בורק טוב לכולם,

שלום!

אני גרה עם בעלי בבית אבות ולאחרונה יש לי התלבטות אם לעבור לגור עם ינקל'ה. אתם בטח שואלים מה יש לינקלה שאין לבעלי והתשובה היא שלינקל'ה יש פרקינסון.

אנפה2

New member
בורק טוב לכולם,

בוקר טוב לחדשים בוקר טוב למתמידים שרק יהיה לכולנו טוב מעניין וגם נעים. מוסיפה קישור שיגלה לכם בסודי סודות רזים דברים שלא ידעתם שיש בכם. תהנו.

עמליה3

New member
יענקלה?

סיפורי אהבה רבים ידועים בבית אבות. את הבעיות והמחלות של בעלך את כבר מכירה, ולמה לקחת בעיות חדשות שאת לא יודעת מהן. איך הנחירות בלילה.האם הוא קמצן? ומה שנראה מרחוק לא תמיד נראה מקרוב. ו... יין עתיק שהכנת לבדך תמיד יהיה יותר טוב.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gifלבחורה עם הלא ידוע ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

שלום לך הבחורה,
גם מהצצה בכרטיס שלך וגם מהכרת הבדיחה בצורה שונה, אני מבינה שזו בדיחה. תודה שאת מכניסה משב רוח רענן. הבדיחה שאני מכירה היא שאישה בבית אבות וגבר עמדו להיות חברים אך הגבר הסביר לאישה שהוא מוכן להיות חבר שלה רק בתנאי שכשהם יהיו לבד "היא תחזיק לו" האישה לאחר מחשבה הסכימה. היתה להם חברות יפה ומקסימה. יום אחד הוא נעלם לה, חיפשה אותו בכל מבניי הדיור המוגן ולא מצאה, לבסוף כשעברה בגינה בדרכה לבריכה שמעה רחש ניגשה וראתה אותו בחברת אישה אחרת כשהאחרת יושבת ומחזיקה לו. "הייתה לנו חברות כל כך יפה" בכתה. למה? למה? מה יש לה שאין לי? והוא השיב "לה יש פרקינסון"

שי1951

Member
ערב טוב לחברי ה../images/Emo82.gif קיבלתי ב../images/Emo30.gif

בנוסף ל - "סיפור" מצרף גם קטעון קלאסי להאזנה שיקום מי שהוא ויגיד - שאינו מכיר את הקטע
עשרים סיבות להיות מעל גיל חמישים: 20 סיבות מדוע עדיף להיות מעל גיל חמישים 1. חוטפים לא מעוניינים בך במיוחד. 2. במצב בו הינך בן ערובה, יש סיכוי טוב שתשתחרר ראשון. 3. אף אחד לא מצפה ממך לרוץ אל תוך בנין בוער. 4. אנשים מתקשרים בתשע בערב ושואלים : "הערתי אותך?" 5. אנשים לא מתייחסים אליך כאל היפוכונדר יותר. 6. לא נשאר מה ללמוד "בדרך הקשה". 7. דברים שאתה קונה לא יתבלו עם הזמן. 8. אתה יכול לאכול ארוחת ערב בארבע אחה"צ. 9 אתה יכול לחיות בלי סקס (אבל לא בלי משקפיים). 10. אתה נכנס לדיונים סוערים על תוכניות פנסיה. 11. אתה עורך מסיבה והשכנים לא שמים לב. 12. אתה כבר לא חושב על הגבלת מהירות כעל אתגר. 13. אתה מפסיק לנסות להכניס את הבטן כשאנשים נכנסים. 14. אתה מהמהם לצלילי מוזיקת מעליות. 15. הראיה שלך לא תדרדר עוד הרבה. 16. ההשקעה שלך בביטוח בריאות מתחילה להשתלם. 17. הפרקים שלך מדייקים יותר מתחזית מזג האוויר. 18. סודותיך שמורים אצל חבריך כי גם הם כבר שכחו אותם. 19. אספקת תאי המח שלך ירדה לכמות שתוכל להתמודד איתה. 20. אתה לא זוכר מי שלח לך רשימה זאת.

