בושה לדורות

soso1011

New member
בושה לדורות

נאצי קצין של היטלר מגיע לארץ מתקבל בכבוד מלכים טוב שהורי לא בחיים הרי זו ממש הדביליות בהתגלמותה ועוד אומרים שאין סוף לשויות שקורות בארצנו ! נאצי במדי הכנסיה מטייל בארצנו שימו לב ותזהרו אולי הגוק עוד יתעורר אצלו

Master Stav

New member
חולק עליך

אני דור שלישי לשרידי שואה, ובכל זאת ....אחרי 60 שנה ...הגיע הזמן לנסות ולקחת את אלו ששינו דרכם ואני רוצ להאמין שהאפיפיור שינה דרכיו ולנסות ולהגיע קודם כול להכרה מה שכבר קורה בפועל שהרי הוא פה משמע מכיר בזכותינו ובקיומינו ואז לגייס לטובת העניין שלנו גם אם עלידי פריטה על רגשות האשם . הישרדות משמע ניצול כול הקלפים העומדים לרשותינו ...והיום ...הוא עומד לרשותינו .... לפעמים השכל חייב לגבור על הרגש.

Master Stav

New member
והנה ציטוט של מישיהו :

יוזף רצינגר, כרך את החבל על צווארו, התקדם לקדמת הבמה, אמר שמע ישראל, הביע חרטה על היותו גרמני ועמד לקפוץ אל מותו עטוף בטלית ודגל ישראל. ברגע האחרון, אנשי הביטחון מנעו ממנו את המעשה ועצרו אותו בזמן. עכשיו כבר חלק גדול מהבלתי מרוצים מנאומו ביד ושם, הודו שהאפיפיור באמת הביע את צערו על שואת יהודי אירופה. מגיע אפיפיור לארץ הקודש ואנו בני המקום, רק מחפשים איך לא להיות מרוצים מהביקור של הדמות החשובה ביותר בעולם הקתולי. במקום למנף את החשיפה התקשורתית החיובית, העיתונות מלאה בכתבות ומאמרים המביעים אכזבה מנאומיו של האפיפיור. מטבע הדברים וההיסטוריה המשותפת. היהדות והנצרות הם שתי דתות החיות זו לצד זו, עם רקע מורכב. בשנים האחרונות נעשים מאמצים משני הצדדיים לפיוס ורעות בין שתי הדתות. חבל שכמה פוליטקאים ורבנים קטנים, המחפשים כותרות, מנצלים את ההזדמנות ומנסים להרוס את מה שנבנה במשך שנים. זהו ביקור שני של האפיפיור בעשור האחרון. כדאי שננצל אותו למטרות פרסום ועידוד התיירות הצליינית. ולא חיפוש בציציות אחרי כל מילה שיוצאת מפיו. "מי ייתן וזכר שמותיהם של הקורבנות לא יימחה. מי ייתן וסבלם לעולם לא יוכחש, לא יוקטן ולא יישכח. ומי ייתן וכל בעלי הרצון הטוב ימשיכו לעמוד על המשמר ויעקרו מלב האדם כל דבר העלול להוביל לאסון כמו זה". (סוף ציטוט) גם זה לא מספיק?

soso1011

New member
סליחה

הוא היה קצין של היטלר ולא יעזור כלום גם בעולמנו השאלה השניה היא היכן שרתת בצבא ? איני חפף שנאצי בשרות הכנסיה שלא ביקשה מעולם סליחה על עזרתה לצורר הנאצי לחסל את העם היהודי יפרסם יקדם או בכלל יהזוה עם ארצי מולדתי ודיגלי הכחול לבן וכול סיפור או תירוץ מבחינתי הוא התרפסות מול מי שעזר לכלות את יהודי אירופה והיה נעול במגפי הצבא הגרמני . סליחה לא קיבנו הזדהות כן אז מה אני מזדהה עם אבו מאזן אז זה אומר שאני חייב לו משהו או רוצה ביקרו בעולם? לא יעזור הוא בשבילי ולזכר הורי אני חושב שממשלת ישראל ונשיא המדינה ממש ירדו לשפל המדרגה בהתנהגותם

soso1011

New member
לך לעיתונים

וראה מה כתב איתן הבר האיש של השמאל על האפיפיור וסליחתו מהעם היהודי חבל שאנחנו עם של יס מנים

Master Stav

New member
האם אני אמור להתרשם

ממה שאומר איתלן הבר או כול אדם אחר אני מכבד כול אדם על דעותיו גם אם אלו שונות משלי אני אישית ....חושב אחרת ופה נגמר למעשה העניין .

למעלה