בוקר

erika6

New member
שלום שלום וערב טוב לכולללללללללללם

אתחיל מיום שני השבוע היום התחיל בפיזיותרפיה –בסדרה חדשה אחרי הפסקה של החגים. בהמשך נפגשתי עם חברות בקניון לשמוע הרצאה בבוקר נשים הרצאה מעניין של מרים ברנהרדט על נושא "ללמוד על זוגיות ולחיות מאושר" הרצאה מבריקה מלא חוש הומור והרבה צחוקים. אחר הצהרים הלכתי למרכז העיר לשאול על דיו למדפסת וכמה זה עולה ובדרך גם ערכתי קצת קניון. עד כאן הכול בנורמה של יום נחמד. בערב החלטתי להכין סלט תפ"ח, בדקתי עם יש לי כל החומרים, אכן תפ"ח אדמה יש – יש ביצים מבושלות יש מיונז יש חרדל יש גזר מבושל יש מלח,חומץ,מלח,פלפל – יש מה חסר? אפונה. מצאתי אפונה של סנפרוסט שמתי לבשל לעשר דקות, בינתיים עזבתי את המטבח והלכתי למחשב להיות אתכם ומה קרה לדעתכם? קראתי בפורום על הביצים והסיר השרוף זה מה שקרה לי – התוצאה אפונה שרופה וגם הסיר, לא התייאשתי ושמתי סיר אחר ואפונה לבשל הפעם לא עזבתי את הסיר ואת הסלט הכנתי. עם הסיר השרוף אני נלחמת איתו להחזירו לקדמותו יום שלישי בבוקר קבעתי עם המשפחה בבית-הקברות שהוא יום אזכרה לאחי. נכנסתי לרכב ויצאתי לרחוב לא הספקתי לנסוע הרבה ופתאום אני שומעת בום בצד של הרכב, כמובן עצרתי את הרכב באמצע הכביש, לבדוק מה קרה, מה שגיליתי מיד שהמראה הצדדית התנפצה טוטלוס, חתיכות מראה עפו למושב הקדמי, איך קורה דבר כזה ? רק אני בכביש אין מכונית לפני וגם לא אחרי. אז הנה הסיפור המלא. בצד הרחוב עמד רכב של קוקה קולה , מולו יש מחסן שעליו מעבירים סחורה, הבחור שרצה לחצות את הכביש נגע נגיע הקלה עם הסחורה במראה וניפץ אותה זה הסיפור. כמובן צרחתי, צעקתי, התרגשתי, והתרגזתי, החלפת פרטים לקח לי כשעה, הבחור סירב לתת לי פרטים, אחרי שאיימתי שאקרא למשטרה נתן לי פרטים חלקיים. פתאום הופיע אדם עם כיפה והציע לי מראת צד הוא פשוט הצליח להעלות חיוך על שפתיי, משהוא שמזמן אין בו שימוש. כמובן מה שתכנתי לאותו יום , כמו ללכת למספרה, כי בערב הוזמנתי לחתונה ורציתי להיות קצת יפה לא הלכתי, במקום זה נסעתי לחפש מקום שאוכל לתקן את המראה. ומה אתם חושבים ? סך הכול עלה לי 50 שקל לתקן, אילו הייתי יודעת שזה העלות להחלפת המראה, לא היה שווה לי כל ההתרגזות ולהיכנס לוויכוח מיותר עם מובילים שלא כדאי להתעסק אתם בכלל. הסוף טוב הכול טוב. עדיין אני נלחמת עם הסיר.

erika6

New member
עגיל מופלג קבל גם את

הברוך הבא לפורום שלנו שהוא הכי הכי הכי נחמד שיש

erika6

New member
עמליה זו בשורה פחות טובה

שאין חסון נגד שפעת, בקופה, שהם יקדימי בהבאת החיסונים

נורית44

New member
ערב טוב לכולם

קראתי בעייון את אשר ניכתב חברות וחברים יקרים תודה לכל הכותבים ולכול שולחי המצגות היפות במקום עבודתי בית אבות היו אמורים להתחיל לחסן את הקשישים ואת אנשי הצוות בחיסון נגד שפעת זה נדחה וזה בשל שאין חיסונים. אריקה קראתי שהתחלת טיפולי פזיותרפיה שיהיה בהצלחה ושאכן הטיפולים יעזרו לך. אשמח להצטרף גם אני לטיולים יחדיו עם חברי הקומונה אני עובדת בכל יום א-ה יום שהכי מתאים עבורי הוא יום שישי וגם שבת שיהיה לכולנו המשך ערב נעים ומהנה נורית
מצרפת לפורום את נעימת מלחמת העולמות אוהבת נעימה זו

נורית44

New member
אירוסים מצגת../images/Emo20.gif

אירוס הוא אחד ממני הפרחים האהובים עלי מצגת פרח האירוס להנאתכם נורית

נורית44

New member
מים פרועים מצגת../images/Emo41.gif

מצגת מים פרועים אוהבת מים ומפלים ואת הנעימה ברקע להנאתכם נורית

למעלה