בושהההה

בושהההה

פשוט בושה. מתוך YNET: "על רקע אירועי אתמול כתבו היום כמה מתושבי גוש קטיף את מספר תעודת הזהות שלהם על החלק הפנימי של הזרוע, ליד כף היד, בצבע שחור. " ושלא נדבר על הטלאי הכתום שחלקם ענדו על דש חולצתם.. אני מתביישת בשם כל אותם 6 מיליון נרצחים ועוד אותם מיליוני ניצולים על ההשוואה המחרידה..

שירז 25

New member
אל תעמדי את עצמך במקום אנשים

שאת לא נמצאת במקום שלהם. ואל תתביישי בשם אף אחד אלא בשם עצמך. שיהיה יום כתום...

זכותה ! ../images/Emo108.gif

אם הם ברוב חוצפתם מעמידים את עצמם במקום הנרצחים, אז זכותה להעמיד את עצמה במקום של מי שהיא רוצה ובקלילות גם במקום הכתומים.

שירז 25

New member
מגוחך מה שאת אומרת....

אם מישהו יוצא נגד משהו שנעשה לא בסדר ועושה את אותו דבר זה לא מוציא אותו בסדר...

מגוחך מה שאת אומרת! ../images/Emo108.gif

היא לא עושה אותו דבר!!!! היא לא משווה את עצמה לאנשים שנרצחו ! היא לא משווה את האנשים במדינה שלה לנאצים רוצחים!!! היא לא שמה שמן ומסמרים על הכביש וסיכנה חיים! היא לא מנעה מבחורה שהיתה בדרך לניתוח מלהגיע לבית החולים כשבעוד 20 דקות הניתוח והיא לא אמרה לאבא שלה שאין מה לעשות בעניין, היא לא תגיע לניתוח!!!

בגללם הייתי בעוצר!!! ויצאתי שישי

במקום חמישי!!! אאאאארררררררררררררררררררררררררררררררר

צודקת לגמרי!../images/Emo108.gif

בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי בטלויזיה איך הם מעיזים להשוות עצמם לנרצחים! גועל נפש!

בושה וחרפה. ../images/Emo46.gif

שיפנו אותו כבר,אררררררררררר עוד דוס אחד שקופץ עליי עם דברים כתומים אני חותמת על נשק ויורה בכולם

חחחחח את גדולה...

דונט ווארי לסביות! אני עוטד 5 חודשים בצבא, האמת שזה לא ישנה כלום כי יהיה לי תפקיד פקידותי..

טריפ בת

New member
צודקת גם אני מתביישת בהם!!!

מה משותף למחשב ולמדינת ישראל? שניהם לא יכולים בלי דוס!

חחחחחחחחחחחחח

לאלי הרגת אותי... דונלדאקית, תשימי לב שיש כאן מישהי יותר קיצונית ממני.. המשיכי כך! רמבו-לאלי!

איך אני לא אהיה קיצונית

כשהבני &#$%!#%% אלה מטרידים אותי כל היום בכל צומת אפשרית? וחוסמים לי כבישים ותולים לי על האוטו דברים כתומים? רמבו-לאלי לשרותך תמיד :) היום בכניסה לרשפון יחולקו סרטים כחולים לכל המעוניינות

למעלה