בורג

[TNT]

New member
בורג

תגידו ידוע מאיפה התחילו הבורג? ראו את זה איפה שהוא באנטפריז אולי? ואם כבר מדברם על אנטרפריז עכשיו שסוף סוף מצאתי מקום טוב להוריד ממנו את הפרקים של העונה השניה אני מתחיל בהחלט לחבב את הסדרה לדעתי הפרקים של העונה הניה שראיתי בינתיים והפרקים של העונה הראשונה עולים על וויג'אר זה לא DS9 בתקופה של לפני המלחמה אבל זה לא בכלל!!

n i v1

New member
תשובה

ההתייחסות הראשונה לבורג היתה בפרק האחרון של העונה הראשונה של הדור הבא. לא קראו להם בשם, אבל בהחלט התכוונו אליהם. כמובן שאחר כך, הסדרות שזורות בסיפורי בורג וגם הסרט השמיני כמובן. באנטרפרייז יש את הפרק "התחדשות"- כמובן שכל העולם חושב שברמן ובראגה מזלזלים בצופים ועושים חורים בעלילה אבל אני וצמי באתר שלנו הוכחנו שלא כך הדבר. אם אתה רוצה לקרוא את מה שכתבנו , כנס לאתר אנטרפרייז ישראל ותבין הכל WWW.ENTERPRISE.UP.CO.IL

HyperNovA

New member
פרקים של אנטרפרייז

אני הורדתי את כל הפרקים של העונה השנייה של אנטפרייז מקאזה, והם באיכות מעולה !! 450 MB כל אחד והם יורדים גם די מהר. אני דרך ADSL במסלול של 500 קילו ביט ואני מוריד פרק תוך יום יומיים, שלוש מקסימום...

[TNT]

New member
האתר לא פועל ../images/Emo7.gif

אבל לא הבנתי עם בפרק מסופר איך הבורג התחילו להתקיים מי הם האנשים הראשונים בקולקטיב ? ודרך אגב איזה מספר פרק זה?

itstzar

New member
קדום כל ניב כנה רק לסעיפון של השאלה

שלך, אז אני אנסה להרחיב, מקורם של הבורג, פשוט לא ידוע, יש רק ספקולציות והסברים על בדיעבד , ידוע שהבורג נמצאים ברביע דלתא ו"מיישבים" שטח עצום (שהצריך את וויג'ר לחצות אותו ולחתום על "הסכם" עם הבורג. יש שטוענים ש"ויג'ר" מהסרט הראשון של TOS בעצם שודרג ע"י הבורג הקדמונים, אבל אין בעצם "אישור", בפרק האחרון של העונה הראשונה בTNG שעונה לשם "the neutral zone" שם רואים תוצאה של של חייזרים בעלי עוצמה בהתחלה החשד נופל על הרומולנים בגלל האיזור, אבל זה היה מעבר ליכולתם וככל הנראה אלה היו הבורג, רק שאז עוד לא הכרנו אותם אז לא הייתה אפשרות לחשוד בהם
הפגישה ה"ראשונה" עם הבורג הייתה בעונה השניה של TNG בפרק 16 ששמו Q who שם Q מפגיש את פיקארד וצוות האנטרפרייז D עם הבורג לראשונה מאז היו עוד הרבה פרקים מעולים עם בורג בTNG למשל I borg , הבורג שמופיעים ב"אנטרפרייז" (הסדרה) הם אותם בורגים שחזרו למאה ה22 בסרט ה8 "first contact" והפרק הוא הפרק ה23 בעונה השנייה ששמו Regeneration. מקווה שעזרתי קצת להבין

[TNT]

New member
תודה

מי יודע אולי בהמשך של אנטרפריז ילמדו משהוא חדש עלייהם למרות שהם בטח היו קייצים הרבה לפני התקופה הזאת

למעלה