בושה בושה בושה.

סוהי

New member
אנחנו לא רוצים למגר את העם הפלשתיני

אנחנו רוצים למגר רק את הטרור הפלשתיני...ואנחנו כבר אחרי מחצית הדרך....

שלדר

New member
הכל יחסי!

פעולה כמו במנהרת הנפץ במוצב גרמה לחצי עזה לצאת בריקודים,, זה ניצחון עבורם! גרילה בסוף הדרך משיגה ניצחון! לא חיסול אלא ניצחון שמתבטא בהישג אליו שואפים~~~=חירות=!~~~~; והדוגמאות מיותרות חושבני,,

סוהי

New member
שלדר...ג ר י ל ה../images/Emo35.gif

נתפשת למושג הזה כמו שהאירופאים התפשו למילה "חומה" במקום גדר... כל פעולה המבוצעת נגד הצבא מהמארב - היא פעולת גרילה. כל פעולת רצח,הטלת אימה והרס כלפי אוכלוסיה אזרחית - משמעותה טרור. כדאי מאד שלא תתבלבל ותהפוך את הטרוריסטים האלה ל"לוחמי חרות" עזי נפש ואידיאליסטים...תוך השמטת העובדה שהם טרוריסטים,עברינים אלימים הפועלים באותה דרך גם כלפי עמם הם.

שלדר

New member
פעולה נגד חיילי צה"ל,,,,,

,,,,היא פעולת גרילה! הגדר, מה לעשות?, היא חומה עצומה וטוב שכך! סמנטיקה לא תושיע אותנו! ==================== ואני לא משמיט ולא מגנה את המובן מאליו! ברור שיש טירור!

סוהי

New member
סמנטיקה.....הא?

גדר = חומה. כיבוש = אירוח. שלום = הפסקת אש. טרור = גרילה. טרוריסט - לוחם חופש. פלשתינים = העם הנבחר. אללה = אכבר.

שלדר

New member
כמעט דייקת,,,,,,,,,,,,,

ראית את הגדר? חומת בטון בגובה 8 מטר!!! חומה ועוד איך! והלוואי שהיו בונים אותה על קוו הגיוני ולא היו נאלצים לפרק ולבנות! מנסים ליישם את מה שהטמבל הזה ריש אפס אפס דיקלם פה,,,קנטונים הוא קרא לזה,,, לבנות חומה מסביב לכל כפר הוא אמר,, ואנחנו צחקנו, הרי זה אידיוטי, לא? ותראה,,,עמדו ליישם את זה לולא בג"ץ שציווה לפרק! ולמרות שאתה תנהג הלאה כבת ייענה,, לא יעזור,, אפילו הטירוריסט הנתעב ביותר הוא לוחם חירות אם אתה אוהב את ההגדרה או לא! רגע,,, "חירות"? מזכיר לי משהו,, אהה,,,"לוחמי חירות ישראל" מזכיר לך? ממי לדעתך הם למדו? הם משננים ספרים של ועל בגין שמיר ובן גוריון, האמן לי! רק חבל שאצלם המנהיג הוא ערפאת שלא יודע להפוך "הצלחות" קטנות להישגים אדירים,, יכלה כבר להיות להם מדינה,,וחופש!

סוהי

New member
שלדר,נסה להיות קצת בצד הישראלי....

החומה שאתה מדבר עליה אכן קיימת.ינם שני קטעי חומה באורך כולל של,אולי 8 ק"מ מתוך 200 ק"מ גדר. הגדר לא ניסתה ליצור קנטונים,אבל היא שיבשה את התנועה החופשית של הפלשתינאים מלבד הפקעת קרקע חקלאית. ובעיניין הטרור - אין שום טרור מכל סוג שהוא המתקרב אפילו ל"מלחמת חרות". אם אתה לא מבין את ההבדלים,פתח ספר או שאל מישהו שאינו שטוף בדעה פוליטית קדומה. לח"י - לוחמי חרות ישראל,לא היו טרוריסטים.הם לא הטילו אימה על אוכלוסיה אזרחית ולא תיכננו וביצעו מעשי רצח המוניים נגד ילדים. וסלח לי אם אני לא משתתף בצערך על בחירת הלא מוצלחת במנהיג שאמור לנצל את הרציחות המתועבות שלהם להישגים פוליטיים...

שלדר

New member
איך אתה מדבר?...................../images/Emo12.gif

שאני אהיה בצד הישראלי? הצחקת אותי,,,אוהב ערבים שכמוני ושונא ישראל! אני לא חייב בהצהרת נאמנות שלי למדינה כל רגע! ובטח ובטח שלא אטייח מצבים שללא עיוורון של בת יענה ניראים כפי שהם ניראים ואפילו הם לא עושים לנו טוב! אין מה לעשות, ניסינו לגדר בחומות כפרים שלמים במחנות ריכוז! שטות ענקית ומיתממת! טוב שיש בג"ץ! כעת יחליפו את התוואי בעוד מקומות! אינני שובר מראות! ואת דיעותיי אביע גם אם אנשים שטחיים יראו בהם כפירה!!!

מורנא007

New member
יש גרילה שניצחה צבא

דוגמאות: וושינגטון, חניבעל, אטילה, בן-גוריון, מנדלה.

למעלה