בוקר...

מיואשת3

New member
בוקר../images/Emo25.gif...

בעצם צהריים אבל למי אכפת.. מה שלומנו? וכול התלונות לתפוז אני לא מודה בכלום. ולמה גנבו לי את הפורום מרשימת הפורומים? טופ נו רק צהריים מה אני מקטרת כול כך הרבה. נשאיר משו לאחר כך.

מותר גם להגיד לך בוקר טוב?

ושיהיה יום הרבה יותר טוב מאתמול ושלשום... קבל ממני חיוך מכל הלב.. :)

L M A E

New member
:\

תן לי לראות כמו הרוח שהולכת בחפזון מתחפשת ואחר כך בוכה כמו גשם עליון ואני רוצה לראות את הדרך לתהילה זו שתפסה את זכרוני מתחבאים בתוך עורי ומתי שתראה אור אחד מעל גבי מעולם לא הרגשתי בודדה האור הזה הוא החום שלי ובמוחי בציור יש משהו אחר כי הזמן לא סולח ואני לא יודעת לבקש סליחה.

L M A E

New member
this love

I was so high I did not recognize The fire burning in her eyes The chaos that controlled my mind Whispered goodbye and she got on a plane Never to return again But always in my heart This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I tried my best to feed her appetite Keep her coming every night So hard to keep her satisfied Kept playing love like it was just a game Pretending to feel the same Then turn around and leave again This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I'll fix these broken things Repair your broken wings And make sure everything's alright My pressure on her hips Sinking my fingertips Into every inch of you Cause I know that's what you want me to do

L M A E

New member
אמממ שחור..סקסי..אין בעיה!

הייתי רוצה להיות לידך... לעמוד מולך..להסתכל לך קרוב בעיניים.. להתקרב אלייך...לגעת בך...ללטף את שערך.... לנשוק לשפתיך החושניות....לטעום את נשמתך... להניח ראשי על חזך..להקשיב לליבך.... ללטף את גופך...בעדינות..לנשוק לגופך... להעביר לשוני לאורכך....לחרוץ בך חריצים של עונג וחושניות.. הייתי רוצה לחבק אותך.להיות קרוב אלייך... לחוש את נשימותיך...את חומך... להצמיד אותך אליי..להתאחד עימך.. הייתי רוצה לתנות עימך אהבים.. להסעיר את חושייך... לצלול לתוך מערבולת של עונג וסערת רגשות... להרדם לצידך..לחוש אותך בחלומי...לדעת שאתה כאן... אני מקווה שיגיע היום ונשמותינו יהיו ...ולו לרגע קט....שתיים בגוף אחד.. נאנקות יחדיו מעונג והנאה... מרחפות באוויר בטירוף חושים.... הייתי רוצה שזה יקרה היום....הרגע....עכשיו.... מרגישה אותך...חולמת עלייך...מתגעגעת.... הים שלך...... :))

L M A E

New member
נכון..רק...

מזל שלא שמת צבע כחול אחרת.... חחחחחחח :))

מיואשת3

New member
הלו בלי לאיים..../images/Emo57.gif../images/Emo110.gif../images/Emo29.gif..

הכי קרוב לכחול שמצאתי..... יאללה עפתי תפוז מעצבן לי היום..
ואת זה תמסרי לנשקני ממני

L M A E

New member
זה לא הוגן....:\

באופן זמני לא ניתן לשים תמונה בפורום זה! אמממ מעניין באיזה פורום כן מותר לשים תמונה עם מחשבה על כחול:))

למעלה