בחברך. .עם ערבים אפשר לעשות שלום אז בטח עם חברך. שלא יודע דרך ארץ ורק איומים וצעקות. ושיש לו את הגב שלך ומאפשר לעצמו מה שבה לו .עם תמיכתך . אתה חושב שאני מפחד ממך ושהתלונה שהגשת נגדי תמנע ממני לחשוף את פרצופך האמיתי, אבל אתה טועה טעות מרה, אני אדאג שכל המדינה תדע בדיוק מי אתה עמיר פרץ ..ומי זה חברך בעל רישום פלילי ששלכתה אותו להיות מנהללללל ...וגיסך ראש מועצת מצפה רמון הבריון שנתן לי מכות לאחר שצילמתי אותו מקבל טובות הונאה מההסתדרות. ולאחר שהיה כתבה על גיסך בעיתון הארץ זאת הנקמנות שלך המושחת והמסריחה .אני מתפלל כל יום עמיר פרץ שתיפלו ולא תקומו עוד לאולם.עמיר פרץ אתה יותר מתאים להיות ראש ממשלת של עזה. ולא בישראל לא צריכים אנשים כמוך פה סע חזרה לשדרות למפעל לעוף קור . ושאלוהים ישלם לך ולחברך ולגיסך בכול חומרת הדין על מה שגרמת לי ולמשפחתי אמן.אמן. אמן. יהודה 0502175699 מצורף קובץ של משטרת ראשון לציון .

פעילי מפלגת העבודה שלום.

לכל פעילי מפלגת העבודה שלום עמיר פרץ הצניח 4 מועמדים שאינם כלל חברי מפלגת העבודה ולא צמחו ממנה, אלא פשוט הם אנשים ידועים כל אחד בתחומו שלו אך הקשר שלהם לפוליטיקה הוא מקרי לחלוטין שלי יחימוביץ- תוכנית רדיו הכל דיבורים- ותק של חודשים במפלגה פרופסור ברוורמן- נשיא אוניברסיטה- ותק של חודשים במפלגה נדיה חילו מפלגת עם אחד- ותק של ארבעה חודשים במפלגה עמי איילון- היחיד עם פז"ם של שנתים בלבד במפלגה עמיר פרץ נשכב בשבילהם על הגדר והפעיל את כל כובד משקלו כולל הפעלת המנגנון ההסתדרותי (כולל ביום הבחירות) כדי שייבחרו ואילו עבור חברי המפלגה שצמחו מלמטה והיו פעילים במשך עשרות שנים במפלגה- (פרט ליורם מרציאנו, פעיל השכונות) כלל לא התערב או לחילופין היו " ברשימת החיסול" שלו. המסקנה היא: אל תהיה חבר מפלגה במשך 4 שנים, עשה לביתך ונפשך , דאג בינתים לתוכנית רדיו משלך , או לפרסום בצורה זו או אחרת וחודשים לפני הבחירות התפקד למפלגה ו"לקק" ליו"ר במפלגה - ואז יש לך סיכו גבוה מאד להבחר לחמישיה המובילה של המפלגה לכנסת הבאה.- פעילי מפלגה יקרים לצערי אין לכם סיכוי להכלל לרשימה חברי הכנסת הבאה.

פרץ עבד על כולם?

מנאום הפתיחה של עמיר פרץ לפני כחודשיים ניתן היה להסיק כי האיש אינו דובר אנגלית. כל המדינה צחקה והרימה גבה שמאלית גדולה לעניינו של האיש. באותם ימים שוחחתי עם ידידי מר דנוס שהוא מבין בתקשורת על הנאום המפוסם והגענו חיש מהר למסקנה כי מדובר בטריק שיווקי ישן ופשוט. המטרה הייתה ללא ספק ליצור מיקוד במר עמיר פרץ היוצרת עניין רב סביבו. להעלות אותו למודעות של הציבור בבית. היה לנו אז כבר ברור כי האיש יעמוד בימים אלה על בימת הנואמים ויעשה זאת בשפה האנגלית והפעם בצורה חלקה מאוד ורהוטה. אם חשבתם שמאז אותו נאום ועד היום ישב עמיר פרץ, למד ושינן טקסטים עם מורה פרטית לאנגלית אז אתם טועים בגדול. האיש דובר וקורא אנגלית שנים רבות. לתפקיד ראש הממשלה הוא התכונן היטב במחצית העשור האחרון. הוא יודע היטב מה הוא עושה וככל הנראה הוא בכיוון הנכון. לא, זה הוא לא עוד מכתב תמיכה בעמיר פרץ או במפלגת העבודה. זוהי פשוט תעודת עניות לתקשורת הארצית שבלעה את הצפרדע הירקרק הזה והאמינה באמת שאם אתה שחרחר משדרות והיית יו"ר ההסתדרות - אז אתה לבטח לא מסוגל להוציא מילה באנגלית. עמיר פרץ פשוט צחק על התקשורת בגדול !

