בושה וחרפה!!!

בושה וחרפה!!!

איזה אנשים יש בפורום הזה ואני לא עושה הכללה מי שצריך להבין מבין... כאשר אדם נכנס לפורום עם כל שאלה לגבי המשמעות של חלומו לא חייב לענות בצורה בוטה כ"כ רק מפני שאתם יודעים את המשמעות של חלום צלול והוא לא! אבל ככה זה יש אנשים שהאגו שלהם הולך לפניהם, מה הקשר לאגו הם שואלים? תחשבו לבד הרי אתם הכי חכמים.. מרגישים טוב יותר מאחורי מסך מחשב מפני שבחיים הם בהחלט אנשים קטנים, ממורמרים ולא מפותחים והכי עצוב שהם אפילו לא יודעים שהם לא מפותחים ראה - לוסיד גס וחברו אופיר... הסיבה שהדגשתי את החלום לא הייתה אמורה להתפרש כצעקה חמוד אולי לזה אתה מורגל בחייך האישיים , סה"כ רציתי להעביר את התחושה שחוויתי בפעם הראשונה ... האם לפורום יש מנהל?

ofir_y

New member
צודקת, באמת תתביישי.

הרגע היה לי חלום והמדריכים הרוחניים שלי אמרו לי שאת ממש טיפשה, ושאני צריך להתעלם מההודעה שלך. גם החתול של השכנים שלי זיכרונו לברכה מתקשר איתי בטלפתיה והרגע אמר לי שהמדריכים הרוחניים שלי צודקים ואת באמת טיפשה. את אוהבת ליצור תאוריות אה? יש לך הזיות וחלומות והתאוריה שלך היא שמדריכים רוחניים כלשהם מתקשרים איתך ושולחים לך חיזיונות... קיבלת תגובה שמסבירה לך יפה למה את טיפשה ומנותקת מהמציאות, והתאוריה שלך היא שאני בן אדם קטן בחיים. אם אני בן אדם קטן או לא, תשאיריל י להתמודד. בינתיים אני רוצה לראות אותך מתווכחת איתי כמו בן אדם, עונה לעניין, ומפריכה את מה שאמרתי. " סה"כ רציתי להעביר את התחושה שחוויתי בפעם הראשונה " - כולי שימחה. רציתי להסביר לך רק שאין כזה דבר מדריכים רוחניים, ושאר השטויות. לכי להחליף חיתול ותגיבי

EshedI

New member
למה את מתעצבנת?

קודם כל, את באת אלינו, אז בבקשה לא להעביר ביקורת. דבר שני, למה ציפית? שנגיד לך שאת נביאה? יש פה אנשים שמבינים בעניין של חלומות כנראה כמעט כמו שאת מבינה ברייקי, והם יודעים שחלומות הם לא איזה מסרים מסתוריים ממדריכים רוחניים, אלא רק עוד פעולה שהמוח שלנו מבצע בזמן השינה (יש גם תכלית מאחורי הפעולה הזאת, אבל זה לא משנה). אני לא מבין למה את מניחה שהאנשים האלה שהזכרת הם לא מפותחים וממורמרים... רק כי הם לא מאמינים בדברים שאת מאמינה בהם, ויש להם הסבר אחר לתופעות שאת חווה?

דונלד

New member
אשדל

א- גם אתה היית מתעצבן אם היו צוחקים ממשהו שאתה מאמין בו, ומכנים אותך בשמות גנאי. ב- מזתומרת "את באת אלינו". זה הפורום של אבא שלנו והיא לא מהמשפחה ? ג- האנשים פה באמת מבינים, חלקם אפילו מומחים לחלומות צלולים ! הם אינם מבינים גדולים מעבר לכך. ד- אנחנו בנים/גברים על כל מה שמשתמע מכך. כאפות בעיטות למקום הכואב... והתפרעויות לשמן... אנו נהנים מכך. לפעמים יותר ולפעמים פחות.(זה כנראה תלוי בזוית-האם אתה בועט או נבעט
). זו אינה דרך להתייחס לנשים. לא מתקשרים עם נשים בכאפות. ובהחלט אתה יכול לא להסכים איתה לחלוטין. אבל בשינוי גישה ושפה. הערה: שמע לעצה ד´, אחרת אתה כנראה תמות בתול...
... דונלד

EshedI

New member
תשמע

א - לבוא ולציין מצב של ת"תקשור עם מדריכים רוחניים" בתור עובדה ולבסס תאוריה שלמה על כך ובסוף לכעוס שאף אחד לא מתייחס לזה ברצינות, זה לא עובד ככה... ב - לא, אבל אנחנו המנהיגים של הפורום. קצת כבוד לתושבים הקבועים... ג - אף אחד לא אמר שהם הדאלי למה, אבל היא שאלה שאלה בקשר לנושא ההתמחות שלהם. אז אם היא לא אוהבת את התשובה, שלא תתעצבן... זה כמו לבוא לרופה לאחר שהוא מצא שיש לך שפעת ולתת לו מכות כאילו שהוא אחראי למחלה או משהו... ד - אתה חושב שאם אני אגיד "כן מלכתי" על כל מה שבת/אישה אומרת, היא תתן לי? לא יודע.. אני די בטוח שיש אפשרות לשמור על דיעה משלך ולהיות פעיל מינית באותו זמן...

Blade2

New member
על מה ההתבכיינות?

