בוריסססס איפה נעלמת שאתה פה דבר איתי אני במחנה 80 בצפון טירונות של כוסיות ואז משטרה כחולה
L lior sk8r New member 8/12/06 #1 בוריסססס איפה נעלמת שאתה פה דבר איתי אני במחנה 80 בצפון טירונות של כוסיות ואז משטרה כחולה
M matt hensley New member 8/12/06 #3 חחחח בעסה תנסה להגיע לא להיות שוטר אלא מצ"ח.. וגם לא תעוז למה זה קריעת תחת רצינית לעמוד כל היום במחסומים. בהצלחה בכל אופן
חחחח בעסה תנסה להגיע לא להיות שוטר אלא מצ"ח.. וגם לא תעוז למה זה קריעת תחת רצינית לעמוד כל היום במחסומים. בהצלחה בכל אופן
M matt hensley New member 8/12/06 #5 חכה חכה שתגיע לשירות הסדיר שאחרי הטירונות ותלמד שוק מהו... עולם הג'ובניקים זה בדיחה אחת גדולה ועצובה.
חכה חכה שתגיע לשירות הסדיר שאחרי הטירונות ותלמד שוק מהו... עולם הג'ובניקים זה בדיחה אחת גדולה ועצובה.
L lior sk8r New member 8/12/06 #6 חחחח אני בשח"ם זה שירות במשטרה בתוך העיר בדיוק מה שרציתי יש זמן לסשנים.
M matt hensley New member 9/12/06 #8 יותר מצחיק משוטר שוטר בשירות סדיר! חחח אבל ת'כלס זה טוב לך ליאור..גם תוכל לבוא כשמגיעה משטרה ולשלוף תעודת שוטר ויוותרו לך חחחח
יותר מצחיק משוטר שוטר בשירות סדיר! חחח אבל ת'כלס זה טוב לך ליאור..גם תוכל לבוא כשמגיעה משטרה ולשלוף תעודת שוטר ויוותרו לך חחחח
L lior sk8r New member 9/12/06 #9 כן תחשוב לא יעיפו אותי בספוטים מה בתכלס זה מעולה..קרוב לבית יוצא יומיות, תאי שירות סבבה לגמרי מה רע ויש גם קומבינות וזה חחח יום אחד אני עוד יעיף אותכם מהספוט.
כן תחשוב לא יעיפו אותי בספוטים מה בתכלס זה מעולה..קרוב לבית יוצא יומיות, תאי שירות סבבה לגמרי מה רע ויש גם קומבינות וזה חחח יום אחד אני עוד יעיף אותכם מהספוט.
L lior sk8r New member 9/12/06 #11 חח לא הבנת הטירונות זה במחנה 80 ליד חדרה אבל אחר כך את השירות עצמו אני עושה באשקלון
M matt hensley New member 9/12/06 #12 להיות שוטר זה לא כזה כיף אבל כן בתור שירות צבאי זה יכול להיות סבבה וכמו שאמרתי, תעודת שוטר זה שימושי מאוד...
להיות שוטר זה לא כזה כיף אבל כן בתור שירות צבאי זה יכול להיות סבבה וכמו שאמרתי, תעודת שוטר זה שימושי מאוד...
S Sando Boy EILAT New member 10/12/06 #14 אחייי גם שלומי עובד עכשיו במחנה 80 ליאור תנסה למצוא איתו תדבר איתו על סקט וזה הוא ישמח ללדעת שיש סקייטרים בבסיס שלו
אחייי גם שלומי עובד עכשיו במחנה 80 ליאור תנסה למצוא איתו תדבר איתו על סקט וזה הוא ישמח ללדעת שיש סקייטרים בבסיס שלו
L lior sk8r New member 15/12/06 #21 עובד? חחחח ואי תביא תביא את האיסיקיו שלו אני משתגע שם בלי לדבר על סקייט שבוע