בוק טוב!

בוק טוב!

שנייה לפני שאני הולכת לישון.. שלום כולם! חדשה! איזה כייף !אני כבר שנתיים בערך רוצה להצטרף לפורום! משוחררת ומתבטלת כבר 5 ימים ...בתפקידי הייתי מדריכה חיילת (או מורה חיילת) אני חוגגת הערב עם חברים בקאמה סוטרא (אחלה מקום לאוהבי הרצפה והנרגילות+לקוחות בוחרים את המוזיקה) ואם כבר זה, אז, עלה לי רעיון שאני עדין לא יודעת אם הוא מגניב כי צריך לפתח אותו : לעשות את המסיבת שחרור בנושא - שחרור!
להכין רשימה של כל מני דברים שצריכים להשתחרר - נגיד כל חיילי צהל , שבויים,טיבט ... רשימה או תמונות של אנשים שפעלו למען שיחרור משהו : משה רבנו , צ'ה גוארה, גנדי .... אפשר להוסיף עוד רשימות אנשים או דברים ולעשות עם זה משהו...:)+משחקי שתיה כמובן בכל אופן זה לא מספיק אז אני אשמח אם זה מעניין מישהו ויש לו רעיון איך אפשר לפתח את זה...

הטRולית

New member
מה, את רצינית?!

התבלבלת בפורום! מה נראה לך זה פה? כולם סטלנים פה. לכי לחפש תשובות בפורום מתנות. חוצמזה, בוקר! תני לישון!!

לא התבלבלתי ../images/Emo4.gif

איזה לחץ ...לא ניסיתי לחלל את הפורום בטיפה עזרה רעיונית על הדרך... בכל מקרה זה היה הודעת "שלום לכולם" בעיקרה! אז אפשר להתעלם מהחלק בו עולה לי רעיון -שאחרי כמה שעות שינה נראה מטופש במיוחד...

JamicaniT

New member
בוקר טוב!

האמת, אחלה רעיון. אבל כבד עלי מדי. אז שיהיה בהצלחה :)

danielo18

New member
משחקי שתייה..!

אין על משחקי שתייה ובעיקר על PING BEER,WORST ו-NEVER האלמותי (שמשום מה,כולם משקרים בו כדי להיות שיכורים..אחלה משחק!) מסיבת נושא? פלצני..

yellow cheese

New member
אחלה נושא...נשמע מגניב.

לי לא תהיה סבלנות לעשות משהו כזה. בקושי שתייה בבסיס שלי אני אעשה...

למעלה