בוקר

עמליה3

New member
בוקר

יצאנו לצעידת הבוקר כשבחוץ קריר ונעים,וכשחזרנו כבר בדרך חזרה נשבה רוח חמה בפנינו. כך הסתו לילדיפ בגן תמיד הסברתי שהסתו הוא מאבק בין הקיץ לחורף ובסוף החורף מנצח. אז היום נלך לקבל חיסון נגד השפעת+הכן גופך לחורף. מצרפת מצגת הגנים הבאהיים

נורית44

New member
בוקר../images/Emo42.gif טוב

בוקר אור עמליה ולמצטרפים יום חדש בפתח יום נעים ומוצלח לכולנו לצערי בימים האחרונים אני עסוקה מעט ולא מתאפשר לי לכתוב ולהגיב מלבד לצרך מצגות לפורום עדין לא קראתי בעיון את אשר ניכתב אך מראש תודה לכל הכותבים. ולמצטרפים דברים יפים. עמליה יופי של מצגת - אהבתי ''השלמות האמיתית של האדם אינה טמונה במה שיש לו- אלא במה שהינו'' אוסקר ווילד. נורית

לומילה1

New member
שוב בקר טוב לכולם, כולם.

הי נורית 44 , את כבר הרבה זמן בפורום? אני שמחה להכיר אותך. את ממש הגעת למקום טוב , נעים, חברותי, ואנושי. אני כמוך אוהבת את ההגדרה ש - "השלמות האמיתית של האדם אינה טמונה במה שיש לו, אלא במה שהינו". יופי של הגדרה אנושית טובה "על הבקר. ברכות !!! לומילה

לומילה1

New member
בקר טוב לעמליה ולכולם.

הי עמליה, נחמד שיצאתם לצעדת בקר, נחמד גם ששתפת אותנו בכך. אני גם שמחה שאתם כבר "מחוסנים" לקראת החורף הבא עלינו לטובה. הגדרת הסתיו שאת מגדירה, גם כן כזו חביבה.והתמונה החביבה של בקר טוב, גם כן עושה טוב על הלב. היום ממש העשרת אותנו הרבה מהבקר. והתוספת של המצגת הממצה על הבהאים, זו ממש תוספת מצויינת למה שספרה לנו יעלי הטובה, בעת הסיור שלנו בגן הבהאים. ועכשיו, אני גם "יודעת" אל מי אני כותבת, היה כיף להכיר אתכם שניכם. "להשתמע עוד ועוד, וגם להתראות בהזדמנויות נוספות. יום טוב, בשורות טובות. ביי! לומילה

עדנה7

New member
איזה יופי של מצגת

אהלן עמליה, איזה יופי של מצגת, בתוספת כל המידע, עם המעט שידענו, הישכלנו עוד קצת.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לידידיי, חבריי ואוהביי../images/Emo140.gif

בוקר טוב לחבריי, ותודה על המצגות. תודה לך עדנה על המחמאה הנהדרת ותודה לך שוש מקרב לב על המילים הנפלאות, מה זה נהניתי. אין אדם החסין בפני מחמאות. אף אחד לא השיב לחידה של עדנה מאתמול? (כזכור 2 סוסים ורק הסוס האיטי ביותר יזכה) אז אני אשיב: הוא פשוט אמר להם להתחלף בסוסים. ואז כל אחד ידאג שסוסו יגיע אחרון ולכן ידהיר את סוס חברו. יום בריאות מושלם וכיף לכולנו.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בנושא שונה ../images/Emo38.gif../images/Emo23.gif

סיור ברחובות חולון עם הדרכה
בשבת הקרובה 21.10. בשעה 10:00 בבוקר יש סיור ברחובות חולון, המדריכים כולם תושבי/ילידי חולון. הסיור עולה 25 ₪. הצלחתי לדבר עם האחראי ולקבל את הפרטים מבלי שאטריח אתכם אליו. מי שמעוניין שישלח לי מסר ואומר לו בדיוק היכן. יעלי

עדנה7

New member
יעל, מסתבר שאין עליך

אהלן יעל, מסתבר שאין עליך, הכל את יודעת, וזה כייף, אגב אני מתה על דברים כאלה. כל טוב,עדנה

