בורק טוב לכולם,

yaely2

New member
מנהל
ללומילה החמודה ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לומילה חביבה
איך אני יכולה להיות חברה שלך תגידי, אם...אם.. אני כבר מזמן מזמן חברה שלך. לומילה, גם נעוריי שלי היו מרופדים בספריה של פרל בק, אהבתי אותם בפרט את הספר "האדמה הטובה" שבזכותו זכתה בנוסף לפרס אוסקר גם בפרס פוליצר. מתרגמת את התוכן של הפתגם באנגלית לאלה שזו אינה שגורה על פיהם. Many people lose the small joys, in hope for a big happines "הרבה אנשים מפסידים את ההנאות קטנות בתקווה שייזכו לאושר גדול

לומילה1

New member
הרבה חיוכים של הרבה חברים טובים.

הי yaely2 החמודה, איזה כיף שאנו חברות טובות כזה הרבה זמן, ועכשיו "עוד קצת" בגלל שבחרתי מספר "8" . - "עוד קצת" - זה תמיד תוספת, ואנחנו הרי אוהבות כאילה תוספות חביבות, וגם להתבדח ולחייך הרבה בלילה הטוב הזה. ואיזו תמונה יפה צרפת - כזו תמונה של שתי חברות טובות, והן גם חייכניות כאילה, ממש מתאימות בדיוק ללילה טוב ונהדר כמו זה של היום. ואסיים בברכות לילה טוב לכו-לם. לילה טוב עם הרבה חברים טובים מחייכים ביחד איתנו. לומילה

מבחן אישיות של אנפה,בחרתי 2 אז../images/Emo35.gif

כולנו משו משו
אתן באמת מאמינות בחרטה הזאת,אני קצת, כי עובדה שפתחתי את זה

לומילה1

New member
מה שבחרת- זה בדיוק הטוב ביותר לרגע.

הי שוש פרסלי, כל מספר שבחרת, הוא הטוב ביותר בשבילך לאותו רגע. זה סתם נחמד להתנסות בכל שניקרה לפנינו, ואשר "בא לנו" להתנסות בו. וה"מבחן אישיות" הזה מנוסח ממש נחמד.עם הגדרות חביבות, אז למה לא? ומישהו חכם כבר אמר לפני שממש אין צורך לקחת כל נושא ב"רצינות תהומית", לכן- הבה נחייך ביחד, ונהנה. בקר טוב לך, בקר טוב לכו-לם. שיהיה לכם יום נהדר, יום בריא וגם שמח. לומילה

למעלה