yaely2

New member
מנהל
שי, כשמך כן אתה ../images/Emo77.gif

שלום לך שי,
איזה יופי של סיבות לשמוח על שנת היובל. רק דבר אחד לא מסתדר לי וזה מס. 9. פה במספר תשע כתוב שאתה יכול להסתדר בלי סקס, ואילו בחיים הגברים כל הזמן משדרים ששבוע בלי סקס הופך אותם לנמרים או אריות. איך זה מסתדר? מספרים על גבר בן שישים שהגיע לרופא ובשעת מילוי הטופס שאל אותו הרופא כמה פעמים בשבוע הוא מקיים יחסים. הגבר השיב "כמעט כל יום" הרים הרופא גבה ואמר: כמעט כל יום זה באמת מעיד על כושר גבוה" השיב החולה: "כן דוקטור, כמעט ביום ראשון, כמעט ביום שני, כמעט ביום שלישי, בקיצור כמעט בכל יום
:
-P

sitvaniyot

New member
יום נפלא לכולם.

מסביבי השכנים משפצים, מימין ומשמאל וגם מלפנים. אז אפשר להתעצבן עליהם ואפשר להתעצבן על מערכת ניתוב השיחות. חבריה, אין לכם על מה לבזבז את הבריאות? ההודעות המוקלטות באות להנעים לכם את זמן ההמתנה עד שיתפנו להשיב לכם. שכחתם איך פעם היינו ממתינים לקול צליל חיוג טורדני? אח"כ שמו לנו מוזיקה איך זה שלא התלוננתם אז שההמתנה עולה כסף? סוף סוף נזכרתם? ואחרי דור המוזיקה מישהו חכם חשב שאולי כדאי לנצל את הזמן לכל ההודעות ושומו שמיים, פתאום מתרגזים. מי שלא רוצה להתרגז, כי באמת חבל על הבריאות ובעיקר בגילנו, יטלפן בשעה פחות עמוסה. ואם בבריאות עסקינן, הנה 3 סימנים קלים לזיהוי שבץ מוחי, גילתם אחד מהם, הזמינו לנפגע אמבולנס, כי ככל שיגיע לבית החולים מוקדם יותר, סיכוייו להבריא גדולים יותר. 1 בקש את האיש/ה לחייך 2 בקש ממנו/ה להרים את שתי ידיו 3 בקש ממנו/ה לומר כמה משפטים פשוטים (באופן רציף וברור, למשל: השמש מאוד חמה היום בחוץ . אם יש לו/ה בעיה עם אחד משלושת המטלות, להזמין מיד אמבולנס ולתאר את הסימפטומים. שיהיה לכולם יום טוב ומלא בריאות.

אנפה2

New member
אולי אנחנו גרות באותו בניין ?../images/Emo6.gif

גם אצלינו משפצים מימין משמאל, מכל מקום אפשרי, אך אסור לי להתלונן לפני 3 שנים הרסנו את כל פנים הבית וגם אנחנו גרמנו לרעש ולהתרגזויות.

אנפה, איזה יופי של מבחן,

בחנתי את עצמי, ויצא בול לפי מה שאני מכירה את עצמי. עכשיו רק מתוך סקרנות אני הולכת לבדוק את יתר הסמלים.

erika6

New member
בחרתי מספר 8 מהמצגת של אנפה

.נו, מה דעתכם? מחמי לא כן? אנליטי מעורר אמון בעל בטחון רגישותך הזמנית מייצגת את מה שעשוי באיכות גבוהה והנו עמיד. כפועל יוצא, אתה אוהב להקיף את עצמך ב"יהלומים" קטנים, אותם גילית במקום שאחרים פסחו עליו. אי לכך, התרבות משחקת תפקיד חשוב בחייך. מצאת את סגנונך האישי, אשר הנו ייחודי ואלגנטי, חופשי מגחמותיה של האופנה העכשווית. האידיאל שבו אתה מאמין, ועליו אתה מבסס את חייך, הוא הנאה תרבותית. אתה מעריך מידה מסוימת של תרבות מצדם של אלו שאתם אתה בוחר להתרועע.