לא חושב שיש לקדימה מה לדבר

בנוגע לדאגה לעניים... אנשי קדימה הנוכחית הנהיגה את אחת הממשלות היותר אכזריות למעמד הנמוך ומעמד הביניים מאז קום המדינה (אם לא האכזרית ביותר!). אהוד אולמרט ניסה להראות כאילו אכפת לו באיזה תרגיל תקשורתי של הליכה לבית תמחוי... פשוט לא עובד! ממשלת הליכוד והעבודה הזו (שלה גם היה שותף עמיר פרץ!) פשוט התעללו בעם הזה ללא רסן וחיזקו עוד ועוד ועוד ועוד את הפער הסוציו-אוקונומי במדינת ישראל על-ידי הSALE במחירי מבצע שעשה נתניהו למדינת ישראל. בכל הכנסת הזו הייתה רק מפלגה אחת שבאמת יצאה חוצץ כנגד ההגזרות הבאמת בלתי נסבלות ההן של הליכוד והעבודה. צאו מבועת המיתוסים כי מרצ היא באמת לא מתאימה לכל הסטיגמות המעצבנות שאימצתם עליה - ובקלפי תצביעו מרצ !!!

האקס של פרץ תומך בקדימה

שמואל אביטל שהקים עם עמיר פרץ את "עם אחד" וכיהן מטעמה כשר. העביר תמיכתו לקדימה. אביטל כיהן כשר לעניינים חברתיים בממשלתו הראשונה של שרון.

מחול השדים

ההודעות המתלהמות של הצמד יודה-קדימה רק מחזקות את התמיכה בעבודה ובפרץ. אם אין לכם מה לומר ואתם חופרים ומחפשים איזה רפש להשליך - יותר מכל זה מעיד עליכם. סה"כ אין בזבל וברפש שהעליתם כאן שום דבר ראוי להתייחסות, אולי חוץ משמואל אביטל: שמואל אביטל הוא אופורטוניסט פוליטי, זונה פוליטית כמו שאר רב חברי קדימה. מומלץ קצת לבחון את המהלכים שלו ואת טיב היחסים בינו ובין פרץ. ברגע שהוא נכנס לכנסת הוא חשף את פרצופו המכוער, והסיבה שהוא לא נמצא ליד פרץ היא שפרץ סילק אותו ממוקדי הכח עוד בתקופה של עם 1. עכשיו, שמואל אביטל הוא טעות שפרץ עשה - סה"כ אף אחד לא ידע שמדובר בעבריין במסיכה. אבל זה שקדימה לקחו אותו, אחרי שכולם כבר יודעים בדיוק מיהו ומהו - בשביל זה צריך להיות ממש מטומטם ומושחת - בקיצור, הוא נראה לי מועמד שהולם מאוד את רשימת קדימה לכנסת.

נסיון הרשימה זה פרמטר חשוב?

צריך להתייחס רק לדרך או גם לרשימה? יש עוד 35 יום להחליט.

גם וגם

במקרה של קדימה - היות שמדובר רק באוסף של אופורטוניסטים חסרי דרך - הרשימה היא הדבר היחידי שקובע. כמה עלובים: אין להם דרך שהם מבקשים את עזרת הציבור בהצעות חוק. גם את הרשימה הם הרכיבו ע"פ סקרי דעת קהל. מה השלב הבא? מינוי שרים ב-SMS?

איזה נסיון יש לאפללו ורוחמה אברהם ?

אני יכול להביא לך שמות של לא מעט ח"כים מסיעות שונות שיש להם נסיון בכנסת הרבה יותר רב משני האלה... תפסיקו כל הזמן להגיד שלקדימה יש נסיון, כי אין להם הרבה יותר נסיון מאשר המפלגות (אם בכלל). וחוץ מזה, למה ד"ר למדעי המדינה, עיתונאי או סופר זה לא נסיון מספיק טוב ?!?

