בורגר סאלון - חיפה

CCC61

New member
בורגר סאלון - חיפה

מדובר בהמבורגריה ששייכת למסעדת לימוזין הנפלאה ברמת ישי.
לפני מס' חודשים ניסיתי והתאהבתי. הבשר מצויין, הלחמניה טרייה, פשוט תענוג.
חזרתי שוב ושוב למקום עם כל מי שרק יכולתי להביא ונהנו כולנו מכל רגע.
לצערי לפני שלושה שבועות הגעתי עם בן הזוג שלי, והתאכזבנו קשות:
טבעות הבצל היו מפורקות ומפוררות לחלוטין, אין ספק שפשוט לא החליפו את השמן הרבה מאד זמן. לבשר היה טעם לוואי כאילו לא טרחו לנקות את הגרילר (אבחנה מדוייקת מאת בן הזוג שעבד עשור במסעדות). הלימונדה הרגישה כמו הסוף של הבקבוק, ואם כל זה לא מספיק לאחר שחזרתי הביתה הרגשתי ממש לא טוב.
בתור מישהי שמאד מאד אוהבת את המקום לא רציתי לפגוע בהם. טעויות קורות. רק רציתי להביא לידיעתם את הבעיה ולוודא שיטפלו בה. שלחתי למסעדה הודעה *פרטית* בפייסבוק, כדי שאחרים לא יראו וחלילה יחשבו שמדובר במסעדה לא טובה. כתבתי שאני לא מתלוננת ולא מחפשת פיצוי, רק רוצה להביא את המקרה לידיעתם כדי שישמרו את הרמה שהיתה בהתחלה ואני אוכל לשוב ולאכול שם.
לאחר שלא קבלתי תשובה במשך שבועיים על אף שהם קראו את ההודעה, כתבתי להם שאני מאד מאוכזבת מהיחס ולצערי במצב כזה לא ארצה לחזור לשם. מספר דקות לאחר מכן קבלתי מהם הודעה שהם מבקשים את הפרטים שלי על מנת לחזור אלי בהקדם. לפני שהספקתי לענות להם, קבלתי מהם הודעה נוספת שהיא לא פחות מביזיון, בזו הלשון:
"תלונתך הועברה ביום שנשלחה וגם אתמול לבעלים של בורגר סאלון. כבר מקריאה ראשונה, נראה כי תלונתך מוגזמת ואינה עולה בקנה אחד עם סועדים רבים שסעדו בערב זה במסעדה ולא רק שלא התלוננו על רמת המזון והארוחות זהוגשו אלא שבחו אותו. צר לנו לומר לך שכך חשת, אנו מקווים שתמשיכי לבוא עם חברייך ליהנות מהאיכות והטריות של מוצרינו ואם לאו, רצונך כבודך. כל טוב."
ואני אתמצת:
1. את משקרת.
2. אנחנו מצוינים.
3. לא רוצה - אל תבואי.

אני כמובן לא אבוא יותר, ואני מציעה לכולם לפעול באופן דומה. אין סיבה להגיע למקום שמזלזל בך בצורה כל כך בוטה, יש שפע מסעדות אחרות.
חבל.

karpe

New member
נשמע לא טוב

אני מצאתי את הנוסחה המנצחת : קונה מהם את הקציצות ואת הלחמניות במחיר משתלם מאד, ומכין בבית כמו שאני אוהב.
יוצא יותר טעים מהמקור, לפי כל חוות הדעת של האורחים.

CCC61

New member
אין סיבה

להכניס שקל אחד בודד למקום כ"כ מתנשא ששונא את הלקוחות שלו.

karpe

New member
יצא לי להעיר להם בעבר

בהתחלה, הצ'יפס שלהם היה מהסוג הדק יותר, שאני לא אוהב.
המנהל הגיע לשאול אותנו מה דעתנו על האוכל, וציינתי את עניין הצ'יפס.
הוא אמר שהם אכן מתכוונים לשנות אותו, וזה באמת קרה כעבור כמה שבועות, עכשיו הוא עבה יותר (עדיין לא מספיק עבה לטעמי, אבל שיפור ניכר).

botenli

New member
כנ"ל פה

הערתי על הצ'יפס והם באמת שינו (גם לטעמיי עדיין לא עבה מספיק ) וגם על (היעדר) קינוחים ואני מבינה שהם הגדילו מאוד את ההיצע.
האמת שהיינו שם לפני שלושה שבועות בערב ולא התחשק לי משהו כבד,
לקחתי סלט עוף שאני לא אחזור להזמין- לא כי הוא לא היה טעים אלא כי הוא היה ממש לא "קל", המרכיב העיקרי היה עוף. בחיים לא חשבתי שאני אתאכזב שצריך יותר חסה...