yaely2

New member
מנהל
אריקה, אפשר להיות חברה שלך? ../images/Emo140.gif

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחביביי ../images/Emo24.gif

שלום וסליחה על האיחור
הבוקר לא צעדתי, לא התעוררתי, השעון לא צלצל. לפרויד היה ודאי לומר הרבה על זה אבל אני במקום להקשיב לפרויד המשכתי לישון. עכשיו אני פה עם תכונותיי הנפלאות לפי מס. שש. לו הייתי גבר הייתי מתחתנת עם עצמי לפי הכתוב בקישור. כזו מקסימה אני. תודה לך אנפה. לכולנו הרבה בריאות וכבוד לעצמנו. שנדע לתת כבוד לאחר, לכבד את רצונו, רק זה יביא לנו כבוד וגם אנו נכובד. אדזה, מאיפה את לוקחת תמונות כל כך נפלאות? במקום לחפש במאגר שלי, אני מחילה לחפש בהודעות שלך.

עמליה3

New member
אחר הצהרים טובים

אתם יודעים ממני שאני עכשיו סבתא- אמא במקום בתי שנסעה לטיול. אתמול נפגשנו עם שתי הבנות וכל הנכדים לחגוג יום הולדת לנכדתי בת הארבע. מאד נפגעתי מהבת צעירהורציתי לדעת אם לדעתכן היא צודקת. נכדתי בת השלוש הרימה מטאטא צעצוע והכתה את אחותה על הראש כי היא לא נתנה לה משהוא שביקשה. אני שעמדתי לידה(כי בתי בקשה לנוח מעט שתוכל לנהוג חזרה בלילה)הרמתי את קולי וצעקתי "אסור להכותאת אחותךובמיוחד לא על הראש) נכדתי בת השלוש בכתה ורצה לאמא(בתי).כמובן שבתי מאד כעסה עלי ואמרה שלא צועקים על ילד אלה רק מסבירים לו. לאחר מכן הבנות לקחו את הבובות וזרקו אותן בכוח. הערתי להן שלא זורקים בובות כמו שאמא לא זורקת את התנוקות שלה. ושוב בתי התפרצה עלי ואמרה לי שהיא לא יודעת איך גידלתי אותה והיא נשארה נורמלית. אני מאד נפגעתי ואמרתי לה שלא תתן לי לשמור על בנותיה התינוקות שלא אזיק להן חלילה. כמובן שהיא אמרה שלא רצתה לפגוע בי כשראתה שאני בוכה ליד כל המשפחה. בעלי טוען שאני סתם נפגעת מכל דבר. מה דעתכם. האם הייתם סופגים ושותקים?

לומילה1

New member
לא למדת אותו איך מדברים אל אמא?

הי עמליה 3, את השאלה הזו שאל אותי בני הצעיר כאשר הוא נוכח איך דבר אלי בני הבכור. כיום אני מאוד אסרטיבית ואלי מדברים יפה מאוד. לא פחות מזה.את בהחלט צודקת ואיכפתניקית. ואכן כך יש להתייחס אליך. ואת גם צודקת שיש לחנך את הילדים, וחשוב גם להציב להם גבולות. ותודה לאל את "כבר ילדה גדולה" ואין לאף אחד צורך "ללמד" אתך איך להתנהג.ואם מבקשים ממך להיות "שמרטף" לילדים, אז את מסכימה לתפקיד זה אך ורק כאשר מתנהגים אליך בכבוד הראוי,ומביעים דעה ברורה ש"סומכים עליך" ממש מגיע לך הכבוד הראוי. את בן אדם טוב. אני בכל אופן מעריכה אותך מאוד על שאת כזו איכפתניקית.את יכולה להרים ראש בגאווה רבה.יישר כוח!!! לומילה

עמליה יקרה, אני לא הייתי שותקת,

בעלך סתם אומר לך שאת בוכה מכל שטות,הוא מתכוון רק להרגיע אותך כי מדובר גם בבתו,מה חושבות הבנות שלנו שאיך שהן הופכות לאימהות אז אוטומט נפסקת האימהות שלנו?ילדיי יודעים שאני אימם עד שאמות, יש את הסבתות הקלסיות שרואות מידי פעם את הנכדים מחלקות ממתקים פוצי מוצי ושלום על ישראל אין בעיות, לעומת זאת יש סבתות(כמוני) שמעורבות בגידולם (מכל הבחינות)נרצה או לא נרצה, הן מתנהגות(כמעט) כמו אמא, אני מודעת לזה שבגיל הזהב סף הרגישות גבוהה, אבל אני לא שוכחת שזו הבת שלי, ואענה לה בהתאם מה שאני חושבת,