בוקר טוב לכל חברי הפורום שלנו../images/Emo140.gif

ראשית אברך את עגיל מופלג, ברוך בואך לביתנו, מקווים לראות אותך רבות ולקרוא את כל מה שיעלה על דעתך לכתוב לנו. וכרגיל, תודה לעמליה ונורית על המצגות היפות שהן מביאות לנו מדי יום. לומילה, כמה טוב לראות אותך, הרבה זמן לא ראיתי אותך בפורום , האם אני טועה? אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת. יעלי, הרעיון שהעלית מוצא חן בעיני,והסיפור שלך הוא דוגמא טובה לכך,כלומר לכתוב על משהו מיוחד שקרה .................היום........או אפילו לפני שנים.או סתם נושא יוצא דופן או מיוחד., למשל, לי היום קרה משהו שלא קורה לי לעיתים קרובות.יש כאלה שאולי ירימו גבה למה שאכתוב עכשיו, אבל לגבי זה פשוט משהו יוצא דופן ולכן חשבתי לכתוב עליו.אז ככה..... אני לא אוהבת לגהץ, וקונה בדרך כלל פרטי לבוש שלא זקוקים לגיהוץ, מקסימום אם יש כאלה שזקוקים לגיהוץ קל, אני פשוט תולה אותם לייבוש בחדר האמבטיה על קולב,ואני עושה זאת כשהם עדיין רטובים, וזה בדרך כלל מסתדר. אבל מה לעשות , כשחזרתי מארה"ב היו כמה פרטי לבוש, שהטיפול השיגרתי הזה לא עזר להם, והייתי חייבת לגהץ אותם.גיהצתי , ונהניתי מהתוצאות. נו...טוב... אין כמובן להשוות בין גיהוץ לייבוש סתם על קולב. אז עכשיו אחרי הוידוי האישי שלי, האם יש עוד מישהו שמוכן לשתף אותנו במין וידוי אישי או....משהו ......שקרה לו. זהו, עכשיו אני חייבת לצאת מהבית למטלות אחרות, אז.......להתראות ושנשמע רק דברים טובים.

לומילה1

New member
כל כך כזה כיף שמישהו שמח איתך!

הי רוקסן המקורית, איזה כיף ש"טוב לך לראות אותי". גם לי טוב לראות אותך, ואתכם כולכם. אגב, רציתי לספר לכם עוד קצת חוויות מהטיול שלנו בצפון. שהיה ממש חביב- שכאשר הגעתי לתחנת הרכבת היעודה, וספרתי ליעלי הטובה והחמודה שאני אכן כבר כאן, ושאלתי - מתי הם מגיעים, אז היא דווחה לי, וגם עדכנה אותי ש-שוש פרסלי עומדת להגיע,עם בגדים בצבע אדום, ותיק בצבע כחול. חפשתי וחיפשתי, לבסוף, אכן היא ממש הגיעה בצבע הלבוש הברור שיעלי החמודה תארה לי.כל כך נחמד ונעים "לפגוש על אמת" את מי שרק קוראים את דבריה. ועכשיו כאשר אקרא את מה ששוש פרסלי החביבה תכתוב לנו, תמיד תמיד אזכר,כמה כיף היה לי בחברתך. -ואז הגיעו גם הגיעו יעלי החמודה וגם יעקב שזכרנו איש את רעהו לטובה עוד מהטיול הקודם- קודם לחפצי-בה.ואז הופיעו לנו גם עמליה החביבה עם אישה החביב גם הוא, שצילם לנו תמונות רבות שאפתח ואשלח לכם למי שרק רוצה. היה נחמד "טייל אחים גם יחד", ואז כאשר אנו יושבים לנו במסעדה ואוכלים, ראיתי זוג אנשים שהתיישבו לידינו, כאשר לפתע התברר לי שאין אילו "סתם זוג אנשים" אל מר יצחק ורעייתו שהגיעו אלינו מהצפון הרחוק לארח לנו לחברה. וכל כך נעים היה לי להכיר גם אותם, ובזכות הגברת הטובה ,ואשר אוהבת להתנדב - מהצפון, כל התלמידים היקרים מישובי הצפון, יצטרפו בעזרת השם יתברך ל"מפעל ההתכתבות" שלנו. וכמובן יש ויש לזכור ולשמוח עם ציפי "האחת והיחידה" אשר נפגשנו גם כן בשנית, מאחר שנפגשנו כבר לפני כן, בטיולנו ל-חפצי-בה. ועתה בדיחה , אבל זה מעשה שאכן קרה, ואכן גם מבדח. -אחת הטיסות של ארקיע מדוברובניק בוטלה. דיילת של החברה עמה ורשמה הזמנות חדשות. תור ארוך של נוסעים מאוכזבים ומרוגזים השתרך מול הדלפק שלה. פתאום אחד הנוסעים פילס דרכו בין כולם, הניח בעצבים את כרטיסו על הדלפק ואמר: "אני חייב להיות על הטיסה הזאת, וזה חייב להיות במחלקה הראשונה". - "אני מצטערת אדוני", ענתה הדיילת האדיבה, "אבל יש כל התור הזה לפניך, תמתין לתורך, ואני בטוחה שנוכל לעשות משהו כדי לעזור לך". הנוסע המעוצבן לא התרגש מדבריה ושאל בקול : "יש לך שמץ של מושג מי אני?" הדיילת תפשה את המיקרופון ואמרה, כשקולה נשמע בכל הטרמינל: "נוסעים נכבדים, יש לנו כאן נוסע שאינו יודע מי הוא. כל מי שיכול לעזור לזיהוייו מתבקש להגיע לשער 14". הנוסעם בתור צחקו, ואילו הנוסע סינן לעברה מבעד שיניו: "אני עוד אדפוק אותך על זה!!!" "גם בשביל זה תצטרך לעמוד בתור, אדוני", ענתה הדיילת בחיוך. אנה מכם אל תשכחו לחייך ת- מיד!!! לטובתם הנעלה של כל אחד ואחת שמרבים לחייך במודעות עם הרגשת שמחה. באהבה רבה לכולכם. בשורות טובות , שיביאו לנו "בוחטות" של חיוכים טובים. לומילה

