בושה וחרפה

סלסרו

New member
כשל החברה הישראלית

שעוד תאכל אותה בגלל זה. החרדים למדו שוב שכוחם עצום, שהם יכולים לשנות דברים. זה comeback לכח שהם איבדו בעת הבחירות. הם למדו שהם תמיד מנצחים. אין מאבק בו החרדים נלחמו ולא נצחו. הם למדו שהרשויות מפחדות מהם ולא יעשו להם כלום גם אם יתפרעו באלימות, ירצחו, ישתללו, ויעברו על החוק. אין פוצה פה. כולם מפחדים מהם. כעת הם למדו זאת שוב, דבר שרק ימשיך ויחזק אותם. מאידך, החילונים שוב הראו עד כמה הם נמושות אפתיות שלא מוכנות לצאת ולהתגייס למען צביון החברה שלהם. הראו שלא באמת אכפת להם משלטון חוק, מדמוקרטיה, מזכויות של מיעוט, מחירויות בסיסיות כמו הזכות להפגין. שלא יבכו כשבעוד עשור או שנים החברה שלהם תקרוס.

Noile

New member
זה עצוב

וכואב. מוכיח שאלימות, שנאה ובערות מנצחות סובלנות ופלורליזם בארץ. האשמה היא גם של הדתיים וגם ובעיקר של המשטרה שלא מוכנה לאבטח את המצעד בתרוץ של פיגועים, וגם כנראה של הקהילה שמוכנה להבליג על הפגיעה בזכות יסוד. מדינת ישראל חייבת להבין את המחיר הפנימי שהכיבוש של עם אחר גובה.

odedee

New member
הסאגה הזו של החרדים...

היא דוגמה קלאסית לדמוקרטיה שלא יודעת להתגונן, שנותנת למיעוט קטן, שתלטן וכוחני עוצמה בלתי פרופורציונלית ובלתי ראויה. הסוף לא יהיה טוב אם לא יתפכחו שם. נראה לי שהפכחון דווקא מתקרב, אבל אני חושש שהוא יקרה בפיצוץ ענק ולא בדרכי שלום.

gabcake

New member
ממש דכאון

אין מלים, אכזבה גדולה! אני גדלתי בירושלים ואני זוכרת את החרדים מיידים אבנים על מכוניות שנוסעות בשבת והמשטרה לא עשתה דבר בניד.ון כלום לא השתנה והמצב החמיר.

סלסרו

New member
סתכלו על הצד החיובי

בנקודה אחת החרדים הפסידו בגדול: אין ילד חרדי שלא שאל את אבא שלו מה זה הומואים ומה זה מצעד גאווה. כמו שקלינטון העלה את המודעות למציצות, התעמולה החרדית נגד המצעד העלתה את המודעות להומוסקסואליות (הן בקרב הציבור הכללי והן בקרב המחנה שלהם) כמו ששום דבר אחר לא היה מצליח לעשות.

eig

New member
אמממ....

כשאבא שלך הולך לשרוף פחים בגלל שיש הומאים בתל-אביב, מה הסיכוי שאתה תצא מהארון יום אחד?

nora האחת

New member
לא צריך להצטער הכל היה לטובה!!

המצעד היה אמור להתקיים רק בשביל להרבות השנאה בין היהודים. כל הגאים והגאות שיצאו מהארון לצערינו, רוצים להוכיח לכולם כמה הם שווים אבל אתם לא שווים כלום, פשוט כלום, הסטייה שלכם מחלה ואנחנו לא צריכים לסבול אתכם, טוב מאוד לחיות בגלות, ולא בישראל, תשארו שם וככה הכי טוב לכולם. לא היה מצעד ולא יהיה מצעד ובפעם הבאה אנחנו נשרוף משהו אחר. אנחנו לא מוותרים, ואין כאן עניין של דמוקרטיה, אלא הקבוצה שלכם מחפשת תמיכה ואהדה שחסרה לכם, כי אתם מיעוט. (כמו הערבים לדוגמא?) . שבו בשקט ואל תפריעו את מנוחת השכנים. תעשו מה שאתם רוצים בחדרי חדרים ולא בחוצות עיר הקודש. שבוע טוב