להלן ההבדל בין אפללו לבוז'י.

בעוד בקדימה אפללו ורוחמה אברהם נמצאים בכיסאות האחוריים. בעבודה בוורמן ובוז'י הם החזית. תהיה גבר ותשווה את הנסיון של פרס אולמרט מופז שיטרית וליבני לזה של רשימת העבודה. עזוב שטויות נסיון ועשיה זה רק קדימה.

מצא את הההבדלים

בוורמן: נשיא אוניברסיטת בן-גוריון, אחת מהאוניברסיטאות המובילות במדינה, מילא שורה של תפקידי מפתח בזירה הבין-לאומית, בעל שם עולמי בתחום הכלכלה, יועץ למנהיגי מדינות כמו ביל קלינטון.רוחמה אברהם: לא יודע אם סיימה בכלל תיכון. דוגמנית של קניון מלחה (השלמת הכנסה למשכורתה הצנועה כח"כית). מזכירה של ביבי נתניהו ("שוליית הקוסם"). שרת הפנים בפועל מס' חודשים מועט וכבר מעורבת במספר פרשיות תמוהות (העברות כספים לעיריות שראשיהן עוברים ל"קדימה" = שוחד פוליטי).אכן הרבה עשייה. בוז'י הרצוג: כדי לחסוך במילים, הנה קישור לקורות החיים שלו. אפללו: גם לאפללו יש קורות חיים מפוארים, שאין ספק ששיאם היה הטיסה עם הכוסברה במטוס של אגרסקו. באמת תסתכל על העשייה. למפלגת העבודה יש את העשיריה הטובה ביותר, ולא יעזור כלום! אני לא חושב שתרצה להדגיש את קורות החיים של אולמרט, פרס, או שטרית למשל - שלוש דמויות עלובות ביותר שישראל רק תרוויח אם הם ילכו הבייתה ויעזבו אותנו בשקט.

שכחת לציין משהו על בוז'י.

הוא קצת מושחת לא? http://www.nfc.co.il/archive/002-D-44-00.html?tag=22-06-22 עושה רושם שאתם שם בעבודה זועקים שחיתות רק שנוח לכם? http://www.nfc.co.il/archive/001-D-21756-00.html?tag=20-40-17 אם שחיתות הייתה בראש מעיינך הייתה מוקיע את הבוז'י הזה החוצה!! http://www.nfc.co.il/archive/001-D-60890-00.html?tag=20-42-17 דיי ליפה הנפש דיי להתחסדות דיי לצביעות. עזוב שטויות אני חוזר עשייה ומנהגות זה רק קדימה.

מי שגר בבית זכוכית, שלא יזרוק אבנים

מי שגר בבית זכוכית, מוטב לו שלא ישליך אבנים.

סוף סוף קלטת את העניין.

אנשי קדימה לא נפלו מהחלל החיצון. הם יוצאי מפלגת הליכוד ומפלגת העבודה. לא הגיוני שכל פרשות השחיתות כביכול נעשו בשלושת החודשים האחרונים. הם היו אצלכם בבית!! גם בליכוד וגם בעבודה. אז מי שזורק אבנים זה אתם! קח עוד כמה דוגמאות ל"ניקיון הכפיים" של העבודה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3219305,00.html סלח טריף עוד טעות של העבודה.

רק שיש ביננו הבדל אחד ברור

הזבל שהיה במפלגת העבודה עבר לקדימה - בית התמחוי של העבריינים, המושחתים, הגנבים והרמאים. בעוד שמפלגת העבודה מנקה את עצמה מאנשים לא ראויים, קדימה אוספת אותם. סלח טריף הוא דוגמה מצויינת להתנהלות הישרה של מפלגת העבודה החדשה: עקב הפרשיה שהוא מעורב בה, הוא הורחק ממוקדי הכח ובגלל זה הוא הוריד את השלטר וכו'. אני לא אתפלא אם צחי הנגבי כבר מנסה לגייס אותו לשורות קדימה ברגעים אלו ממש.

פרס זבל? טרנר זבל? להב זבל?

כנראה שזו הסיבה שהם עברו לקדימה. ויחד איתם 10 מנדטים, כי גם העם זבל? הכלבים נובחים והשירה עוברת.

