בושה לימין

בושה לימין

לדעתי צריך להוציא מחוץ לחוק ודחוף את כל פעילי הימין הקיצוני-פשיסטי בארץ. הם שוב מוכיחים את עצמם כטיפשים אשר נגד דמוקרטיה. התחילו איומים על חברי כנסת, בעיקר איומים על אנשי השמאל אך גם על אנשים מהליכוד אשר תומכים בהתנתקות. אחד האיומים הכי מזעזעים היה איום לפגוע בקבר של לילי שרון, אשתו שנפטרה. היו גם איומים על חיי בנימין בן אליעזר ואיתן כבל מהעבודה, ועוד על חברי כנסת רבים. בתנועת אומץ לסרב אומרים: "לקחת מהמתנחלים את הרובים", אני מסכים איתם! עכשיו הימין הקיצוני בכנסת מנסה לפגוע בחוק פינוי-פיצוי, ובכך בעצם מנסה להכריח בדרך לא דמוקרטית את האנשים להישאר בהתנחלויות ולא לחזור לישראל, מה שיגרור הפתעה גדולה בבחירות כאשר המתנחלים יצביעו לשמאל אשר יפנה אותם אך עם פיצוי גדול. הימין מנסה לפגוע בתהליך השלום בדרכים הכי שפלות שיש. זה כבר ברור לי שבבחירות הבאות אני יצביע יח"ד, מישהו שיודע להילחם נגד הימין הפשיסטי. העבודה לא מספיק אמיצה ויותר מדי פחדנית כדי להשתיק את הימין הקיצוני-פשיסטי.

אנגרן

New member
הבלים../images/Emo128.gif

למה ליחד? עזמי ואחמד הרבה יותר 'אמיצים' מאשר יוסי ויוסי

נכון...

הם הכי אנטי ישראלים, מפלגה למען השיוויון..סליחה, למען הפלשתינים, שיוויון זה מילת קוד כדי שלא יחשדו באינטרסים שלהם...(כאילו שלא ידענו, רב העם לפחות, יש כאלה פתיות המייחסים להם מיניעים טהורים לטובת כל הישראלים, חחחח..., נו באמת...).

sh00sh

New member
איך ידעת?

בעצם כל השמאל פועל במחתרת ,יחד עם החמס כמובן, למען הפלתה של מדינת ישראל, ולשם הסוואה הם מדברים ופועלים למען זכויות אדם, שיויון וצדק חברתי, אבל בעצם הכל מסווה לתוכנית אחת גדולה שמטרתה- השמדת כל היהודים באשר הם!

לא דיברתי על השמאל אלא על חד"ש

והשמאל הקיצוני אנטי ציוני, יש כזה, לא כולם שמאל הגיוני מתון וציוני שקודם שם אינטרסים ישראלים-יהודיים ואחר כך כל מיני מושגים צדקניים ויפי נפש.

sh00sh

New member
אולי הבעיה היא

כשישנם אנשים שחושבים רק על האינטרסים האישיים שלהם ושל מדינתם ושוכחים שיש בעולם עוד אנשים שלפעמים כדאי להתחשב גם בהם. אולי אם הימין הקיצוני גם כן ישתדל לראות מעבר לאינטרסים שלו זה יועיל באמת לאינטרסים שלנו

אולי תציל את העולם?

מה עם אפריקה?, מה אם ניצול עובדים באסיה הענייה?, מה אם האיידס בעולם?, ממש צדיק! מה לעשות רק האינטרסים של ישראל כמדינה יהודית מעניינים אותי, נראה לך שאם זה לא היה טוב לישראל אז היה אכפת לי אם לפלשתינים היתה מדינה או שהיו שוחטים אחד את השני?, להפך אני הייתי מביא את הפופקורן ומסתכל בהנאה על ההצגה, על השאר העולם אכפת לי, ברור שאכפת, שאר העולם לא קשור ישירות לישראל, הפלשתינים למרבה הצער קשורים. שיהיה ברור אני בעד מדינה פלשתינית, לא כי מגיע להם, אלא כי זה טוב לי. חד"ש והערבים בכנסת, תהיה בטוח לא חושבים על אף אחד חוץ מהאינטרסים הפלשתינים, לא "שיוויון", לא "כל אזרחיה", לא בשם "נאורות", הכל מילות כיסוי זולות, הם אפילו יותר אינטרסנטים ממני.

sh00sh

New member
לא התכוונתי

שאתה צריך ללכת ולחלק להם סוכריות. התכוונתי שישראל לא יכולה לפעול רק מתוך אינטרס אישי, למרות שהוא זה שעומד בראש, אם פעולותיה פוגעות באנשים רבים. אתה אולי חושב שהמטרה מצדיקה את כל האמצעים, אני לא.

Dan Chazan

New member
אתה תומך בצעדים שלדעתי יפגעו

במדינה. האם זאת סיבה להניח שאתה רוצה להשמיד את מדינתך? אם יש לך משהוא לאמר לגבי הצעות ספציפיות של פוליטיקאי או אדם מן השורה בישראל קדימה תסביר מה פסול בהן. להניח שהמניעים של אזרחים ישראלים שחיים כאן הם הרס המדינה שלהם זו הנחה פסולה .

למעלה