בור טוב

GUGI**גוגי

New member
אהלןןן .....

מה שלומך?.. מה שלום שמעון ישראלי? איך הבוקר? שתית כבר נס?.. ושיהיה לך אחלה יום !! ;-)

avitalp

New member
בטח ששתיתי....

ועכשיו אני דווקא במוד של אביב גפן,ארקדי דוכין, חמי רודנר ושליחי הבלוז.... מה שלומך הבוקר? מתנצלת על הקצרים בתקשורת בשישי בלילה.... יום נעים גם לך אביטל

GUGI**גוגי

New member
כמעט כמוך...

שומע חמי רודנר. שותה ...(אבל קפה שחור שמתאים לסגריה!!..) מהרהר הירהורים.. וחוצמיזה הכל נראה דיי סבבי

taltallim

New member
גאולה אוווווווו גאולה...

או שמא זה ``בואי נפרד...``? מכל מקום... דיסק גדולללללללל - ולתשומת ליבה של השנונה... עוד גבר שכתב, הלחין ואפילו שר.... תלתלים.

GUGI**גוגי

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןן

אבל ביינתיים עברתי כבר לקפה שני... ונמרוד לב!! כמההה זמןןןןן אניייייייי מחכה ש יבואו ימים טוביםםםם ממ`צב תלתלים? מה שלומך?

taltallim

New member
אז אם אתה באמת רוצה לדעת...

חרא בלבן... זה המצב. סאנדי בלוז... ההוורפוניקס ברקע mad about you...ממש לא עוזר.. כבר יומיים אני מסתובבת סביב הזנב של עצמי, אין תפוקה, אין עבודה, אין יצירה... במקום זה - מנהלת דיאלוגים משוננים עם השונית השנונה (רק שלא תראה את זה - היא תרביץ גם לי!). האם זה מספיק כדי להעביר את התמונה העגומה??? תלתלים.

GUGI**גוגי

New member
או או הבנתי הבנתי אבל..

היא בעיניי רחוקה מלהיות שנונה.. עסוקה בלשעשע את עצמה.. ומקפידה שזה יהיה על חשבון חלשים !! אז יומיים סביב הזנב.. מממ מכיר את זה... שנתיים הסתובבתי ככה עד שנשר הזנב.. מאחל לך שיפור בהמשך היום !!!

taltallim

New member
נראה לי...

שאני הולכת לחפש את פו הדב... הוא מצא לאיה את הזנב - נכון? אגב, בנוגע לשנינות... מסכימה לכל מילה!! תלתלים.

שבור

New member
תלתלים וגוגי יקרים

אני חייב באבירות נאצלת לצאת להגנת השונית ילדים: אני לא חושב כי הבנתם כוונותיה של המסכנה הרשו לי להאיר עיניכם : אין היא פונה אלא לאינטלגנטים שבחבורה האם טעתה בבחירתה בכם? אני

ה-שונית

New member
אמנם...

אמנם כתב, אמנם הלחין, אמנם שר... אבל בהחלט לא עושה לי את זה בתור גבר שונית

למעלה