בוק חדש שלי:)

klik1

New member
את מיוחדת!!!

אני אוהבת איך שאת מצטלמת וכמובן שזו דעה בלתי מקצועית. אהבתי מאוד את תמונות 3, 4 ו-5. את השאר אהבתי פחות. בתמונה 5 מאוד אהבתי את המסתוריות שמתרחשת שם. החלק החשוף היחיד הוא הגב שאינו אמור לרמז על סקסיות אבל השילוב של הגב החשוף עם הסתרת הציצי והגלישה לטוסיק (לא כל כך ברור אם חלק מהטוסיק בחוץ או לא) יוצרים תמונה מסקרנת ביותר.

nikon d3x

New member
מיוחדת לצילומי קטלוג לבני נשים ובגדי ים

גוף מושלם. פנים מדהימות בזוויות מסוימות

סתם תמונה עם אבי גרייניק..../images/Emo13.gif

תמונה שלאר קשורה לבוק פשוט באותו יום אבי גרייניק בא להצטלם לאיזשהיא כתבה אז בסוף הצילומים הצטלמתי איתו..

קסנדרה20

New member
"בוק חדש"? למה כמה בוקים עשית?

וכמה שילמת עליהם? וכמה שילמת על זה? אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם דוגמניות אחרות, ואנשי מקצוע אחרים, את עושה רושם תמים, ויש הרבה הרבה הרבה אנשים בעסק הזה שעושים המון המון כסף מאנשים תמימים.

חחח מה את אוכלת סרטים

חחח מצחיקה דבר ראשון אין לי מה להתייעץ עם דוגמניות אני מאוד מבינה בתחום יותר ממה שאת חושבת.. אל תתנפלי סתם למה נראלך שאני אשלם לבוק? אני הכי לא תמימה בארץ! את פשוט לא מכירה אותי.. זה בוק שצלם ראה אותי והתלהב ממני ורצה לצלם אותי.. וזה צלם יחסית מאוד מוכר... וזה לא בוק ראשון שלי אנמי עשיתי מלא בוקים על אותו עיקרון.. בחיים שלי לא הוצאתי כסף על משו שקשור לדוגמנות חוץ מנסיעות!

קסנדרה20

New member
את כל הזמן עובדת, אז למה צריך "בוק"?

למה שלא ישתמשו בעבודות שעבדת בהם?

התחדשות יו נואו

אז עשיתי בוק ואם יהיו לי הזדמנויות לעוד בוק אני יעשה עוד.. אני לא מבינה עדיין מה הבעיות שלך שעשיתי בוק?.. אני יעשה גם מיליון בוקים אם צריך...

tzury

New member
הגבת לאדם הלא נכון , צליל כבר עמוק בתעשיה ולא

פאראיירית ותמימה. הרגשה שלי שלא בטוח שעלה לה משהו בכלל.

barrf

New member
ממש ..

אהבתי...כל תמונה ואיכויותיה... אבל הגבות שלך לטעמי ממש לא יפות...ישרות ללא צורה!...

מדהימה :)

ממש אהבתי את התמונות. דביר בנאדם מדהים ואחד הצלמים היותר מוכשרים, הוא אח של חברה טובה שלי... קיצר אחד האנשים היותר מוערכים מבחינתי בתעשייה הזאת ! :)

למעלה