בוררות

מצב
הנושא נעול.

muchkin

New member
בוררות

בוררות
שלום, הייתי מעוניינת לדעת אם כדאי לי לגשת לבורר או לבית משפט כאשר אני מרוויחה יותר מבעלי והילדים ישארו אצלי. האם בית משפט יכול להגן על זכויותי יותר מבורר? תודה

האם הכוונה לגישור? בוררות? יש הבדלי

בוררות
שלום, הייתי מעוניינת לדעת אם כדאי לי לגשת לבורר או לבית משפט כאשר אני מרוויחה יותר מבעלי והילדים ישארו אצלי. האם בית משפט יכול להגן על זכויותי יותר מבורר? תודה
האם הכוונה לגישור? בוררות? יש הבדלי

יויויו3

New member
בוררות

בוררות
בוררות
בוררות או גישור הוא סוג מסוים של הליך, המתבצע בהסכמת הצדדים, לפחות למסגרת. לעומת זאת לבית המשפט אפשר לבוא מבלי להדבר קודם על האויב שלך. על כל שאר ההתלבטויות שלך, לא נתן לענות באופן כללי

תשובה

בוררות
תשובה
למרות שאת מרויחה יותר מבעלך ומאחר והילדים ישארו אצלך, בעלך יחוייב בתשלום מזונות לילדים, ולכן בעיקר בעלך צריך לדאוג לזכויותיו...
בכל מקרה - בוררות בעיני לא מומלצת ואין הרבה הבדל בינה לבין הליכים משפטיים. גישור, לעומת זאת, יכול לסייע לכם לסיים את הנישואין בדרך ראויה, באמצעות הסכם, ובאופן שיאפשר לכם להמשיך ולשמור על יחסים תקינים גם לאחר הגירושין. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה