בורד פריסטייל

idotriple

New member
בורד פריסטייל

אני מחפש בורד שמתאים בעיקר לפריסטייל. שיהיה יותר גמיש. אני לא מחפש בורד סופר גמיש אך ורק לפארק אבל כן מחפש אחד שיהיה מיועד יותר לפארק מאשר פרירייד.

חשבתי על K2 PARKSTAR

יש למישהו המלצות נוספות?

כשדיברתי קודם על DNA של חברה התכוונתי לזה-

הפארק סטאר הוחלף השנה לבורד חדש {HIT]שמגלישה עליו אני יכול לומר שהוא הבורד הכי כייף בליין שלהם השנה והוא יגיע לארץ בקרוב ,ובישראל הוא מגיע עם 5 שנות אחריות.
עם-זאת-K2 חברה מעולה אך אם נשווה אותה לROME נגלה שבכל רמת מחיר הבורדים שלה קשיחים יותר מהקרשים של רום וגם מיפוי הקרבון שונה {K2 דומים מאד לBURTON בעניין הזה}.
לROME תפישה שונה מכל האחרים מהו סנובורד מודרני ומה רוצה וצריך הגולש הממוצע,הבורדים שלהם סופר סלחניים ,קופצים ומגיבים חזק יותר מאחרים ופשוט כייפים יותר,לא סתם הסיסמא שלהם היא -WE MAKE SNOWBOARDING FUN

בכל מקרה ובכל מצב אני לא יכול לחשוב על בורד טוב מהROME מוד רוקר ! אני זוכא אם אינני טועה שהיה לך את המוד הראשון ב2008 ? לא מדובר באותו בורד אלא בדגם שונה לחלוטין בכל פרמטר וצורה.
בנוסף להיותו סופר-קל,הוא סופר מהיר,סופר מגיב מחזיק אדג מעולה קופץ הכי חזק שיש ועם זאת סלחני ביותר-זה לא רק מה שאני אומר{ואני גולש עליו בעצמי כמובן} גם TWS נתנו לו ציונים מעולים במבחן הGOODWOOD שלהם ל2014...זה כל מי שקנה כזה,ניסה כזה {וכנראה יקנה כזה}רבים מבעליו הם בעלים בעבר של הקרשים הכי יקרים וידועים של כל המותגים האחרים גדולים וקטנים ולא סתם זהו הבורד הנמכר בישראל.

דגמי 2014 כבר בחנות במחיר זול !!! ממחיר ארה"ב.

idotriple

New member
הרום מוד רוקר

לא קשיח יותר?

כי אני זוכר שקראתי באינטרנט שהוא טיפה קשיח.

ממש ממש לא-

עזוב טבלאות קשיחות שיצרנים מפרסמים-זה תופס רק לגבי הליין-אפ שלהם , אני גלשתי על כל הליי-אפ של החברות שאני מוכר וגם כמה בורדים מתחרים פופלארים, לא תאמין כמה המוד רוקר גמיש יותר ,סלחן יותר אבל עדיין שד משחת .
המוד רוקר קשיח רק מהביינדינגז לזנב והאף ,ומתפתל ומתכופף בין הבינדינגז כמו שרק בורדים של רום יודעים.

חוץ מזה הגיע הזמן להפסיק עם סיפורי הקטלוגים, על מי אתה סומך יותר ? על קופי-רייטר שמספר על כל מוצר במילים אחרות שזה מה שאתה צריך ,או מישהו שיש לו קצת מוניטין להפסיד אם הוא מטעה או טועה ?

אני חושב שהרווחתי את שלי ביושר. תן לי קצת קרדיט ....ואם לא אהבת ? תחליף לאחר .

idotriple

New member
יש הבדל בין מוד רגיל למוד רוקר?

חוץ מהרוקר כמובן.
האם המוד רוקר גמיש יותר?

כן -יש

המוד הוא קאמבר רגיל "של פעם" עם מיפוי קרבון קצת שונה ,הקאמבר מקשיח את הבורד יותר ולכן המוד רוקר הרבה יותר נעים וקל לגלישה -גם בגלל הרוקר וגם בגלל מיפוי הקרבון ששומר על "פופ" חזק בקצוות מבלי לפגוע בגמישות.
בנוסף בשנהם הוחלפו פלטות הקרבון שמונחות מתחת לבינדינגז בפלטות קבלאר בעיצוב מחודש והן גמישות יותר לפיתול אבל חזקות יותר כנגד כיפוף או עומס.

בכל הבורדים של רום בשנתיים האחרונות חיתוך הצד של הקרש משונן עם 4 נק אחיזה ו2 רדיוסים -קצר ומהיר וארוך ויציב -ככה הבורד יכול להסתובב על המקום הקלות במהירות אפס או להחזיק קו רחב ומהיר בלי בעייה.

למעלה