|בוקר|

|בוקר|

הי ובוקר טוב...... שרשור בוקר..... הבוקר ..........מטרותי הן ....לעבוד בריכוז מלא... כל היום ........ ולעשות איזה שלושה טלפונים בירוקרטים מעצבנים + הליכה מעצבנת את הנשמה לדואר ................... ו.......דבר חשוב.... להתייעץ באינטרנט לגבי תכנות... ישנם מלא פורומי תכנות להתייעץ בהם... ואחת עם ADD תמיד הרגשתי באיזהשהו מקום 'כשלון' הרי.... בגלל הריחוף שלא ידעתי להצביע על הנקודה.... לכן התפיסה העצמית ( לשעבר? לפני ה"אבחון" ?
אבחון עצמי באינטרנט ) הייתה של 'כשלון' וכקונטרה אם יש לי באג, עקב תחושת הכשלון, אני לא מרשה לעצמי להתייעץ עם אחרים באינטרנט. אז זהו שכן. היום אנסה כמה שיותר לקבל יעוץ מאחרים לגבי פתירת באגים. לא להוכיח לעצמי שאני 'יודעת לפתור באגים' כי אחרי כמה חוויות 'כשלון' שהם בעצם ADD ו'ריחוף' יש לי צורך להוכיח לעצמי שאת הבאג הכי כאסחיסט אני פותרת לבד..... לא עוד.... אני מניחה שאחרי שמגלים שיש לך ADD הדבר הבא זה לסלוח לעצמך שלא....... לא תפקדת לאורך השנים כמו........נו כמו ההיא שכן מתפקדת בספידים.... זהו... אז היום אתייעץ הרבה לגבי באגים... ו- אעבוד רצוף , מרוכז ועם מוטיווציה ועל פי רשימת באגים לפתור.... לפי סדר חשיבותם.... ואם היום אתקע בבאג... אעזוב אותו לבאג הבא ורק מעצם ה'עזיבה' יבוא לי פתרון לראש..... זהו ....אני ... מה אתכם? ליאת!

עיגולים

New member
אלוהים שישמור, אישה

כמה מרץ. אבל תעשי טובה, חושבת, בבקשה שימי קצת אטנר בין רעיון לרעיון, רק לראות את ההודעה מביא לי עייפות. את אומרת יופי של דברים כשאני מצליחה לצלוח את ההודעה אבל ראבק זה קשה.

Irenie

New member
היום היום היום...

טוב נו, ההחלטות היומיות, ואני אפילו אספר לכם אם הן יצאו לפועל או לא. 1. סוף סוף לסיים את המשימה המציקה בעבודה שאין לי כח לעשות כבר שבוע... 2. ללמוד כל הערב ולא להפריע לעופר לסדר את הבית (איזה חמוד... הוא אמר שהוא יסדר לבד כל עוד אני אלמד...I am the luckiest girl on earth. מה לעשות, לסדר עדיין נמצא הרבה מעל ללמוד ברשימת ה-אני אדפוק את הראש בקיר, אצעק על כל העולם, ארגיש שאני כישלון ועדיין לא אעשה. 3. להתקשר לכמה חברים שאני מייבשת כבר כנראה חודש. זהו. רק 3 דברים. לכאורה קל ופשוט, נראה מה יצא. אהה כן, אני גם צריכה להתקשר שוב לאניגמה שלא חוזרים אלי... אבל זה משהו חדש שמעניין אותי עכשיו, אז את זה אני בטח אעשה. חוצמזה, רזולוציה כללית, אני אתאמץ יותר לא לצעוק על אף אחד (שוב, כמה פעמים כבר החלטתי את זה... (ואתם?). הא. ואז הכל יהיה בסדר והחיים שלי יסתדרו...=) ועכשיו, duty calls...off to work I go.
איירין

slarti

New member
ואני היום

קמתי בשש בבוקר בתקווה לשמוע שיש שביתה, וכשגיליתי כשאין, סיימתי לתקן איזה מסמך שמחכה לי כבר כמה שבועות!!! (טוב, כמעט סיימתי.. העברתי כמה דברים למישהו אחר אצלנו.... ) עכשיו רק נשאר לי להפסיק לשבת על הפורום/אינטרנט/וואטאבר, ולחזור למה שאני צריך לעשות... עוד מעט :)

kniaper

New member
בטח, שאני לא אצרח.....

