בוריס הגיע ויודע

Vian

New member
בוריס הגיע ויודע

כמה פעמים שאלתם,תהיתם,שברתם את הראש ועדיין לא מצאתם לא הכרתם לא חשבתם להכיר ובכלל רציתם לדעת אומנם הרבה לפני הציעו לכם שרות כזה ובכל זאת, תנסו: 1) "צל הימים" - בוריס ויאן. 2) "כריסטוס של דגים" - יואל הופמן. 3) "הזמנה לגרדום" - ולדימיר נאבוקוב. 4) "המנון" - איין ראנד. 5) "החיים הם במקום אחר" - מילן קונדרה. 6) "בשבחי האם החורגת" - יוסה וארגה. 7) "גן הבטון" - איאן מקיואן. 8) "הו, אחי בני התמותה" - אלבר כהן. 9) "ללא גורל" - אימרה קרטס. 10) "לטענת פררה" - אנטוניו טאבוקי. 11) "חסד אלוהים" - ברנארד מלמוד. 12) "המחברת הגדולה" (טרילוגיה) - אגוטה קריסטוף. מוכנים להשתתף בניסוי?

ביאנה

New member
לא קראתי אף אחד מהספרים

למרות שאני מכירה מה מטרתה של הרשימה? מה היא אמורה להביע?

Vian

New member
המטרה

כמו שם ספרו של אלדוס האקסלי לגלות "עולם חדש מופלא". ולהתנסות בספרים שייגרמו לכם להבין את הסיבה לאהבת הקריאה.

een ogenblik

New member
עדין לא הבנתי את מטרת הרשימה

אנשים בפורום זה קוראים ספרים. זו הסיבה העקרית להתכנסותם כאן. לכל אחד מאיתנו יש רשימת ספרים אהובים. מה אתה רוצה לומר?

Vian

New member
זה לא עניין של טעם אישי

לפרסם ספרים אהובים זאת לא הבעיה, אכן זוהי יומרנות לשמה. מטרתי היחידה - חשיפה ובכל זאת, רשימה נוספת (ללא כל התיימרות) 1) "שאו את נס האספיזסטרה" - ג´ורג´ אורוול. 2) "נפשות מתות" - גוגול. 3) "דודי אוסוולד" - רואלד דאל. 4) "צאצאי שאנארה" - טרי ברוקס. 5) "איזה טוסטוס, קטן עם כידון מצופה כרום בקצה החצר?"- ז´ורז´ פרק. 6) "סוף הדרך" - ג´ון בארת´. 7) "להיות שם" - יז´י קושינסקי. 8) "היום השביעי של החיים" - רמון קנו. 9) "כל הסיפורים" - א.ב. יהושע. 10) "הספרים על מדף הספרים" - הנרי פטרוסקי. עכשיו זה בכמויות כי בקרוב אני נוסע...

greentigerchild

New member
מעניין ש....

עשיתי על הספר עבודה(אקפרסיס)לפני מליון שנה, באונ´ ת"א. צורה מעניינת לספר... ועוד מעניין פורום האם שלך...

גלי29

New member
לי למשל לקראת הביקור הבא בספריה

חלק מהרשימות קראתי ואהבתי המלצות מגוונת תמיד מתקדמות אצלי בברכה בברכה

Boojie

New member
לא, התכוונתי למי נועדה ההודעה של

greentigerchild, כי לא הצלחתי להבין מהמקום שלה בפתיל ומהתוכן שלה למי בדיוק היא מיועדת.

למעלה