בורות

שרונסקי

New member
חבר'ה , מה אתם מתרגשים? מישהו

מעצבן אתכם, ועוד בפורום?, תתעלמו, אחרת רק שפכתם שמן למדורה (שלו) הרי לא היה משהו שראוי לתגובה, לא? אז בלי להתרגש ובלי להתעצבן.

מרק בצל

New member
אתגר5 - תרשה לי לנחש

שאתה קצת אחרי צבא, שמן, מקריח, יושב מול המחשב כל היום מול אתרי סקס ומנסה את מזלך בפורומים שונים ברחבי הרשת כדי לזכות במעט תשומת לב - תשומת לב שכל כך חסרה לך, תשומת לב שכנראה לא קיבלת לא בבית, ולא מהחברה שדחתה אותך מתוכה. תרשה לי לנחש שאתה בן אדם בודד, אין לך חברים, ובמסנג'ר שלך יש רק חבר אחד שגם הוא בן דוד שלך. תרשה לי לנחש שאתה יושב עם מילון אבן שושן ומנסה כל פעם לכתוב פה מילה גבוהה כדי שנחשוב שאתה חכם, בעוד שבפועל אתה כל כך טיפש עד כדי כך שאתה חושב שנאמין לך. ואחרון אחרון חביב: תרשה לי לנחש, שמעולם, אבל מעולם, לא נגעת בבחורה. כן, אני יודע, אתה בתול בגיל 24. לא נורא, קורה. הפצעים יעברו והכל יבוא על מקומו בשלום. חוץ מזה שהיום ב-200 שקל אפשר לפתור לך את הבעיה. (ולחברי הפורום - סליחה על הבוטות - פשוט מישהו היה חייב לומר לאובססיבי המטורף הזה את האמת בפרצוף המוגלתי שלו).

טלינקה5

New member
מה זה השרשור הדבילי הזה?

מה אתם מתייחסים לטיפשונת הגזענית והלא קשורה הזאת? למי אכפת ממנה בכלל?

יאלה איזה אקשן..

מה קורה אנשים? עזבו אתכם שטויות.... בלי שגיות עם שגיות כולנו בני אדם. נקודה. למי שמעניין אותו... היום הייתי סוף סוף בטיפול.. אחרי שבועיים וחצי.. והייתה לי אחת הפגישות היותר טובות, מעניינות ומספקות! אין ספק שמצב רוחי השתפר..
אז בהזדמנות זו.. תודה לך פסיכולוגית יקרה שלי!

ענבץ בץ

New member
תראי תמיד צריך קצת אקשן

זה כל מה שכייף (פעם אחרונה שלא היה אקשן אני בטעות השארתי תיק בתחנת אוטובוס ואז נזקרתי שהוא שם אבל כבר הייתי על האוטובוס הרחק אז ביקשתי מהבת של ראש המועצה (או העירייה) שתיקח לי אותו כי היא גרה קרוב .. חח ואיזה סיפור היה שם.. ממש משעשע) מזל טוב על הטיפול... ורק רציתי לשאול את לא חייבת לענות אני לא ממש יודעת אם זו שאלה אישית או לא.. אז אם את לא מרגישה בנוח אל תעני... איך זה להיות בטיפול? מה עושים שם? אני פשוט אפעם לא הייתי בטיפול אז אני לא יודעת... וסתם מסוקרנת..

אם את רואה את הסדרה..

אז הטיפול די דומה. כלומר את מגיעה אל הפסיכולוג שלך.. ומתחילה לדבר.. לשפוך הכל... לפרוק.. בדר"כ הוא מייעץ, מקשיב, שואל שאלות מכוונות.. (כמעט כמו בסדרה) זה אחלה.. אני מאוד אוהבת, בעיקר בתקופה האחרונה שהתחלתי לחבב את הפטפלת שלי.. בהתחלה היה לנו ממש קשה ועכשיו יותר טוב. תחשבי שיש לך פעם בשבוע, שעה קבועה, אוזן קשבת שמוקדשת רק לך.. נשמע כיף לא? לפעמים זה קצת פחות כיף כי נוגעים בדברים שהדחקנו או שממש לא בא לנו לדבר עליהם.. אבל זה חלק מהתהליך...

L L B

New member
"פטפלת"...

אהבתי קרן
אולי נשדרג את זה ל"פֶּטְפָּפֶּלֵת"

../images/Emo6.gif

יאלההההההההההה נתפסת על קטנות הא....? בעצם.. כבר היה דיון פה שאנחנו אנשים עם שגיות כתיב ולא אכותיים נכון? סבבה אני רק מאמתת... שלא יגידו שלא הייתה ראיה לכך.. כולנו לא יודעים לכתוב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

L L B

New member
לקולנו יש שגיעות חתיב

מדי פעם... זה נחמד ואפילו רצוי...
וכן, אנ'נתפסת על קטנות. יש לך בעיה עם זה?!
לא, שאני אבין......................................... אז לסיכום - "אני L.L.B ואני בחורה לא איכותית
" "אנחנו אוהבים אותך L.L.B
"

פשוט..

הגעתי אליה עם כל המטען של כל החגים האלה.. והתחלתי לדבר.. עשה לי טוב לדבר.. עשה לי טוב לראות אותה... אפילו דיברנו על הסדרה ואמרה שהיא ראתה את איילה בשלישי ונזכרה בי.. מצחיק לא? בכל אופן.. נהנתי.. סוף סוף פתחתי את הפה

יו בצלצל.. למה עצבים???

שמעת על טרולים??? וגם אם זה לא טרול.. לכל אחד מותר להביע דיעה :)

סלינוש

New member
טרולים...

שמעו אני מבינה את המתעצבנים... לי באופן אישי יש פתיל מה זה קצר, ואני לא מבינה למה יש אנשים כאלה דוחים, כאילו, מי המציא אותם ולמה מספק אותם להציק לאחרים... מצד שני אני מסכימה שהגישה היא להתעלם. אני בדרך כלל לא יכולה, אבל אני מסכימה אתכם :) אתמול ראיתי את השרשור וחשבתי להגיב, הייתי כל כך עצבנית על זה, ולא רציתי להיות אלימה מידי. אז פשוט הלכתי מפה וזהו... :) אין לי מושג מה אנשים מקבלים מההצקות האלה, בשיא הרצינות....

למעלה