בורגנות.......

לחי7

New member
בורגנות.......

שמעתי מישהו אומר היום שיש כמה "משברים" בחיים..משבר גיל ההתבגרות, משבר גיל העמידה וביניהם יש את המשבר של גילאי ה20-30 כיוון שזהו העשור שמבדיל בין בחור\ה לאיש\ה..(כל החיים זה משבר אחד גדול,הא?..
) האם אתם חושבים לפעמים על "חיי הבורגנות" שמצפים לכם בעתיד? יש שיאמרו שבורגנות זה טוב..(המסלול של להתחתן-ילדים-משכנתא וכו'..) שזה מתאים להם בול... ויש שנשבעים שהם לא יילכו בדרך הזאת..שזה ללכת אחרי העדר.. איפה אתם בסקאלה הזאת?....

שטות להגיד עדר.

אני לא הולכת אחרי העדר הזה שאחרי הצבא כמעט מתמוטט כי הוא עמוק בתוך לימודים קשים..או שהוא בטירוף כשהוא לא מוצא אהבה ושהוא בכלל לחוץ להתחתן כי ככה נהוג והסביבה הקרובה לא מקבלת את זה אחרת (עצוב בעיני. אני רואה את זה על חברות). אז אמנם אני עושה כל דבר בקצב שלי , אבל מתישהו גם אני רוצה להכנס למסגרת הזו..רק כשאני אחליט. זה נקרא אורח חיים.

EdisonGirl

New member
לא אוהבת מסלולים מוכתבים מראש.

אני נהנית ליצור לעצמי כללים ועקרונות- על חלקם אני שומרת בקנאות מטורפת וביתר אני מורדת. ואז אני מחליפה ביניהם
על הסקאלה, אפשר לומר שאני נוטה יותר לכיוון האנרכיה המוחלטת.. אני אוהבת להיות מופתעת, ו..גבולות פשוט מגבילים אותי.

b0redavid

New member
.It's ALL in The Mind

תפסיקו להעתיק משברים של אחרים, תהיו מקוריים!

אתה בכלל אחרי השירשור האחרון אין לך זכות לדבר יא חובב נהגות שכמותך !! אתה מתחיל להדאיג אותי ונראה לי שאני צריך לדבר עם החברה מ907 שיתכנסו איתך לישיבת "התערבות" ולא לעזוב אותך עד שלא תתאפס על עצמך כי נשים נ'הגות זה חולרע! ../images/Emo3.gif

יש מצב שגמ'ני מקבל "שוחד" ?? גמ'ני ממש כמו סיווון רוצה לראות את התמונה שלך בעירום פרונטלי שבמסנג'ר ../images/Emo3.gif

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מטומטם אתה מתבלבל!!!!!!! לא מדובר באדי אלא בש'!!!! ש' שטענה שהיא טופלס במסנג'ר חעחע ואם עוד פעם אחת תרשום 20 ווים אני פותחת לך ת'צורה.

וואי ..צודקת .. זה מה שקורה כשמנסים להגיב ומהר מהר לפני שהבוס שם לב שאתה גולש במקום לעבוד ... אדיסון בובע .. סורי על ההתרדה (אבל אם בא לך לשלוח לי ו\או לסיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון תמונה פרונטלית היא .. כלומר אני לא אתנגד ../images/Emo3.gif)

b0redavid

New member
אתה לא מכיר אותה! היא נוהגת בת זונה!

ובקשר לתמונת topless, קשה להבדיל בין הגב לפרונט. סתם סתם, מת עליך בובה! (לא אתה זדאק יא חולרה!!) וואי וואי, איזה מכות אני הולך לקבל יאממממממממ.

EdisonGirl

New member
יאמ אה?!

הזענו בטירוף, אז קצת היה קשה להכניס לך "צקי" לביצים (טוב, וגם קצת ריחמתי עליך, אבל זה לא לציטוט) אבל רק תעז לתת לי להתרגל ואני אוכל לאסוף נוזלים שלך (ולא משנה מאיפה) בבקבוק של ליטר וחצי. אעעע יש לי בחילה קלה מהאלכוהול...

אל תשכחי דבר אחד פשוט מאוד לגבי אותם אנשים שלא רוצים ללכת כמו אחרי העדר הזה שהם כלכך מפחדים ממנו כי הם בעצמם הולכים כמו עדר לתאיילנד\הודו אחרי הצבא ולא מסוגלים לשבור את התבנית ולבחור במקום אחר ו\או יצירתי יותר מזה ... ככה שלכל "עדר" יש את השריטה שלו ואפ'חד מהם לא שווה יותר מהשני ../images/Emo3.gif

למעלה