כל כך כזה כיף שמישהו שמח איתך!
הי רוקסן המקורית, איזה כיף ש"טוב לך לראות אותי". גם לי טוב לראות אותך, ואתכם כולכם. אגב, רציתי לספר לכם עוד קצת חוויות מהטיול שלנו בצפון. שהיה ממש חביב- שכאשר הגעתי לתחנת הרכבת היעודה, וספרתי ליעלי הטובה והחמודה שאני אכן כבר כאן, ושאלתי - מתי הם מגיעים, אז היא דווחה לי, וגם עדכנה אותי ש-שוש פרסלי עומדת להגיע,עם בגדים בצבע אדום, ותיק בצבע כחול. חפשתי וחיפשתי, לבסוף, אכן היא ממש הגיעה בצבע הלבוש הברור שיעלי החמודה תארה לי.כל כך נחמד ונעים "לפגוש על אמת" את מי שרק קוראים את דבריה. ועכשיו כאשר אקרא את מה ששוש פרסלי החביבה תכתוב לנו, תמיד תמיד אזכר,כמה כיף היה לי בחברתך. -ואז הגיעו גם הגיעו יעלי החמודה וגם יעקב שזכרנו איש את רעהו לטובה עוד מהטיול הקודם- קודם לחפצי-בה.ואז הופיעו לנו גם עמליה החביבה עם אישה החביב גם הוא, שצילם לנו תמונות רבות שאפתח ואשלח לכם למי שרק רוצה. היה נחמד "טייל אחים גם יחד", ואז כאשר אנו יושבים לנו במסעדה ואוכלים, ראיתי זוג אנשים שהתיישבו לידינו, כאשר לפתע התברר לי שאין אילו "סתם זוג אנשים" אל מר יצחק ורעייתו שהגיעו אלינו מהצפון הרחוק לארח לנו לחברה. וכל כך נעים היה לי להכיר גם אותם, ובזכות הגברת הטובה ,ואשר אוהבת להתנדב - מהצפון, כל התלמידים היקרים מישובי הצפון, יצטרפו בעזרת השם יתברך ל"מפעל ההתכתבות" שלנו. וכמובן יש ויש לזכור ולשמוח עם ציפי "האחת והיחידה" אשר נפגשנו גם כן בשנית, מאחר שנפגשנו כבר לפני כן, בטיולנו ל-חפצי-בה. ועתה בדיחה , אבל זה מעשה שאכן קרה, ואכן גם מבדח. -אחת הטיסות של ארקיע מדוברובניק בוטלה. דיילת של החברה עמה ורשמה הזמנות חדשות. תור ארוך של נוסעים מאוכזבים ומרוגזים השתרך מול הדלפק שלה. פתאום אחד הנוסעים פילס דרכו בין כולם, הניח בעצבים את כרטיסו על הדלפק ואמר: "אני חייב להיות על הטיסה הזאת, וזה חייב להיות במחלקה הראשונה". - "אני מצטערת אדוני", ענתה הדיילת האדיבה, "אבל יש כל התור הזה לפניך, תמתין לתורך, ואני בטוחה שנוכל לעשות משהו כדי לעזור לך". הנוסע המעוצבן לא התרגש מדבריה ושאל בקול : "יש לך שמץ של מושג מי אני?" הדיילת תפשה את המיקרופון ואמרה, כשקולה נשמע בכל הטרמינל: "נוסעים נכבדים, יש לנו כאן נוסע שאינו יודע מי הוא. כל מי שיכול לעזור לזיהוייו מתבקש להגיע לשער 14". הנוסעם בתור צחקו, ואילו הנוסע סינן לעברה מבעד שיניו: "אני עוד אדפוק אותך על זה!!!" "גם בשביל זה תצטרך לעמוד בתור, אדוני", ענתה הדיילת בחיוך. אנה מכם אל תשכחו לחייך ת- מיד!!! לטובתם הנעלה של כל אחד ואחת שמרבים לחייך במודעות עם הרגשת שמחה. באהבה רבה לכולכם. בשורות טובות , שיביאו לנו "בוחטות" של חיוכים טובים. לומילה