eig

New member
הכח שיש לך

בדברים שלך יש כח רב להפוך אפילו אדם כמוני לאנטישמי. בנתיים מי ששומר ומפקיר את חייו למען ישראל ועיר הקודם שלך הם בחורים ובחורות הומואים ולסביות שמתגייסים לצה"ל ולא חבורות של פרזיטים שמתחבאים מאחורי שמות בדויים בישיבות הסדר. מכיוון שכבוד לאדם אחר שאינו את, זהו אינו ערך מוכר לכם (אני יודע שעד היום לא הפנמתם את ואהבת לרעך כמוך)... בפעם הבאה שתצעקי "הם יהרגו את כולנו הם יהרגו את כולנו" אני מבטיח שלך שאזכור את מה שאמרת לי כמה שורות למעלה, ואשאר לי בגולה שלי ואלגום לי מאספרסו משובך, ואולי אומר....חבל עליהם.

nora האחת

New member
רק בגלל בחורי ישיבות ההסדר ארץ

ישראל עדיין קיימת ולא בגלל שאתה וחברייך בצבא. (צבא זו תוספת לשמירה ולא העיקר) אם כבר מדברים על פרזיטים, יש לי רשימה ארוכה של הומואים שקיבלו פטור מהצבא בגלל שהם "גאים" אה מה יש לך לומר על כך? וכן, ואהבת לרעך כמוך, זה מה שאנחנו מנסים להסיבר לכם, לטובתכם תפסיקו עם הסטייה הזו הרי כתוב בתורה "משכב זכר מות יומת" זה מה שאתה רוצה? וואם כך, הגולה טובה יותר עבורכם, ולטובתכם. שבוע טוב

ro99

New member
../images/Emo191.gif

תעזבו אותה להתבוסס בכל מה שהיא נוטפת. רחמים עליה. מזכירה לי קצת טרולית מהעבר הרחוק, לא חושבים?

Noile

New member
לא שהדברים שלך שווים

התייחסות, אבל מה את חושבת היה קורה לבחורי הישיבות אם אלוהים היה נותן עונש מוות על משכב זכר?? הייתי מציעה לך להתחיל שם עם הרשימות שלך. ואולי ניצחתם בטווח הקצר אבל בסך הכל אתם הורסים את המדינה ומבריחים את האנשים הטובים שגם תורמים במשהו למדינה, ובקרוב תשארו בלי פריירים שיעבדו וילחמו בשבילכם. תמשיכו לירוק אל הבאר שאתם שותים ממנה עד שתקומו יום אחד ותגלו שהיא יבשה.

nora האחת

New member
תראי, יש יוצאי דופן בכל חברה.

ומה שמעניין אותי היה זה שאתם יצאתם בפרסיה להודיע לכל העולם, הנה אנחנו שונים. אולי יש כאלה שעושים את זה בהחבא, כל אחד ייענש, אני לא מדברת על דתיים או חילוניים, אני מדברת על עצם היותכם בעלי סטייה חריגה מאוד, לא נורמלי, לא טבעית, אלא ייענשו. אתם הורסים את המדינה, כבר אמרתי שאתם הבאתם על עצמכם שנאה עזה כמוות, מכל ציבור האוכלוסיה, זה היה שווה? אנחנו שומרים על מדינה שפוייה, מדינה של יהודיים אם שומרי מצוות ואין לאו, אבל להודיע לכולם בפומבי יש לי סטייה? אולי גם כל האנשים ייעשו איזה מצעד ונצטרך לקבל אותם? תעשי על זה, כי אתם שונים ואתם בחרתם את זה. זו לא נטייה. זו מחלה. הבאר שלנו תמיד יהיה מלא במים כל עוד נלחם במקרים כמו אלו. ב"ה.

