בושה! חוצפה וחרפה!

גוליגוץ

New member
בושה! חוצפה וחרפה!

בטח יצא לכם לראות את "יומני סאות´-פארק" שיצאו לכבוד שנת הלימודים... מישהו מוכן להסביר לי למה לעזזל לקני יש גבה שחורה עבה ומחוברת?! כמעט כמו של בנץ מרחוב סומסום!!! ולמה לעזזל לקרטמן יש שיניים חומות?! אשכרה היה לי חלום- יותר נכון סיוט, שראיתי יומנים שהם חיקויים עלובים כאלה, שהדמויות צבועות בצבעים לא נכונים - זוהרים כאלה מסריחים. זה ממש עצוב איך סאות´ פארק הפך להיות עוד יותר ממוסחר זתומרת לשלם 70 ש"ח רק בגגל שעל העטיפה של היומן יש תמונה של סטן מקיא? אני לא מתכוונת להיות שותפה לזה... זה ממש עלוב....

SuperEzra

New member
תראי...

בפרקים של מאחורי הקלעים מאט וטריי אמרו שהם מגלים על כל הדברים האלה רק כשהם רואים אותם בחנויות בפעם הראשונה ככה שזה לא סאותפארק הפך להיות ממוסחר זה פשוט שהיוצרים לא מספיק חכמים בשביל לתבוע את כל האפסים האלה...

גוליגוץ

New member
אמממ...

היוצרים של היומנים ושל כל הדברים האלה לא אמורים קצת לקנות את הזכויות?

IC4

New member
אכן כך

מאט וטריי יצרו את הסדרה ומכרו אותה וכל מה שקשור בה לCOMEDY CENTRAL הרשת שאחראית על כל המרצ´נדייז, שמאט וטריי לא קשורים אליהם הם מקבלים עליהם אולי אחוז קטנטן (אם אני זוכר נכון מהספיישל מאחורי קלעים)

Buttters

New member
זה נכון...

פשוט בהתחלה הם לא יכלו להרשות לעצמם לעלות לבד אז קומדי סנטרל תמכה בהם ועכשיו כל הזכויות אצלם.. Oh...its all gooey...

G0nz0

New member
וחוצמזה

בספיישל אמרו שכל מה שהם רוצים זה להתמסחר... וגם השתמשו בגבה השחורה הזאת זה אומר שהם כועסים...

למעלה