השיירה עוד מעט תעצר, אל תדאג

פרס - בהחלט לא ראוי, מעולם לא היה ראוי, ואני אומר זאת מאז ומעולם. הוא הזיק לתהליך השלום יותר משהועיל, הוא חיסל מנהיגים צעירים, הוא חיסל את מפלגת העבודה בזחילה שלהם לקואליציה, הוא מכור לעטיני השלטון, מסיבות קוקטייל תארים וטקסים. את טרנר ולהב אני לא ממש מכיר יותר מהשם והתואר שלהם. קדימה מאבדת גובה באופן מתמיד, והיא עומדת להגיע לנקודה קריטית שבה היא תתרסק - וזה יהיה לפני הבחירות. רב העם עדיין בהלם, אבל שינוי המגמה כבר החל, אנשים שבעבר תמכו בקדימה כברירת מחדל או בגלל ההתנתקות, מתחילים להטמיע את העובדה שמדובר בחבורה לא ממש מוצלחת, בלי שום דרך, בלי שום מצע, בלי שום דבר שמחבר את המועמדים אחד לשני. הקולות הצפים והאנשים *שכרגע* תומכים בקדימה מתחילים להבין שקדימה היא מפלגת הונאה. להזכירך את "הדרך השלישית" ואמנון לפיקין שחק שזכו להצלחה נהדרת בסקרים עד ששחק התחיל לדבר, ואז הם התרסקו. אז עכשיו, כחודש לפני הבחירות, קדימה כבר צריכה לדבר. כולם רוצים לדעת מה בדיוק המצע שלהם. זאת הנקודה שקדימה מתחילה את ההתרסקות המטורפת שלה. חוץ מהמצע והדרך שאין לקדימה, הציבור בשנים האחרונות "התרגל" לפרשיות שחיתות, ונדמה להרבה אנשים שזה בעצם בסדר. אז זהו, שגם זה עומד להשתנות הבפעם, כי קדימה באמת חצתה את כל הגבולות. השחיתויות של קדימה עולות ועולות, ואיתן רמת הגועל.

כנראה שלא קראת מה שכתבתי.

על מה אתה מדבר ידידי? איך ניתן להגדיר את יחימוביץ או בוורמן כאנשי מפלגת העבודה? מצאו את חברם עמיר פרץ שהבטיח להם מקום בכנסת אז הצטרפו עליו. למה יחימוביץ לא הצטרפה לידידה הטוב בעם אחד? כי לא היה לה שם מקום בכנסת? אם יחימוביץ הייתה הולכת על אידאולוגיה נטו היא הייתה מצטרפת לעם אחד.

עמיר פרץ הבטיח להם מקום ?!?

אני אמנם לא תומך מפלגת העבודה, אבל אני חייב שבניגוד למפלגה אחרת (אתה ודאי יודע על איזו מפלגה אני מדבר...) אצלם יש פריימריז ואף אחד לא מבטיח מקום לאף אחד.

אצלם יש פרייריז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקיי לזה אתה קורא פריימריז? לי זה נראה כמו חיל השריון. לא בכדי ברק לא התמודד, לא פלא שבכל המחוזות נאמני פרץ ניצחו לא סתם פואד נדחק. זו נבחרת הארגזים, להלן ה"משוריינים" בפריימריז עמיר פרץ(שריון ליו"ר) יולי תמיר (שיריון נשים) איתן כבל (שיריון מזכ"ל) שלי יחימוביץ' (שיריון נשים) מיכאל מלכיאור (שיריון מימד) קולט אביטל (שיריון נשים) נדיה חילו (נשים) שלום שמחון (מושבים) אורית נוקד (קיבוצים) יורם מרציאנו (שכונות) ראלב מג'אדלה (ערבים) שכיב שנאן (דרוזים) ליאון ליטינצקי (מגזר עולה) אבי יחזקאל (מחוז מרכז) משה סמיה (מחוז שרון-שומרון) אבי ביצור (מחוז דן) ברוך זלץ (מחוז חיפה) גדעון בן-ישראל (נציג הגמלאים) ליאור שטרסברג (צעירים) גרשון גלמן (מחוז תל-אביב) עבוד חסיב (בדואים ונוצרים) מאיר בביוף (נציג הנגב) לי זה נראה כמו שם אחר לוועדה מסדרת. היחידים שנבחרו היו בוז'י פינס בוורמן איילון בן אליעזר ווילנאי. בשביל זה כל הרעש? 6 אנשים...

למעלה