בורמזי ענק!

Rea Livny

New member
בורמזי ענק!

שלום, ביום שבת נסעתי לראות את הבורמזית אלבינו שהיית הנחשה השניה שלי בתחילת דרכי. מכרתי אותה באורך 1.6-1.5 מ'. להפתעתי ולשמחתי שהגעתי ראיתי מפלצת בגודל של כ 2.20 מ'.הנחשה בת שנה וחצי שנתיים בסך הכל ואוכלת בכמויות מטורפות פשוט.. נחשה יפה,רגוע וחמודה..והיא כבדה זה בטוח(בדוק
). תמונות אני אנסה לארגן בפעם הבאה..אגב, שהיא היית יותר קטנה עבדו איתה עם ילדים קטנים..ועכשיו היא יצאה ל "פנסיה".

Rea Livny

New member
אגב, לא יצא לי

להכנס לפורום בימים האלה מחוסר זמן..אני מקווה לחזור לפעילות

רן333

New member
פיתון בורמזי באורך 220 ס"מ הוא

לא בדיוק ענק. קח בחשבון שאם מאכילים אותם הרבה, הם יכולים להגיע לאורך של שלושה מטרים בגיל שנה!

Rea Livny

New member
אומנם לא ענק, אבל....

לראות אותה אחרי הרבה זמן יחסית נחשה גדולה זה נראה אחרת..

Rea Livny

New member
צ'ילדרן לא אוכל../images/Emo2.gif

שלום חבר'ה, כמו שאמרו לי השארתי לפיתון צ'ילדרן וולד חולדה קטן בטרריום שלו, הוולד היה שם למשך כל הלילה בלי שום הפרעה מהצד או משהו דומה.. והוולד עדיין שם..הצ'ילדרן לא אכל אותו. שרק שמתי לו את הוולדה ונשארתי כמה דקות לידו.אז ראיתי אותו מתעניין ואפילו הוא כאילו התחיל לבלוע ואז ויתר על הארוחה שלו. מה לעשות?יש עוד רעיונות?

אתה לוקח קצת מכל תשובה שמישהו נותן

לך בנוגע להאכלת הצ'ילדרן, עושה מזה סלט ובסוף מתפלא שאין תוצאות. אני לא מבין בשביל מה אתה שואל בכלל.

tom klein

New member
חח אני קייבלתי בורמזית בת

3 חודשים באורך מטר ומכרתי אותה בת שנה וחצי באורך כיעמטט 3 היא הייתה מדהימה עם כל הגודל שלה היה ממש רגועע כמו דג. חח זה היה לפני שנה וחצי בערךך

tom klein

New member
חחח יפה גונזוו אתה מביןן

חחח רעע אתה יכול להסביר לי למה כל הודעה שלך אתה מנסה להכשיל ומנסה להראות שאתה יותר ''גבר'' חאלאסססס

Rea Livny

New member
תום..

אולי זה מה שאתה חושב, אז פשוט זה מה שאתה רוצה שיקרה..הקיצר לא מבין אותך..

מעכשיו כל מי שיכתוב הודעות שאין

בהן טעם ואתם יודעים יפה מאוד למה אני מתכוון, יחסם בלי שום אזהרה מוקדמת.

gaichuk

New member
פיתון 220 ס"מ הוא באמת לא ענק אבל

להגיע ל-3 מטר בתוך שנה? קצת נסחפנו,לא? גם בהנחה והבייבי בוקע באורך 80 ס"מ זה עדיין משאיר לו לגדול כמעט 20 ס"מ בחודש. אני לא מכיר הרבה פיתונים בייבי ברמה האישית אבל יצא לי להכיר כמה שנעשו מאמצים עילאיים להביא אותם לגודל מקסימלי בזמן הכי קצר ובגיל שנה הם הגיעו לאיזור ה2.40 מ' בערך. לא נראה לי שעצם העובדה שהם היו אלבינואים ב'ריח לימון' (
) שינה משהו בקצב הגדילה...

פיתונים מרושתים יכולים גם להגיע ל4

מטרים בגיל שנה. כמובן שמדובר על נחשים שהואבסו ולא מדובר על קצב גדילה טבעי.

Rea Livny

New member
בכל זאת..

שמכרתי אותה אז היא היית קטנה יחית ולא ראיתי אותה המון זמן. אז אח"כ לראות נחשה ממש שמנה וגדולה(לעומת מה שהיא היית אצלי), זה ממש כייף..כבר רציתי אותה בחזרה שהייתי שם...

לא גידלתי

אבל ראיתי אצל בוב קלארק כאלו. הוא גידל נקבות הטרו לאלבינו מהבקיעות הראשונות והיה לחוץ להרבות אותן כמה שיותר מהר. וזה גם כתוב אצל כמה מגדלים שמרושתים מסוגלים להגיע ל4 מטרים בגיל שנה.

למעלה