בורות

אתגר5

New member
בורות

שלום לאנשי הפורום גם אני מתעניינת בסדרה "בטיפול" ויצא לי להציץ בפורום. דבר אחד היה לי לזרא- אם אתם , משתתפי הפורום, מברכים על כך שסוף סוף יש סדרה איכותית בטלוויזיה ומכאן יוצא אפוא שאתם קוראים לעצמכם אנשים איכותיים, אך איך זה שאתם ממש לא יודעים לכתוב. השגיאות כתיב שלכם וצורת הביטוי שלכם מאוד הפריעה לי - אתם מזנים את השפה העברית . תתביישו לכם!

אתגר5

New member
בורות

שלום לאנשי הפורום גם אני מתעניינת בסדרה "בטיפול" ויצא לי להציץ בפורום. דבר אחד היה לי לזרא- אם אתם , משתתפי הפורום, מברכים על כך שסוף סוף יש סדרה איכותית בטלוויזיה ומכאן יוצא אפוא שאתם קוראים לעצמכם אנשים איכותיים, אך איך זה שאתם ממש לא יודעים לכתוב. השגיאות כתיב שלכם וצורת הביטוי שלכם מאוד הפריעה לי - אתם מזנים את השפה העברית . תתביישו לכם!

ענבץ בץ

New member
בדרך כלל אני לא עונה להודעות כאלו

אבל הפעם אני אחרוג מהכלל! שגיאות כתיב והתנסחות כתבת ? אז רק להשכלתך האישית ~שלא משנה כרגע גודלה~ לי אישית יש ליקויי למידה ואני כותבת בשגיאות כתיב ולפעמים ההתנסחות שלי צולעת אבל מה שאתה לא יודע זה שפעם היו לי הרבה הרבה יותר שגיעות כתיב והמון בלאגן בהתנסחות שלא היו יכולים להבין לא מה כתבתי ולא בסדר שכתבתי ועכשיו יש לי הרבה פחות שגיאות כתיב והתנסות טובה.... ועוד נקודה חשובה: אנחנו לא הגדרנו את עצמנו כאנשים איכותיים כי אם אתה קיטלגת אותנו... יכול להיות שאתה בעצם מנסה להגיד שאתה אדם איכותי.. שלך אין מגראות לא איכותייות... תהיה בריא

מרק בצל

New member
מי את בכלל? עופי מפה

את חתיכת חצופה, ומוזמנת לקחת את הרגליים שלך ולעוף מהפורום. אני אישית לא נתקלתי בשגיאות כתיב של חברי הפורום - וגם אילו היו או יהיו כאלה - האם זהו המדד לשפוט אנשים? ואולי אותו אחד שכתב או כתבה פה בשגיאת כתיב היא או הוא לקוי למידה? נראה לי שאת יושבת שם מול המחשב שלך ממורמרת מהחיים, מפוצצת חצ'קונים עם מוגלה, ומפזרת את הרעל שלך לכל עבר. אז יאללה עופי מפה קיבינימט|

ענבץ בץ

New member
אוי מרקי אתה חמוד כשאתה עצבני

חחח תמשיך ככה (לא בעצבנות אלה בישירות..:) :) )

אם כבר שגיאות כתיב...

אז למה יש לך שגיאות כתיב (התביישי לך, באמת). בנוסף נרשמת באוקטובר 2005, כך שאין ספק שהניק שלך נפתח בכדי לרדת על הפורום וחבריו, מאוד בוגר. אנחנו קוראים לעצמינו אנשים איכותיים
הכצעקתה
אשמח אם תוכלי להראות לי מאיפה שאבת את המידע האיכותי הזה
וכמו שכבר אמרו ויאמרו עוד רבים, שגיאות כתיב הן אינן מדד לבדיקת הבנאדם, הרי גם ליעקב הכט, מייסד בית הספר הדמוקרטי בחדרה, יש בעיות כתיב וקריא, ולמרות זאת הוא הגיע לקצת יותר מלכתוב הודעה שמגנה אנשים בפורום. מעבר לכך, אני עדיין לא מבין למה החלטת לכתוב את ההודעה הזו דווקא פה, בינתיים השגיאת כתיב היחידה שראיתי (לפחות אני) היא שלך. בכל אופן, הייתי די עשיר אם הייתי מקבל שקל על כל שגיאת כתיב בהודעה פה בתפוז פורומים, וכבר תרמת לי שקל.

ענבץ בץ

New member
הננה אעני טורמט לח עאוד קמא שכליים

תרגום: הנה אני תורמת לך עוד כמה שקלים... :)

ולפחות השתלדי בפעם הבאה...

לכתוב הודעה אחת בלבד ולא להציף את הפורום, הרי כתוב בעברית: לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז אנשים, אני אציין שזה מופנה גם למין השני.

אתגר5

New member
אתם כל כך משעממים

אתם כל כך לא חריפים בתגובות שלכם. כל כך בנאליים - "אספסוף בזוי של בני תמותה" כמו שאמר בודלייר. פשוט חשבתי שאני אוכל לתרום ולהוסיף עניין לפורום הלא חכם שאתם מנהלים. על פי עוצמת ההתגוננות שלכם, נדמה שנגעתי לכם בנקודות רגישות. אלה שיש להם ליקויי למידה (לקות אופנתית בקרב תושבי צפון תל אביב) אנא סילחו לי , לא התכוונתי לפגוע.

מרק בצל

New member
נו, רק דיברת על שגיאות כתיב

לך תלמד/י קודם כל מי זה בודלר ואחר כך תבוא/י לשחק לנו פה את הגאונ/ה. לידיעתך: "בודלייר" (כפי שכתבת) הוא בודלר (בלי שני ה-י' המיותרים שהחלטת לדחוף לו לשם). אז מי האספסוף הבזוי, אה?

אתגר5

New member
חפש!

Baudelaire- לך תלמד איך מבטאים שמות בצרפתית, יא הומו! אתה בטח גם אשכנזי לבן ומגעיל - חדל אישים שכמותך.

ענבץ בץ

New member
רק בשביל הבירור

אני לא נפגעתי ואני גם מאוד רחוקה מצפון תלאביב אה כן ועוד דבר... אפאחד לא חייב אותך להיות כאן..... לי יש הרגשה שזה תרגיל.... אה ואם אתה רוצה לתרום אתה מוזמן רק אם אפשר דברים שקשורים לפורום יוםטוב

אתגר5

New member
לענבץ סליחה מעומק הלב!

אני מצטערת ענבץ. ואני מקווה מאוד שתרצי אותי בפורום שלך. והייתי רוצה לדבר על עוד דברים חוץ מעל הטיפול. האם אוכל לדעתך?

למעלה