יופי של מבחן מענין ו"קולע".
הי אנפה, גם אני בחנתי את עצמי ויצא גם כן "בול". הי רוקסן המקורית, הי erika6, הי yaely2 - החמודות, שמחתי "לראות" שאתן מברכות את תותי. אני מצטרפת לברכות (מקווה שתרשינה לי),ותבורכנה גם אתן. אנחנו ממש מכניסי-אורחים בפורום הטוב הזה כמו אברהם אבינו. הי erika6, אני רואה שנהנית מתוצאות המבחן. גם אני נהניתי. את רואה? יש לנו משהו משותף ( לפחות משהו אחד) - המספר 8 - ששתינו החלטנו לבחור בו לצורך המבחן הזה. הי yaely2 החמודה, אם בחרת באריקה להיות חברה שלך בגלל תוצאות המבחן שלה, אז אני בחרתי אותו מספר -8-. ואני מזמינה אותך להיות חברה שלי גם כן. איך אנחנו בשבילך? ? ? הי ציפי היחידה, גם אני אשמח לשמוע ממך שוב בקרוב. כמו לאדזה, נעים גם לי איתך, לקרוא שוב את מה שתספרי לנו. ולאדזה, יופי שאת זוכרת את כולם, וגם מעודדת. הי תותי 34, כיף לנו שאת "שמחה להמשיך איתנו" - יופי של התחלה. נכנסת אלינו ממש ב"רגל ימין". ברוכה הבאה!!! הי sitvaniyot, האם יש לך במקרה את כתובת ה -e-mail של "עזרה לבעיות של אנשים" דרך מחשב? הי רונה2346' תודה על ההמלצה. טוב לדעת. ונעים לשמוע חדשות כאילה טובות על נמל תל-אביב הישן. נחמד שהחלטת לשתף אותנו. תבורכי. תבורכו כול-כם!!! ואסיים במשפט שיפה ונכון בעיני שכתבה הסופרת פרל בוק. מישהו זוכר וקרא את הספרים שלה במקרה? אילה היו בין הספרים היפים והטובים שהרשימו אותי כל כך הרבה בנעורי. אז הפתגם כתוב באנגלית: "Many people lose the small joys, in hope for a big happines" Pearl S. Buck ערב טוב, ערב נהדר ובריא ל- כו-לם ! ! ! לומילה