אז אני גם לא אוכל ללכת לישון בלילה היום לדוגמא מתחתי את כל המטר תשעים שלי אל מול השומר בספרייה שהחליט לא לאפשר לי להיכנס עם הפאוצ'. אין להכניס תיק בגודל ספר, הוא ציטט לי מהתקנון ומכיוון שלתיק/פאוצ' שלי אני בקושי מצליח להכניס פנקס ביקשתי ממנו שימצא ספר שנכנס לתיק אז הוא מצא ספר וניסה לדחוס לי אותו לתיק ובסוף הוא נכנס רק שהריצ'רצ' לא נסגר. חשבתי שניצחתי אז הוא הסתכל עלי בטמטום ואמר, הנה נכנס, התיק הזה נשאר בחוץ גררררררר
אמרתי כבר שעם הלפטופ והתיק שלו הוא כן נתן לי להיכנס? כי לפי התקנון מותר להכניס תיק עם לפטופ שלתוכו אני יכול לרוקן כמובן מדף שלם...

משימות וביצוע...

בערב יום רביעי קבעתי לעצמי שהיום אני מנקה את החדר,חופפת ראש ותולה כביסה כך שבבוקר כבר קמתי וידעתי מה התיכנון להיום ועשיתי הכל ואפילו סידרתי קמת מיסמכים בתיקיות שלי ואירגנתי את החדר. ריצפה נקיה-יש ראש חפוף-יש תיקיות מעודכנות-יש זבל בפח-נמצא כביסה-מקופלת בארון אם אני מצליחה גם אתם יכולים רק תאמינו. שלכם חנה גונן

kniaper

New member
זוכרים את המצגת מלפני כמה ימים?

אז היום נתתי באוניברסיטה את הרפרט הזה והיה פשוט
כולם היו נורא מרוכזים ושאלו שאלות ענייניות שלא הייתה לי שום בעיה לענות עליהן ואפילו להרחיב גם התעוררו כל מיני דיונים וויכוחים סביב הדברים שאמרתי שם והיה פשוט נפלא בסוף המרצה קרא לי אליו לחדר ואמר לי שהוא היה נורא מבסוט מהמצגת ושהוא רוצה שאני ארחיב אותה קצת לשעור הבא
אבל אני אסתדר עם זה. למה לעזזל צריך להיות כלכך לחוץ לפני דבר כזה אי אפשר פשוט להכין עבודה טובה רגוע ובלי לחץ. הנה, עשיתי הכל בזמן ביקשתי וקיבלתי עזרה מהתמיכה לליקויי למידה באוניברסיטה ויצאה ליעבודה מצויינת.

אתה יודע מה...

טוב בעצם שהוצאת את הלחץ לפני המצגת,התנקת ולמצגת עצמה הלכת רגוע ומוכן אני מעדיפה להיות קצת לחוצה לפני ולא להחזיק בבטן ובסוף להתפוצץ. שלך חנה גונן

kniaper

New member
דוקא הייתי נורא לחוץ....

מוזר שהבנת ממה שכתבתי שלא הייתי לחוץ, הייתי כלכך לחוץ שעכשיו אחרי שנגמר אני עוד לחוץ כי הלחץ עוד לא השתחרר לגמרי.

עכשו באמת לא הבנתי כלום

היית לחוץ לפני המצגת? היית לחוץ בזמן המצגת אבל זרם? הבהרות בבקשה. שלך חנה גונן

kniaper

New member
לפני-בזמן-אחרי

הייתי לחוץ ואני עדיין מתאושש אבל המצגת עצמה, למרות הלחץ, הייתה טובה מאד. חוויה מתקנת אמיתית.

slarti

New member
קודם כל מזל טוב

חוצמזה - אני לא באמת יודע לשפוט, אבל אם לשפוט לפי עצמי, הדרכה (מצגות, הרצאות, וכו') זה אחת המשימות היותר מוצלחות עבור היפרים. ואחרי שעוברים כמה כאלה ומתגברים על הלחץ/פחד, זה פשוט נהיה נורא כיף. זה הזדמנות במשך שעה שלמה או יום שלם לדבר על הזמן. להיות על הזמן מרכז תשומת הלב, להסביר לכולם מה אתה חושב. זה כיף. ואני גם חושב שהמרצים הכי טובים הם ההיפרים - כי הם נותנים המון להרצאה... אז זהו - כן ירבו.

kniaper

New member
אה, כן זה כיף

כשאני כבר עומד מול הכיתה/קבוצה ומתחל את הפאקה עובר לי כל הלחץ ואני ממש נהנה. זה ממש כמו שאתה אומר תענוג להיות במרכז וכולם מקשיבים ואני יכול לקשקש כמה שבא לי וכל המרבה הרי זה משובח ועוד כשבסוף מקבלים פידבקים חיוביים... אח #$%^$
אח"כ בא אבל מין אפטרשוק כזה של דאון שלעט ערב מסתדר. פעם עבדתי במכללה ללימודי מחשב ולימדתי תכנות וזו הייתה העבודה שהכי נהניתי ממנה בחיים (אני חושב) וגם נשארתי שם די הרבה זמן בלי לבטים ומחשבות פרישה. רק שעכשיו (לפני שנה) הם פשטו את הרגל ואני מאז לא מצאתי משהו דומה.

למעלה