בורג

• פותח הנושא bwp2
  • פורסם בתאריך

bwp2

New member
בורג

האם באחת הסדרות מסבירים מי יצר אותם ולמה?

itstzar

New member
אין איזשהו הסבר מדוייק

והעבר שלהם די לוט בערפל אבל מה שידוע מתוך הסדרות, ( הדור הבא וויאג´ר) הגזע המקורי לא ידוע, אבל ידוע שהם מרביע דלתא, והם שואפים לשלמות ואין להם סבלנות לחכות לאבולוציה אז אם פשוט assimalte גזעים אחרים :)

B a n j o

New member
ישנה טענה

שטוענת שהחללית וויאג´ר (של זמננו) שחזרה לכדוה"א בסרט הראשון בתור V´Ger (ויג´ר) שונתה ע"י האבות הקדמונים של הבורג

itstzar

New member
אבל קשה להאמין שהתסריטאים של

הסרט הראשון בכלל חשבו על קיומם של הבורג, :)

itstzar

New member
ממש בקצרה

בסרט הראשון חללית ענקית שעונה לשם "ויג´ר" מתקרבת לכיוון כדו"א ואף אחד לא יכל לעשות כלום, ולעצור אותה חוץ מכמובן אדמיראל קירק שהשתלט שוב על האנטרפרייז והעיף את הקפטן הקודם, איחד את כל הצוות ויחד נכנסו לתוך החללית הזו ובתוך תוכה מצאו את הגשוש "וויאג´ר" שנשלח במאה ה20 שלנו :) ופשוט חיפשה את מי ששלח אותה מלכתחילה כדי להחזיר את הנתונים שנאספו וואו, ממש שחטתי את הסיפור :)

אוייייייי....../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo186.gif

מיגרנות זה איכסססססס....! אבל תגיד משהו, המסך המואר לא מחרפן אותך עוד יותר? לא עדיף לשכב בחושך ולספור טארגים*? *- לספור טארגים- מה שטרקים עושים כשהם לא נרדמים, במקום לספור כבשים.

itstzar

New member
תודה על ההזדהות

זה מסך מצ´וכלל ואני מכהה את התצוגה

אני מעדיף מפלצות רנוגוליאן אם כבר

זה אומנם מהרובוטריקים .. אבל עד שאחת תחלוף לך מעל לגדר ... אתה כבר תירדם מהשעמום והציפיה .. חחחחחחחחחחחחחחחח ( למי שלא מכיר .. כל מפלצת כזאתי בגודל של מגדלי התאומים ז"ל )

itstzar

New member
ואם כבר ברובוטריקים עסקינן

וכדי לקשר לפורום השתעממתי והורדתי סרט שלהם ומסתבר שלאונרד נימוי ( ספוק למי שלא יודע, בוש/י לך והכלם/מי) דיבב את אחד הרובוטריקים :), ( ובלי קשר לפורום, גם אורסון ווילס)

הוא דיבב את גלבטרון ....

שזה בעצם הדמות שהחליפה את מגהטרון משנת 1986 מהסרט ... ואתה יודע גם שהיה פרק אחד משותף לרובוטריקים ולכוח המחץ ... אבל אנ´לא זוכר מאיזה שנה זה היה .. 87 או 88 בערך ..... יש לי את הסרט שלהם על קסטה מקורית מאמריקה עלה לי המון בזמנו ( 1991 ) אבל היה שווה כל גרוש על היבוא האישי הנ"ל ...

למעלה