בוררררררררר

SimsY

New member
אם זה על התמונה - תודה

אם זה סתם גם תודה

SimsY

New member
כן לא יעזור כלום

הוא כזה מקסים - הוא כריזמטי מאוד והקול שלו כל כך סמכותי ומקצועני כזה בכלל כל ההתנהלות שלו על המסך היא מאוד מהנה.

../images/Emo113.gifצהריים טובבייםם../images/Emo70.gif

איזה יום משעמם היה.. איו שעתיים היסטוריה ודחו לנו ת'מבחן ליום שלישי
יותר טוב אין לי כוח ללמוד מחר.. ואח"כ היה שעתיים מתמטיקה היה מזה צחוקים חחחחחחחחחחחחח איזה ילד מהכיתה שלי קילל ת'מורה חחחחחחח בלי בושה
יומטוובב

יעל 13

New member
צהרייםםם

ואי איזה מצחיק היה היוםםםםםםםםםםםםםםםםם המורה שלנו לספורט עוזרת בהכנות לטקס רבין...אז כל הבנות וחלק ומהבנים היו בחזרות סתם ראינו...אז חברה שלי שרה...ופתאום המורה שלי מתחילה לשיר איתה ולעשות פרצופים והיא מזה צחקה...ואז היו בנות ברקדו...אז איזה אחת נפלה ומזה צחקנווו ואז השיר של הריקוד נדפק קצת...
אחר כך שסיימו את הריקוד היא אומרת להם איך להישאר כי שרים את התקווה...אז היא אומרת "ונגמר הריקוד אתן עומדות במקום מישהו אומר הקהל מתבקש בלה בלה בלה לשירת התקווה" ואז כל השכבה שלי שרה "כל עוד בלבב..." ואז המורה שלי צוחקת ואומרת לנו "לא יא סתומים!יא מוגבלים לא שרים את זה עכשיו!" ואנחנו על הרצפהההההההההההההההההההה איזה מורות שרוטות יש לנוווווווווווווווווו אתם לא מאמינים כמה צחקנו איתההה

צהריים טוביםםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

אמממממ שיהיה לכם המשך יום טוב וו אני עפתי להיתכוננן לאנגלית עם המורה הפרטית שלי מיכלע חחחחחח סתם סתם.. אמממממממ אוהבתכם הודיה

צהריים מצחיקיםםםםםם../images/Emo6.gif

היום היה לחברה שלי יומולדת ואני שונאת פיצוצי בלונים ובלונים בכלל
אז בקיצור כולם ראו ששמתי את הידיים על האוזניים שלי והם פוצצו את הבלונים והביאו לחברה שלי מלא מתנות
והכינו לה 4 עוגות
עם שוקולד
והיה מזה כיף
ואף אחד לא הקשיב בשיעור נביא
כל השיעור צעקתי שיעזבו את הבלונים ואף אחד לא הקשיב למורה ונכון שיש לי רסן? אז אני כזה שמתי את הידיים שלי על האוזניים והרסן הזה נראה כמו אוזניות אז זה היה נירא כאילו אני שומעת שירים, אז חברה שלי עושה לי: "תביאי לשמוע" ואני אומרת לה: "לא רוצה
" ואז עשינו פרצופים מצחיקיםםםם ואייייי איזה יום מצחיקקקקקק

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

היה היום יום נחמד..... מה מחכה לי בשבת...תושב"ע תושב"ע ושוב תושב"ע... שיהיה לכולם המשך יום מקסים ושבת שלום

צהריייים../images/Emo110.gif

מישו התקשר אליי ב8 ועשרה בבוקר
מזל שהטלפון היה על שקט.. אור
דברי איתיי! יום ראשון יש לי מבחן במתמטיקה.. ושלישי יש לי במורשת ורביעי באנגלית.. ועוד יש לי עבודה להגיש ליום חמישי.. שיהיו בריאים המורים האלה..
במתמטיקה אני חייבת להוציא לפחותתתת 90.. כי בקודם הוצאתי 96.. וכדי לשמור תציון הזה צריך שוב.. וזה צריך להיות מעל 90
ובשביל זה צריך לחרוש.. [בטח אני ילך לחרוש ויתייאש אחרי 2 דקות.. כרגיל
] שיהיה לכולם שבתתת שלווווווום ויום טוב

למעלה