בכל מקרה ממש מבאסת התשובה שלהם, במיוחד כשאם אני מבינה נכון הם לא התקשרו אפילו, ובטלפון הם יכלו להבין טוב יותר אם יש משהו בתלונה ולא ישר להגיד שאין על מה להתלונן...
והקטע הוא שאם הם לא היו מגיבים ככה את היית חוזרת לשם שוב, למרות שלתחושתך הרמה של האוכל ירדה.

נשמע שמישהו לא יודע להתמודד עם ביקורת

וחבל, במיוחד בעידן של רשתות חברתיות, להגיב בצורה כזו ועוד בכתב - זו טעות רצינית מצד המסעדה ולא חשוב כמה הם חושבים שאת שקרנית או כמה הם מרוצים מהמוצר של עצמם.

החתולית

New member
חבל שזו היתה החוויה שלך

לדעתי, התנהלות לא נכונה של מי שהגיב לתלונה שלך. מי שמעדיף להפסיד לקוחות נאמנים, ובלבד שלא יודה בטעות או תקלה, לא עושה בחכמה.

yogi3127

New member
מעצבן. ודרך אגב- הם באמת התדרדרו

אני דוגם אותם פעם בשבועיים בממוצע , אם לא יותר.
מבחינתי יש ירידה ברורה ברמה, זה הגיע למצב שהחבר'ה מהעבודה רצו לקפוץ לשם שבוע שעבר ואני הטלתי וטו...
BTW, בסוף היינו בבוקרים והיה לא טוב, אבל אין לי כח לדווח על זה, יום שלם של בחילות...פשוט רע

La la la 20

New member
הבוקרים זה ממש ניינטיז מאוחרות

העלת נשכחות...

וחבל לקרוא על בורגר סאלון, בפייסבוק לפחות הם מתפארים ועסוקים בבניית הסניף החדש בשפיים. לא דגמנו אותם כבר כמה חודשים ושלחנו זוג חברים לסניף בזכרון שחזר מאוכזב.

sweetdreams

New member
נשמע מרגיז מאוד!

חבל שמקומות לא יודעים לקבל ביקורת, וכזו שבסופו של דבר באה לטובתם.
אני כצרכנית מאוד מאמינה במשובים, וכמוך נוהגת לשלוח למסעדות ביקורות במסרים פרטיים או במיילים לאחר הביקור שלי.
חלק נוהגים לחזור ולהודות על המשוב, מעטים נוהגים להתעלם כליל. עם זאת עוד לא יצא לי לקבל תשובה כמו זו שאת קיבלת.
אני בהחלט הייתי לוקחת את עצתם לתשומת ליבי - לא רוצים, לא צריך!

pix37

New member
נורא עצוב לחשוב על עצמך "כצרכן"

קצת מאיין את האנושיות שבכל אחד ואחד מאיתנו.

אני יוצא למסעדה לבלות ולהנות - לא לשמש כמבקר פנים של הארגון ולא "על מנת להטיב את התפוקות שלו ולשפר את הסינרגיה בין חלקי הארגון השונים"

sweetdreams

New member
חלילה. למה עצוב?

בפרט שזה כלל לא סותר.
אף אחד מאיתנו לא הפך את ביקורת המסעדות שלו למקצוע, כי אם דיווח על הבילוי האהוב עלינו.

אנחנו יוצאים למסעדות, מבלים ונהנים לגמרי כאחרון הסועדים, ולאחר מכן חוזרים הביתה ומעלים זאת על הכתוב, כי אנחנו נהנים מאוכל וממסעדנות ואוהבים לכתוב עליהם ולשתף בכך את הקוראים האחרים.

למה שליחת פוסט גם למסעדה, אם כן, פוגמת במשהו מהיכולת שלך להנות ממנה? כי היא עשויה להפיק ממנה תועלת עסקית?

מהרושם שלי מסעדות לרוב שמחות לקבל ביקורות. הן אוהבות לדעת מה הן עושות בסדר, וגם מה הן עושות קצת פחות טוב. וזה פועל לטובת שני הצדדים, אז למה לא?

salo22

New member
לגבי השורה הראשונה

לא חושב שלימוזין הייתה אי פעם מסעדה נפלאה וחבל שזו הייתה התגובה שלהם, בהתחשב בזה שהפנייה שלך אליהם נראית בהחלט די מתחשבת, התגובה שלהם פאתטית.

למעלה