בוקר.. ואתה מרגיש מלך העולם..
K Kטלנית New member 20/5/06 #8 תיתי ../images/Emo4.gif מי-עניין אני ה ים הרג אותי עקומה לגמרי היום שבת שלום בוקר אור ועכשיו תכפלי ולשולטותתתתתתתתתת מלאן תאלפים חיבוקים ונשיקות
תיתי ../images/Emo4.gif מי-עניין אני ה ים הרג אותי עקומה לגמרי היום שבת שלום בוקר אור ועכשיו תכפלי ולשולטותתתתתתתתתת מלאן תאלפים חיבוקים ונשיקות
מ מצוטטת New member 20/5/06 #6 ../images/Emo79.gifשב'צלום../images/Emo79.gif הנה בוקר עם אותה התקווה עם אותה האמונה עם אותו הגעגוע עם אוטו ה'חיוך טרילי לי לי טרלללל לההה
../images/Emo79.gifשב'צלום../images/Emo79.gif הנה בוקר עם אותה התקווה עם אותה האמונה עם אותו הגעגוע עם אוטו ה'חיוך טרילי לי לי טרלללל לההה
מ מצוטטת New member 20/5/06 #11 זכויות עולות ../images/Emo130.gif אבל אני פשרנית שכזו.... מוכנה ופתוחה תמיד ל|דו-שיח| כבר פונת למיגשרת באמתחתי להתייצבת למיקרה של מיקוח......
זכויות עולות ../images/Emo130.gif אבל אני פשרנית שכזו.... מוכנה ופתוחה תמיד ל|דו-שיח| כבר פונת למיגשרת באמתחתי להתייצבת למיקרה של מיקוח......
K Kטלנית New member 20/5/06 #12 חחחחחחחחחחח רק לו את קוקו בחיית' היא עוד תחשוב שאני רוצה אותך ולא את הצ' הזאת פליזזזזזזזזזזז אני ת'חחנת לך תותרי לי רק הפעם ???
חחחחחחחחחחח רק לו את קוקו בחיית' היא עוד תחשוב שאני רוצה אותך ולא את הצ' הזאת פליזזזזזזזזזזז אני ת'חחנת לך תותרי לי רק הפעם ???
M maof New member 20/5/06 #13 רגע ../images/Emo88.gif קוקו לא יכולה להיות מגשרת כי...היא לא גוזלת ת'זכויות של רחלי שהיא המגשרת הטיבעית לכל עינין מעוף
רגע ../images/Emo88.gif קוקו לא יכולה להיות מגשרת כי...היא לא גוזלת ת'זכויות של רחלי שהיא המגשרת הטיבעית לכל עינין מעוף
M maof New member 20/5/06 #18 מותקקקקקקקקקקקק../images/Emo25.gif ואני בעינן של ברומו של עולם מהרתי להביע את דעתי מעוף
M maof New member 20/5/06 #16 שכחתי להוסיף...../images/Emo13.gif קוקו היא מאמינה גדולה בתרי"ג מצוות ולכן היא לא עוסקת בזוטות מעוף
M maof New member 20/5/06 #31 ואני חשבתי לתומי...../images/Emo12.gif להיות מליץ יושר בזכותה של מגשרת טיבעית שהוכיחה את בקיעותה... כי נאמר...יהללך זר ולא מפיך מעוף
ואני חשבתי לתומי...../images/Emo12.gif להיות מליץ יושר בזכותה של מגשרת טיבעית שהוכיחה את בקיעותה... כי נאמר...יהללך זר ולא מפיך מעוף