Noile

New member
גם את יוצאת

בפרהסיה עם השטויות שאת כותבת. אבל אם זאת מחלה, אז למה את מקללת אותנו? הייתי מצפה לפחות לרחמים, עזרה או השתתפות בצער? מה עם מצוות ביקור חולים? וממתי מחלה זאת סטייה? אנשים לא בוחרים להיות חולים, אז תחליטי, או שזאת מחלה או שבחרנו את זה או שבכלל אלוהים ברא אותנו כתיקון לכשלון שברא אותך ואנשים כמוך שמבזבזים את החיים בשנאה. לגן עדן זה בטוח לא יביא אותך.

Nirvana0

New member
נראה איך תגיבי

כשתגיעי לשערי גן העדן (?), ותראי שהם נעולים!!!!1 נדה, גורנישט חבל על האנרגיותתתת .... היידה לדוד המלך...

nora האחת

New member
נראה איך תגיבי את...

לנפי שתעלי לגיהנום, יש חיבוט הקבר לאנשים כמוך, הנשמה חוזרת לגוף בשביל להרגיש את המכות החזקות שתחטפי בקבר בגלל הסטייה שלך. ברוך השם אני שומרת מצוות ובטוחה שגן עדן מובטח לי. את זו שצריכה לדאוג, כי בגיהנום נשרפים יום ולילה, ימים כלילות, שנים, עד שגופך יתנקה המחטאים שאת עושה. לא עדיף להיות נורמלי? אה?

ro99

New member
אז תגידי לי: מה זה נורמלי?

זה שאת כבר בערך 12 שעות פה באינטרנט קוצפת וגועשת על הומוסקסואליות? אולי עדיף ש-12 שעות כאלו תקדישי להתבוננות עמוקה בחייך את? אישה מאושרת ומסופקת מחיי הנישואים שלה לא מתפוצצת משנאה כמוך. אישה מאושרת ומסופקת מחיי המיניות והאישות הסטרייטיות שלה לא מרגישה צורך שהיא לא יכולה להתגבר עליו להיות בקרבת מה שהיא טוענת שהיא כל כך מתעבת. תחשבי על זה טוב טוב. אני לא מאחלת לך שיהיה לך בן הומו כי לא רוצה לקלל את הבן שלך שתהיה לו אמא כמוך. אני מאחלת לך שיום אחד תפסיקי לשנוא את עצמך בצורה כזאת ותתחילי לחשוב מה את עושה פה שוב כשכבר גורשת מפה בבושת פנים בעבר. לא בגלל שזה יעשה לי טוב שתפתחי את עיניך ותראי את מה שאת מסרבת לראות, כי את ממש לא בראש מעייני. ולא, חס ושלום, כי בא לי עלייך... תאמיני לי שהכניעות והדכוי וההדחקה שהן מהות ההוויה של אישה דתייה ממש לא מושכות אותי. אבל אולי תמצאי אישה אחרת שכן קוסם לה להוציא אותך ממעמקי הארון. ואיך אני יודעת? כי את לא הראשונה שיוצא לי לראות. ובגלל שאני במקרה גם פסיכולוגית עם ידע עמוק בנושא... ובעצם אל תגידי לי מה זה נורמלי. ממש לא מעניין אותי מה את חושבת בנושא. במיוחד כשאת מוכיחה שוב ושוב כמה עמוקה הבורות שלך בנושא (ושוב, לרוע מזלך יצא לך במקרה לדבר פה עם מומחית לעניין...). תחשבי על זה במקום: ככל שאת חוזרת לפה עוד ועוד ומגדפת וצועקת וזועקת יותר ויותר, ככל שאת מוכיחה בעל כורחך שמה שכתבתי פה נכון.

למעלה