כשיש 2 גיטרות לא תמיד שתיהם מנגנות
C Cupid In Hell New member 20/4/03 #25 חחח מגניב חחחח אני גבוה לידם זה היה טוב... ועם דייב לפסח חחחחח
N NiKi†a New member 22/4/03 #30 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק..אבל אני לא מצחיקה...אז אל תצחקו גם ככה. אני ינסה "נו מה אתם אומרים? התגלחתי מספיק הבוקר?..גד אני מפחיד היום "
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק..אבל אני לא מצחיקה...אז אל תצחקו גם ככה. אני ינסה "נו מה אתם אומרים? התגלחתי מספיק הבוקר?..גד אני מפחיד היום "
N NiKi†a New member 22/4/03 #31 עוד אחד.. "מה היא נדבקת אלי לעזאזל? וואי איזו מכוערת...פיכס...נו צלם כבר!"
N NiKi†a New member 22/4/03 #33 אחרון שילי.....הלא מצחיק../images/Emo3.gif קון-בואנה אנשים! לא רואים אותייייייי דריק-סטיבו אולי תעוף מהמסך?! נו תעשה מקום!! סטיבו-אהההה...אני נופל חבר'ה דייב-וואי איזה סתומים אתם...תתקרבו קצת אלי....יש מקום!!! זייהו.אמרתי לכם שאני לא מצחיקה
אחרון שילי.....הלא מצחיק../images/Emo3.gif קון-בואנה אנשים! לא רואים אותייייייי דריק-סטיבו אולי תעוף מהמסך?! נו תעשה מקום!! סטיבו-אהההה...אני נופל חבר'ה דייב-וואי איזה סתומים אתם...תתקרבו קצת אלי....יש מקום!!! זייהו.אמרתי לכם שאני לא מצחיקה
N NiKi†a New member 23/4/03 #37 חח...וואי תודה../images/Emo9.gif אני יודעת שאתם אומרים את זה כדי שאני לא יעלב....אבל זה מצליח. טנקיו מתוקים
חח...וואי תודה../images/Emo9.gif אני יודעת שאתם אומרים את זה כדי שאני לא יעלב....אבל זה מצליח. טנקיו מתוקים
C Cupid In Hell New member 23/4/03 #38 אומר ת'אמת זה באמת היה יפה... מאיפה הבאת את התמונות? אני נכנס לגוגל וכותב סאם 41 ואז יש פפוללל תמונות
אומר ת'אמת זה באמת היה יפה... מאיפה הבאת את התמונות? אני נכנס לגוגל וכותב סאם 41 ואז יש פפוללל תמונות