בוקר.....

Dana19866

New member
בוקר.....

טוב!!!! נששששמות..!! ....
טוב יש לי שאלה... לקראת הבוקר ולקראת הקיץ הבא... מישהו יודע איזו בריכה הכי טובה בעירנו, ואיזו הכי משתלמת מבחינת מנוי?

עשיתי סקר ביום שישי

אני לא יודעת מה את מחפשת ומה נחשב לשווה בעיניך. אני חיפשתי בריכה + פעילויות לילדים + חדר כושר (רצוי) המנוי המשפחתי (הורים + ילד) הכי זול הוא בכפר סירקין, הוא זה רק לבריכה (בסביבות 1800 ש"ח). אחריו יש את כפר מעש שהוא כולל הכל (בסביבות 2300 ש"ח). לא בדקתי את מינץ ואת קיבוץ עינת. הספורטן, נווה עוז וגבעת השלושה יקרים פ-ח-ד!

Dana19866

New member
חשוב לי הבריכה והחדר כושר

יחד.. אז סירקין לא עונה על הדרישות :-\ הספורטן באמת שמעתי שיקר תופת ונווה עוז אפילו יותר, אבל אלו המקומת היחידיים שבהם גם נמצא חדר כושר, לא? או שיש עוד מקומות? מה עם מינץ? יש שם גם חדר כושר?

מיכל שב

New member
בכפר מעש המחיר כולל חדר כושר

והמחיר הוא סביר יחסית (אני בטוחה שלך הוא יעלה פחות כי את עושה מנוי יחיד ולא משפחה). לגבי מינץ - אין לי מושג

u v u v

New member
קצת אינפורמציה לגבי כפר מעש

היתרון של כפר מעש הוא המחיר. כמנוי לשעבר אני יכול לספר קצת על החסרונות. הבעיה העיקרית זה צוות הניהול האנטיפתי ברשות האחראי מטעם המושב (שלמה) שהכל נהיה בדברו. הם עוד לא הפנימו את העובדה שהם נותני השרות והמנויים הם הלקוחות. אני לא מדבר על גסות הרוח אלא על דברים כגון ימים סגורים לקיטנות למרות שבפרוש הבטיחו שלא יהיו, דשא רטוב כל שבת בבוקר כי חייבים להשקות ביום שישי בלילה, מזנון סגור בימים שאין הרבה אנשים וכ"ו. אם תוכלי להתמודד עם הגישה הזאת ואם העובדה שבשבתות ובקיץ מאוד עמוס אז יש תקבלי בריכה גדולה, חדר כושר ואפילו 2-3 חוגים.

יקר יקר אבל שווה כל גרוש!!!!

גבעת השלושה זה אחת הבריכות הטובות ביותר שאני מכירה!!! שכוללות חדר כושר+מגוון חוגים שונים לכל הגילאים.... בקיצור אם יש לך כסף להשקיע אז רק לגבעת השלושה...!!

Dana19866

New member
הייתי שם לפני איזה שנתיים

יקר, והבריכה הייתה מטונפת נורא..

למעלה