בור טוב...

mazy

New member
בור טוב...

3 אזעקות ב-10 הדקות האחרונות.. שיהיה לכולנו יום שקט ורגוע. שמרו על עצמכם
.

mazy

New member
למזלנו..

אנחנו בבית. נראה מה תהיינה ההנחיות לגבי יום שלישי. חוזרים ללימודים או לא.. רק מלחשוב על זה שאולי כן, מתהפכת לי הבטן..

שי ז.

New member
לא חוזרים

קיבלתי כבר SMS מהגן של הקטנה (גן פרטי) שפיקוד העורף הנחה לסגור.

mazy

New member
כן...כל המורים אצלנו קיבלו תדרוך

ליצירת קשר עם התלמידים ולהיערכות ללמידה מרחוק באמצעות האתר הבית ספרי.

שי ז.

New member
תסלחי לי אבל למידה מרחוק זה בולשיט

מישהו מצפה שילד מתוח שסגור בבית ישב ללמוד ושזה עוד יהיה אפקטיבי? לדעתי הרבה יותר חכם אם ישתמשו באמצעים הנ"ל להרגעה ועילויות פנאי לתלמידים הנצורים בבתים ואת החומר הלימודי ישלימו בעוד שבוע או שבועיים שיורידו מהחופשים.

mazy

New member
למה בולשיט???

הרי הילדים ממילא יושבים מול המחשב, אז חלק מן הזמן הם יבצעו פעילויות לימודיות, והאמן לי שהם צמאים לזה. מעבר לכך, אף אחד לא מצפה שהילדים יישבו שעות מול המחשב וילמדו. הצוות החינוכי מודע לצרכים של הילדים והעניין נעשה על מנת לענות על צרכי הילדים בקשר עם המורה ועם החברים, בהפגה וגם בהפוגה מהעיסוק בחדשות ובמצב המתוח. אין לאף אחד כוונה להושיב את הילדים שעות בבצוע מטלות לימודיות. ברמת העיקרון מדובר על משימות מתוקשבות ולא מעיקות. אגב, למה שיורידו מהחופשים? הרי לא מדובר בשביתה. העניין נכפה על כולנו, והמורים לא נהנים לא מהמצב ולא מהשהות בבית, והיו רוצים כמו כולם לשוב לשגרה.

שי ז.

New member
ההורדה מהחופשים היא לא עונש ולא אמורה לבוא על

חשבון העובדים. בהחלט ניתן לשלם שכר בנוסף לתשלום על החוםש המגיע בחוק אבל יש תלמידים שצריכים לקבל מספר שעות לימוד מסויים וצריך לתת להם אותן. למידה מרחוק לדעתי לא אפקטיבית כי כל ילד ילמד בקצב שונה (החל מכלום וכלה בכמות חומר עצומה שלא היה אמור להשלים אם הלימודים היו מתקיימים כסדרם), אין יכולת לבדוק מה הילד הבין ואם הבין נכון ומעבר לכל זה עוד לא התייחסנו לילדים שאין להם מחשב ואינטרנט בבית ולזה שגם למורים יש ילדים ומשפחות שעם כל הכבוד קודמים לעבודה ולתלמידים.

ברוריהה

New member
אצלינו גם ככה שיטת הלימוד היא לכל ילד בקצב

שלו. עם זאת, כרגע המטרה היא לבנות שגרה מסויימת לילדים. לא קשור לתכנית לימודים, היא לא מעניינת כרגע. בעזרת הגרעין שאצלינו ובתקוה גם מורות חיילות נבנה שגרת מקלט לילדים.

אשל הנשיא לא רשום -אבל לא חוזרים שם ללימודים

הבת שלי קיבלה הודעה מאוד דאגתי היום בעיקר לה .

מאיו

New member
כי חלק מהתלמידים הם תושבי עוטף עזה

ביה"ס היסודי נמצא על גבול 20 הק"מ וממש קיויתי שפיקוד העורף לא ינחה על חזרה ללימודים

למעלה