בושה וחרפה לרמשי"ם!!!

shay869

New member
בושה וחרפה לרמשי"ם!!!

בושה וחרפה לרמשי"ם היום במשמרת בוקר.אני יודע שהעניין כבר נדוש פעמים רבות אבל היום פשוט נשברו כמה שיאים של אטימות וקטנוניות מצדם. (אני מדבר כמובן על הנושא של שחרור משמרת תמך תמך מהמגזרים (לפני 10) כדי שיספיקו להגיע לרכבת). היום משמרת 9 וחצי הגיעה למגזרים אחרי 10:00. ועד לרגע שהם נכנסו למגזר לא שחררו אותנו (תמך תמך), כן! גם את אלה שצריכים לנסוע ברכבת של 10:00. והדבר שהכי מרגיז שהם לא איחרו בגלל תדריך ארוך או בגלל כמות הנושאים המקצועיים שצריך להעביר(כדברי אותו ראש משמרת שכותב בפורום). הם אחרו בגלל שעשו להם סיור בתעלה!!!!!!!! אתם מבינים את זה, בודקי תמך תמך שגם ככה עובדים יותר קשה מכל משמרת בוקר אחרת, צריכים להשאר עוד שעה על חשבונם ולחכות לרכבת הבאה בשביל ש9- וחצי יוכלו לטייל בתעלה (ולא ,אני לא ממעיט בערך הסיורים האלה). אבל מה ביקשנו טיפה התחשבות מצד הרמשי"ם ,זה לא שביקשנו להשתחרר ב 9:40 ואפילו לא ב 9:45 ...רק תנו לנו את ה-5 דקות האלה לרוץ לרכבת!!! ומה גם שמדובר במספר מועט של בודקים שצריכים להגיע לרכבת הזאת. שמעתי שאחד הרמשי"ם אמר פעם למישהו שכמו שהוא עובד עד הדקה האחרונה של המשמרת כך גם אנחנו. אך כנראה הוא שכח שב - 8:23 יש רכבת אך ב 10:23 אין!!! לסיום שאני חושב שהגיע הזמן לפעול בנושא המרגיז הזה לדעתי אנחנו צריכים לכתוב איזה מכתב/עצומה של בודקי תמך תמך הקבועים והלא קבועים, שנוסעים ברכבת וסובלים מאותה בעייה מעצבנת. כי הפתרון לבעיה מצד הרמשי"ם הוא פשוט מאוד רק צריך לרשום מראש את שמות הבודקים שצריכים להגיע לרכבת ולשחרר אותם 7 דקות לפני 10:00. אני חושב שזה יהיה צעד קטן לרמשי"ם אך צעד גדול לבודקי תמך תמך!

meirh061

New member
למה לא לעשות סיור ב9:30 לתמך תמך

ואת צ18 לעלות לעבוד???

moria007

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה עצבים!!!!! זה ממש קטע מסריח. ליבי ליבי על מי שעשה תמך תמך אתמול, זה ממש ממש לא לעיניין. לא היה קורה כלום אם היו מוציאים 10 אנשים פחות לסיור ומשחררים את בודקי הרכבת. שי869 אמר שתמך תמך זאת משמרת הבוקר הכי קשה ואני רוצה להגדיל ולומר שחוץ מצהריים מלא, תמך תמך זאת המשמרת הכי קשה בשדה. אז את מעט ההתחשבות, שלא נישאר שעה שלמה (על חשבוננו!!!!!) אפשר היה לתת. מעניין אותי מי היה הרמ"ש. האם זה היית אתה, ראש המשמרת שרוצה שנפנה אליו כשיש בעיות? כי כבר לפני איזה חודש כשהיה את השרשור הארוך העלנו את הבעיה. מה שקרה אתמול מוכיח שכלום לא השתנה. אז או שאתה לא באמת רמ"ש, או שלא עשית כלום.

oreni6

New member
חבורה של...

מתנהגים אליכם כמו אל חיילים בסדיר.... רמשי"ם מפחדים על התחת שלהם...ומלמעלה צוחקים עליכם.... הייתי אחד מהם והתקדמתי הלאה הלאה..... עד גיל 25 הייתי בטוח שאני חשוב למערכת...עד שהגעתי לצד השני שלה והבנתי הרבה מאוד.... עדיין בשדה אבל מתחת לגשר...

gal93

New member
זה ידוע ../images/Emo13.gif

זו מערכת סמי-צבאית לחלוטין...

למעלה