כשדיברתי קודם על DNA של חברה התכוונתי לזה-
הפארק סטאר הוחלף השנה לבורד חדש {HIT]שמגלישה עליו אני יכול לומר שהוא הבורד הכי כייף בליין שלהם השנה והוא יגיע לארץ בקרוב ,ובישראל הוא מגיע עם 5 שנות אחריות.
עם-זאת-K2 חברה מעולה אך אם נשווה אותה לROME נגלה שבכל רמת מחיר הבורדים שלה קשיחים יותר מהקרשים של רום וגם מיפוי הקרבון שונה {K2 דומים מאד לBURTON בעניין הזה}.
לROME תפישה שונה מכל האחרים מהו סנובורד מודרני ומה רוצה וצריך הגולש הממוצע,הבורדים שלהם סופר סלחניים ,קופצים ומגיבים חזק יותר מאחרים ופשוט כייפים יותר,לא סתם הסיסמא שלהם היא -WE MAKE SNOWBOARDING FUN
בכל מקרה ובכל מצב אני לא יכול לחשוב על בורד טוב מהROME מוד רוקר ! אני זוכא אם אינני טועה שהיה לך את המוד הראשון ב2008 ? לא מדובר באותו בורד אלא בדגם שונה לחלוטין בכל פרמטר וצורה.
בנוסף להיותו סופר-קל,הוא סופר מהיר,סופר מגיב מחזיק אדג מעולה קופץ הכי חזק שיש ועם זאת סלחני ביותר-זה לא רק מה שאני אומר{ואני גולש עליו בעצמי כמובן} גם TWS נתנו לו ציונים מעולים במבחן הGOODWOOD שלהם ל2014...זה כל מי שקנה כזה,ניסה כזה {וכנראה יקנה כזה}רבים מבעליו הם בעלים בעבר של הקרשים הכי יקרים וידועים של כל המותגים האחרים גדולים וקטנים ולא סתם זהו הבורד הנמכר בישראל.
דגמי 2014 כבר בחנות במחיר זול !!! ממחיר ארה"ב.