את שאלת משהו, ואנשים הסבירו לך בצורה ממש יפה לדעתי שהאמונות שלך הן כנראה לא מה שאת חושבת. דרך אגב, מאז שפורום פירושי חלומות הפורום מוצף באנשים שרוצים פירושי חלומות. אף אחד לא היה בוטה, לא לעגו לך, לא כלום, הסבירו לך את המציאות כמו שהיא ולא כמו שאת תופסת אותה, ואת לא צריכה להפגע מזה וגם את לא חייבת לקבל את ההסבר. ועכשיו בנימה הרבה יותר תוקפנית (אל תקחי את זה אישית, אם אני אומר משהו אישי זה רק מידע על סמך ההודעות שלך והניסוח שלהן) "אנשים חלשים וממורמרים?" - בינתיים האדם החלש פה זה את, את באה עם אמונות שגויות ודברים כאלה, לפורום הלא נכון, אנשים עונים לך בסך הכל די יפה, לא צועקים עליך ולא מקללים. רק מראים לך את המציאות, ואת נפגעת כאילו אנחנו חלאות מרושעות שכל מה שיש לנו בחיים זה לתקוף אנשים. העובדה שהבענו דעה שנוגדת את האמונות שלך כל כך פגעה בך וכל כך הפחידה אותך, שאת חייבת להגן על עצמך בניסיון לתאר עד כמה אנחנו חלשים וכד´. את כל זה אני לא אומר כי אני מאחורי מסך מחשב, אם הייתי נפגש איתך פנים מול פנים הייתי אומר בדיוק אותו דבר, ואולי אף יותר.

Suikun

New member
זה אפילו עוד יותר מגעיל..

אתה אומר לה שאסור לה לכעוס ? אתם מנסים לשכנע אותה שכל מה שהיא מאמינה בו הוא שקר- וקוראים לה טיפשה כשהיא ממשיכה להאמין בזה?

Blade2

New member
מותר לכעוס וזכותה לכעוס

אבל אני לא מסכים עם דרך ההתבטאות שלה, וכמו כן, גם לי מותר להביע דעה באותה מידה

KEiN

New member
רוצה להתחתן מתיי שהוא?

אני המנהל... רק בשל באג בתפוז לא תוכלי להבחין בכך מבעד לעין בלתי מזויינת\מוכשרת לכך! עוד עובדה לטענות שלי, אני המנהל ואין לערער על כך, כל חושיה של סאנשיינס מראים לה כי אני אורח זמני, אין שום הוחכה שבעולה שאני אכן המנהל, אבל בכל זאת מה שנכון נכון, בעצם, מה זה ´נכון´?

LucidGuess

New member
אני עייף... ../images/Emo2.gif ( ולא מפותח ../images/Emo13.gif )

הנה קישור לתשובה שאתמול רשמתי לך על חלומך, חוץ מזה שההודעה שלי מלאה בחיוכים ופרצופים מחייכים כדי להראות לך שהכל ברוח טובה ושאני לא תוקף אותך אלא רק עונה לך בצורה לבבית ועם גישה חיובית, אשמח אם תצייני לי משפט אחד בהודעה זו שבו אני תוקף אותך, נראה לי שפיספסתי...
ואם אמרת שאני לא מפותח, אקבל זאת כעובדה מוגמרת, למה להתווכח איתך? Lucid

WOW

אני חייבת לציין כי אני לא כועסת על איש היה חשוב לי להעביר את רגשותיי כן מה לעשות כזאת אני... פשוט מאוד הציק לי שלאנשים אין סבלנות וכי ציניות שולטת בדבריהם שאולי הכוונה היא לא לפגוע אך מה לעשות בתקשורת שכזאת מה שנותר הן מילים , לא שפת גוף או מבט בעיניים וכן כאשר מישהו לועג על חוויה שבחרת לשתף בה אחרים שחשבת שאולי יוכלו להאיר את עינייך אתה קצת נפגע מותר... הסיבה שהתבטאתי במילים שכאלו היא מפני שזאת הדרך היחדיה שאנשים אשר לועגים ומזלזלים באחרים מבינים כאשר מחזירים להם באותו המטבע וכן כן זה הופך אותי לתינוקת.. אני מבקשת מכל מי שהגיב והיתה לו דיעה על הנושא במיוחד לאלו שטענו שאני טיפשה, תינוקת , ולא מבינה למה התכוונו כל הנשמות הטובות שלעגו להודעה שלי להיכנס ולקרוא את כל השתלשלות ההודעה ורק אז להחליט... סה"כ רציתי לדעת אם זה היה חלום צלול או לא זה הכל.. פעם הבאה לפני שאתם צולבים אנשים שלא ממש מבינים את עולמכם הצלול תנסו לרדת לסוף דעתם ולהבין שכל אדם צובר ידע בתחום שמעניין אותו כך שלתת תחושה שאדם לא יודע על מה הוא מדבר או טיפש ממש לא לעניין יאללה ביי.

shabaz

New member
את עצמך משתמשת באגו!

את הולכת לפניו, אחרת לא היית עונה את התגובה הזאת... הגאווה והאגו שלך נפגעו ולכן את מעוניינת להחזיר את כבודך... אני לא יודע לגבי האחרים, אבל אני משער לעצמי שזה לא נכון שלאנשים פה יש אופי קטן, ובטחון רק מול מסך המחשב... קחי למשל אותי, אני אוהב להתווכח! פשוט אוהב... למשל היום התווכחתי עם מורתי, וכמובן, לא נתתי לה יחוס גדול כי היא נקבה, ויש לה פרצוץ נפוח <<מה הקשר? היא נראית כמו הנפוחות הטיפשות הללו>> אך למרבה הפלא, היא התווכחה כמו מקצוענית... אני הפסדתי בגלל שלא חשבתי שיש מצב שהיא תנצח, לכן אמרתי דברים שדחקו אותי לפינה... אני יודע שזה סוטה מהקשרו, אבל פשוט רציתי לשתף אותכם בזה...אני לא יודע למה:) דג"ב...המושג קיניסיולוגיה מוכר לך במקרה?

למעלה