אדזה

New member
לומילה

היי לומילה,כף לקרוא את התיאור שלך של הטיול,זה כאילו שהייתי נוכחת במקום.בבוא היום אשתדל גם אני להצטרף ולהנות עם כולם ביחד.גם הבדיחה המציאותית היתה מרעננת .ואכן תמיד כדאי לחייך,הרי זה לא עולה דבר ואפשר להשתמש בזה בכל עת. נחמד לראות אותך בפורום.

תודה רבה לכל מקבלי פני בפורום

רוח של אחווה ואהבה שורה פה בפורום. אשמח להשתתף איתכם בטיולים בארץ או בחו"ל ואולי אף נארגן גם חופשות משותפות לפורום. לכשתשרה עלי רוח היצירה אשמח לשתפכם בה. נשתמע

נעמה53

New member
יום טוב לחברי הפורום ולבעלי היוזמות

במיוחד. סתווניות, שלחתי לך שלשום את הפרטים לגבי הטיול. לגבי הצעות אחרות עדיין איני בטוחה. היה לי בוקר מעצבן אצל רופא שיניים, שעדיין לא פתר את הבעיה, אבל כפיצוי יש לי הערב פגישה עם חברות ובטוח שזה יהיה נחמד. נעמה53

עמליה3

New member
אפשר להגיד ערב טוב

מה קרה לי היום? שמעו הלכנו אישי ואני חקופת חולים לקבלת חיסון נגש השפעת. אני חייבת לקבל את החיסון בגלל האסטמה ממנה אני סובלת כשאני מתקררת. את פנינו קיבלה פקידה חיחנית שאמרה שכל החיסונים נגמרו ביום הראשון לקבלתם וזהו. אין חיסונים . קופת חולים הזמינה עוד משלוח שאולי יקבלו בחודש נובמבר. תגידו האם אין זו חוסר אחריות ממשרד הבריאות? וכמה יעלה אישפוזים מהשפעת לכל בעלי הסיכונים.? מה דעתכם על השלומיאליות. עכשיו אני הולכת עם כלבתי הפינצרית לקבלת חיסונים שנתיים. עבור הרישיון להחזקתה כבר שילמתי= הלו גם העיריה צריכה להרויח על כל דבר.

ערב טוב../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בעצם עדיין עוד לפנות ערב. אני עדיין מתאוששת משנת הצהרים עם כוס קפה. תודה לכל מי שכתב פה גם אתמול וגם היום. ברוך הבא עגיל מופלג, אנחנו באמת פורום נחמד וכדאי לך להשאר אתנו גם בקריאה וגם בכתיבה. אתמול יעלי פרשה לך את השטיח האדום שלה והיום אני אפרוש לך את השטיח האדום שלי. קניתי את הרעיון של לספר מדי פעם על משהו מעניין או משונה שקרה לי ואני אספר לכם מדי פעם, אבל לא עכשיו כי הראש שלי עדיין נעול ודודה רוזה חוגגת שם. אז תישארו במתח. לומילה יקרה! תודה לך שהזכרת כל אחד ואחת שהיו בטיול וגם יודעת יופי לכתוב על תחושותיך, אבל, לפני כמה ימים שאלתי אותך לגבי הסנדלים שרצית לקנות ולא קבלתי תשובה, אז אנא ספקי את סקרנותי כדי שאוכל לישון בשקט. הרבה חיבוקים ונישוקים מציפי

למעלה