עמליה3

New member
צהריים טובים

הזדמנות שהמחשב פנוי עד שהילדים יחזרו מהקיטנה מאפשרת לי כתיבה. תודה לסתיונית לשוש וללומילה על התגובות. בתי מאז לא צילצה היות והיא יודעת שאני עסוקה עם הנכדים של הבת הגדולה. בשבוע הבא כשאתפנה היא שוב תצלצל לבקש עזרה עם הבנות. בכלל ילדינו עסוקים בקרירה ואומנם מצבם טוב אבל רוצים עדין את עזרתנו. ואנחנו שמאד אוהבים את הנכדים אף פעם לא אומריןם לא. שלוש בנותי נעזרות רק בנו והחמות קיבלו פטור למפרע. (אין להן כוח וסבלנות?) בקיצור למה לקטר הרי אני שוש אטפל בקטנים אבל בפעם הבאה לא אשתוק. עוד מעט יסגרו הקיטנות ומעונות היום ואז שוב נהיה מגויסים. בינתים בתי מטיילת בהונג-קונג ואומרת שחם שם-שיגעון לעומת ארצינו. בתי היתה אתמול במופע של ריטה ואומרת שזה חובה. צילצלתי להזמין כרטיסים והמחירים ממאה ושמונים עד שלוש מאות ותוספת לכרטיס עוד חמש עשרה שקל דמי טיפול. .

לומילה1

New member
יופי של מבחן מענין ו"קולע".

הי אנפה, גם אני בחנתי את עצמי ויצא גם כן "בול". הי רוקסן המקורית, הי erika6, הי yaely2 - החמודות, שמחתי "לראות" שאתן מברכות את תותי. אני מצטרפת לברכות (מקווה שתרשינה לי),ותבורכנה גם אתן. אנחנו ממש מכניסי-אורחים בפורום הטוב הזה כמו אברהם אבינו. הי erika6, אני רואה שנהנית מתוצאות המבחן. גם אני נהניתי. את רואה? יש לנו משהו משותף ( לפחות משהו אחד) - המספר 8 - ששתינו החלטנו לבחור בו לצורך המבחן הזה. הי yaely2 החמודה, אם בחרת באריקה להיות חברה שלך בגלל תוצאות המבחן שלה, אז אני בחרתי אותו מספר -8-. ואני מזמינה אותך להיות חברה שלי גם כן. איך אנחנו בשבילך? ? ? הי ציפי היחידה, גם אני אשמח לשמוע ממך שוב בקרוב. כמו לאדזה, נעים גם לי איתך, לקרוא שוב את מה שתספרי לנו. ולאדזה, יופי שאת זוכרת את כולם, וגם מעודדת. הי תותי 34, כיף לנו שאת "שמחה להמשיך איתנו" - יופי של התחלה. נכנסת אלינו ממש ב"רגל ימין". ברוכה הבאה!!! הי sitvaniyot, האם יש לך במקרה את כתובת ה -e-mail של "עזרה לבעיות של אנשים" דרך מחשב? הי רונה2346' תודה על ההמלצה. טוב לדעת. ונעים לשמוע חדשות כאילה טובות על נמל תל-אביב הישן. נחמד שהחלטת לשתף אותנו. תבורכי. תבורכו כול-כם!!! ואסיים במשפט שיפה ונכון בעיני שכתבה הסופרת פרל בוק. מישהו זוכר וקרא את הספרים שלה במקרה? אילה היו בין הספרים היפים והטובים שהרשימו אותי כל כך הרבה בנעורי. אז הפתגם כתוב באנגלית: "Many people lose the small joys, in hope for a big happines" Pearl S. Buck ערב טוב, ערב נהדר ובריא ל- כו-לם ! ! ! לומילה

למעלה