-----------------------------------------בורח

עמירה20

New member
-----------------------------------------בורח

הרכין ראשו לשם שמיים שמיים נטש את כל הניצבים שם בקומה מעל ועם קצת אור שלא כבה עדיין מביט על מרצפות ונאבק בתוך חלל, ממלא את שאזל, מנסה להיות אחר ממה שהוא תמיד היה, שהוא תמיד היה, תמיד היה. רומם ראשו בחול משפיל עיניים, תתעלם מכל הסימנים חורק שיניו, ועם קצת פחד שמשתיק בינתיים, את הקולות ההם שמזמינים אותו לקרב, מדדבר הוא אל עצמו, מנסה לחמוק מכל משאי פעם בו פגע, אי פעם בו פגע, בו פגע. נוסע בורח וזה אותו רודף עכשיו כל רעם בישבילו סימן, בורח יודע לאן הוא כבר ילך וזה רודף אותו כל כך מזמן, כל כך מזמן, כל כך מזמן. הסתיר מחלפותי עזב לו בית, השאיר כמה ספרים פתוחים גאים על המדף, עם קצת תמימות שלו עזבה אותו בינתיים, סופר מכוניות שרק יקחו אותו מכאן לא משנה כל כך לאן, למשנה לכמה זמן, שיקחו אותו מכאן, יקחו אותו מכאן, אותו מכאן. נוסע בורח וזה אותו רודף, עכשיו כל רעם בישבילו סימן, בורח יודע לאן הוא כבר ילך וזה רודף אותו כל כך מזמן, כל כך מזמן כל כך מזמן. איזה יופי, זכרתי את כל המילים}.

../images/Emo32.gif מצטער שזה לא קשור אבל מיטלי זה בשבילך..

אושר קטן ביצוע: עמיר בניון מילים: אסף אטדג'י לחן: עמיר בניון לכתוב לך שירים עד אינסוף שירי אהבה ראשונה לחלום חלומות על כוכב בלילות על שמש שבבוקר כנה כמו זוג אוהבים שבים מטיילים לקוחים מתוך ספר או סרט ישן מחפשים איזה אושר קטן יש חלומות, נשים נאהבות חלומות שנוגעים בשמיים מלחמות אכזבות ותקווה.. ותקווה.. רוצה למנות שעות מתות והזמן פה הצילו זועק לכתוב לך שירים עד אינסוף שורות שהערב שורר... כמו זוג אוהבים שבים מטיילים לקוחים מתוך ספר או סרט ישן מחפשים איזה אושר קטן יש חלומות נשים נאהבות חלומות שנוגעים בשמיים מלחמות אכזבות ותקווה... ותקווה...

odery

New member
ובאותה הזדמנות

המילים של בורח טיפה שונות,תציצי בהן. אהה וגמני רוצה להקדיש שיר .אזמה אם לא תראה שהקדשתי לך,אזמה אם אני לא יודעת מה להקדיש(קרובאליך ? מכחול שבור? כשאת עצובה? מודה אני?),אורי(ק) אוהבתותך (נקודה)

odelia8

New member
אז אני אקדיש משהו לעצמי...

געגועים לדמיון מילים: עמיר בניון לחן: עמיר ואבי בניון געגועים לדמיון יש רצון להתרחק מעט מהמציאות הזאת הבועה הקיאה אותך מתוכה וכבר נכנסת לאחרת הדרכים אל המבצר ששמר אותך פחות ברורות לעיניך כבר מזמן אותו החופש שאמור היה להיות כאן בשבילך נדמה כי חדל להיות קיים ציורים עוד מקשטים את הדממה שלך שיהיה אפשר בה להביט אם אי אפשר לשמוע געגועים אל הפחד לאומץ הזה כבר אין גבולות כמו לשיגעון השתיקה הוציאה אותך מתוכה וכבר את שוב שותקת הדרכים אל המקלט כבר מלאות משוגעים הם סוגרים עליך ...

עמירה20

New member
ודרך אגב, אני מקדישה את השיר בורח לעצמי וגם ל

כולם, לכל מי שמעוניין בכך.

odery

New member
הקדשתי כבר 4 שירים בהודעה הקודמת

כשעמיר יכתוב שיר על אח מדהים אוסיף גם אותו לרביעיה דלעיל.חברים זה דבר חשוב,משפחה גם,המתנה הענקית זה כשאלוקים משלב ביניהם,אני קיבלתי את אורי, אח,חבר ,נשמה גבוהה.

עמירה20

New member
ואני מקדישה עוד שיר= בת מלך

באהבה לאמא היקרה שלי שתמיד דואגת לי.. וגם לכל האימהות האוהבות של כולם

למעלה