בורג באינטרפרייז?!

אודו

New member
בורג באינטרפרייז?!

הי קראתי באתר http://scifi-epz.com שבפרק 23 בעונה השניה יהיו בורג! זאת כרגע שמועה אבל מגניב לא? מישהו יכול לאמת או להפריך?

Lu Tze

New member
מה הקטע עם זה?

עשו סידרת פריקוול ואז עשו סלט מקו הזמן. אם עושים פריקוול לפחות לדבוק בהיגיון פנימי מסויים. זה נותן את ההרגשה שלתסריטאים אין רעיונות (או שהם סתם עצלנים) אז הם רק ממחזרים רעיונות ישנים ואורזים אותם מחדש באריזה חדשה (או ישנה) יותר. לדעתי היה הרבה יותר טוב אם היו עושים סידרה על ספינת החלל הראשונה של הפדרציה שיכולה לנוע בזמן, ככה גם היו שומרים על עלילה הגיונית כי אפשר לשלב כל גזע מכל תקופת זמן וגם היו שומרים על תחושת הגילוי שהיה בסידרה המקורית ובדור הבא ושניסו לייצר באנטרפרייז. כן, שמתי לב ששילבו את רעיון המסע בזמן בוך אנטרפרייז אבל זה לא זה.

itstzar

New member
למה לשלול לפני שאתה רואה

בינתים שודר רק הפרק מספר 15 אז יש עוד טיפה זמן, אולי הם אפילו יעשו את זה טוב

NX01

New member
אחרי הפרק עם הפרנגי

אמרתי לעצמי שלא יעבור הרבה זמן והבורג גם יופיעו. מה אתם יודעים? צדקתי. מסקנה: פארמונט חייבים לפטר את B&B. הם הרסו את מסע בין כוכבים.

sysiphus

New member
הפרק עם הפרנגי לא שובר כ"כ

הרישומים של הפדרציה מעידים על מפגש ראשון עם הפרנגי ב"קרב מאקסיה", בין ה-USS Stargazer לחללית "מרודר" פרנגית (הרגילה המגניבה שלהם). בזמן הסדרה "ENTERPRISE", בערך 200 שנים קודם לכן, הרישום והתיעוד של נושא "המפגש הראשון" הוא וודאי לא קפדני ומחמיר כמו בתקופת TNG. כך ייתכן שאכן המפגש עם הפרנגי האמור יכול היה לקרות ללא שזה יועבר בצינורות ההיסטוריה לעתיד. חוץ מזה, הם לא אומרים מאיזה גזע הם או מי הם לאורך כל הפרק...

NX01

New member
בוא נבדוק זאת מבחינה הגיונית.

הפרנגים מצליחים להרדים צוות שלם, לפרוץ לספינה, כמעט עוזבים עם כולה בחללית שלהם, מצולמים במצלמות הספינה (מצליחים לפספס בזמן החיפושים שלהן אחר כספת, את החדר השמור ביותר ובעל מנעול על הדלת - חדרו של דניאל), מאיימים למכור את הצוות הנשי לעבדות ואתה לא חושב שארצר (שאמור לדווח על זה) יודיע למישהו. ארצר (מדבר עם אדמירל פורסט): כן אדמירל, כאן הכל בסדר,דרך אגב, חייזרים ניסו לשדוד את הספינה ולמכור את הצוות אבל נתתי להם ללכת כי יש להם אוזנים מוזרים. פורסט: מה!, מי הם, איך זה התאפשר? ארצר: הם.. אהם.. שכחתי לשאול איך קוראים למין שלהם, אבל המצלמות של הספינה צילמו אותם. טריפ: פססס, קפטין, הוידאו היה מכוון על ערוץ אחר, אין לנו צילומים שלהם. ארצר: אדמירל, תשכח מהמשפט האחרון. פורסט: לא נורא, הספינה היחידה של סטארפליט בעלת על-חלל 5 לא חשובה, ההיסטוריה אפילו לא תיזכור אותכם. ארצר: אדמירל אני צריך ללכת,הושי וט'פול הולכות לטיהור והבטחתי לטריפ שאני אתן לו לצפות.

sysiphus

New member
תצחק, תצחק...

אתה יודע כמה פעמים בדיוק דברים כאלה קרו בסדרה המקורית...

Lu Tze

New member
למה לשלול לפני שאני רואה?

לא שללתי את הפרק אלא את המגמה. היום התסריטאים מעדיפים למחזר דברים שהם יודעים שפועלים במקום לנסות עלילות חדשות. הדרך היחידה שהפרק יהיה טוב היא אם יתפסו את הבורג במעבר בין אינדבידואליות לקולקטיב ואז יכול להיות פרק גאוני על ההבדל שבין אדם למכונה, זכויות הפרט לעומת הרוב וכו' וכו'. אבל זה "אנטרפרייז", הם בטח פשוט יפוצצו את הקובייה (לא, רגע... זו בטח תהיה פירמידה) ויזרקו איזו בדיחה טובה. הנה, זה מה שנקרא "לשלול לפני שרואים". דרך אגב, אני לא אומר שזה רע, זה רק צפוי ובסופו של דבר לקהל ימאס (לי, כפי שבטח הבחנתם, כבר מתחיל לשעמם) ואז... No more star trek.

טים ג

New member
חשבתי

שלא היה ידוע כלום על הבורג חוץ משמועות. וזה למה יצאו הורים של 7 לרביע דלתה. התסריטאים מסתבכים עם עצמם

B a n j o

New member
אין מספיק חייזרים????

למה בכל סידרה צריך להיות 3/4 מכל עונה על מסע בזמן ? (ראו ערך וויאג'ר )

vulcan20MM

New member
מה עם הקרדסים..?

טוב שעדיין לא עשו עליהם פרק! ועוד מעט הם בכלל יגיעו לגזע המשתנים ואז בכלל יהיה נחמד!

B a n j o

New member
אולי בכלל יתברר

שבגללם המייסדים כמעט נכחדו ובגלל זה הם כ"כ עצבניים

vulcan20MM

New member
מה הקשר..?

המייסדים כמעט נכחדו בגלל מחלה סודית שהשתילה הפדרציה בגופו של אודו,ואז כאשר אודו התחבר עם העולם של המשתנים הוא הדביק את כולם במחלה!

B a n j o

New member
דיברתי

על זה שבעבר צדו את המשתנים ובגלל זה הם רצו לנקום במוצקים

למעלה