בושה וחרפה!!!

בושה וחרפה!!!

יש משתמש שיש לו כאן בלוג...הבן אדם לא שפוי... דוגמאות... "יום השואה שמח לכולם" כאילו זה אמור להצחיק אותנו?!?! הבן אדם חולה רוח ונפש... להפליץ בשידור ולעשות כל מיני דברים לא שפויים! ואם אתה קורא את זה עדיף שתתחיל להתאפס על עצמך....ודחוף!!

anyone0

New member
מה השם של הבלוג?

אם כבר רשמת תלונה, תרשמי במי מדובר.....

עדיף ש...

לא! אני לא רוצה להשמיץ אותו בשידור ושמי שנכנס אליו יפסיק להיכנס אני פשוט רוצה שהוא ייקח את זה לתשומת ליבו...

anyone0

New member
צודקת...

ניסית לדבר איתו בפרטי? אולי זה היה יותר עוזר מלרשום את זה כאן, כי לא כל מי שמשדר בבלוג TV בא לפורום וקורא הודעות, ויכול להיות שהוא לא יקרא את ההודעה הזאת...

אכן כן :)

דיברתי איתו אבל זה לא ממש מזיז לו..ואולי שהוא יראה את זה בפורום זה כן יזיז לו שהוא יראה שאנשים שנכנסים אליו לחדר יעבירו עליו ביקורת...הבן אדם עצמו לא שפוי ואולי עוד כמה אנשים יודעים מי כאן הבן אדם הזה כי העברתי עליו ביקורת בפובמי בחדר שלו ואני לא היחידה הוא בחר להתעלם ולא להקשיב לנו ולאחר כ5 דק' הוא החליט לסגור ת'חדר בגלל שכל מי שהיה נוכח בחדר התחיל להעביר ביקורת הביקורת היא לא על מי שהוא אלא על מה שהוא מעביר לנו בחדר שלו....

Broken Divinity

New member
קודם כל

מעצבן אותי שיש אנשים כמוך, שיש לך בחירה בין עשרות חדרים ואת בוחרת להכנס דווקא אליו. אז זה כנראה בעיה שלך שאת מתייחסת לזה כ"כ הרבה. חוצמזה, מה אכפת לך? זכותו להגיד מה שבא לו כמו שאת עכשיו מעבירה "ביקורת" מטומטמת משלך. אז דיי עם זה.

כנסי כנסי

מתוקה שלי זה לא רק בחדר שלו אלא שהוא נכנס לחדרים אחרים או שאחרים נכנסים אליו במטרה לדבר והוא לא מדבר יפה...יש לנו כמה הוכחות לכך... ושמעי אני לא נכנסת לחדר שלו בשביל לבקר אותו בכל אופן הוא שינה ת'כותרת

ShukyD

New member
אני אגיד לך למה אני לא מדבר יפה

כי כשמישהו נכנס לי לחדר ואומר לי "בואנה יא בנזונה אני אזיין אותך תשנה את הכותרת" וכאלה.. אז ממש לא בא לי להתייחס אליו כמו שצריך..

אוקיי צודק סיבה מוצדקת...

נכון גם אני לא הייתי מתייחסת אבל במקום לעשות דווקא אולי תשנה..למרות שראיתי שכבר שינית.... אבל ככל שיותר ויותר אנשים רואים את זה זה מרגיז...זכותך לחשוב מה שאתה רוצה...אבל..תכבד את מי שנכנס אלייך לחדר תודה :)

Bjork166

New member
אויש נו באמת

מה הבעיה שלך?! פשוט אל תיכנסי .... זכותו להגיד מה שבא לו זה הבלוג שלו ולא שלך!! אז תירגעי כבר

הרבה זמן שלא ראיתי את ביורק האשכנזי

האשכנזיה משדרת, גם בזמן האחרון אני נכנס פחות לבלוג TV... את משדרת מתי שהוא בקרוב?

שוקי אני אוהב אותך

אם לא הייתי סטרייט הייתי מוצץ לך כפרה.....יודע מה....טוב נו....תשלוף אותו.....

Broken Divinity

New member
בואי אני אגיד לך משהו

קחי את זה לתשומת ליבך ואל תכנסי אליו. כ"כ קשה לך?

GoD FrOm HeAvEn

New member
.

אני לא יודע אם אליו את מדברת אבל גם הוא רשם בכותרת "יום השואה שמח חברים יום שני:)" ShukyD

ShukyD

New member
אולי פשוט אל תכנסי לבלוג שלי?

אני אעשה שם מה שבא לי אף אחד לא חייב להכנס ואני לא מפליץ בשידור ועושה דברים לא שפויים אני בכלל לא דיברתי היום כולה רשמתי כותרת.. זה הכל.. ואת מוזמנת להגיד מה שתרצי. אגב אין מצב בעולם שהייתי סוגר את הבלוג בגלל זה הוא פתוח כרגע

למעלה