אני חושבת שאני
New member
|בוקר|
הי ובוקר טוב...... שרשור בוקר..... הבוקר ..........מטרותי הן ....לעבוד בריכוז מלא... כל היום ........ ולעשות איזה שלושה טלפונים בירוקרטים מעצבנים + הליכה מעצבנת את הנשמה לדואר ................... ו.......דבר חשוב.... להתייעץ באינטרנט לגבי תכנות... ישנם מלא פורומי תכנות להתייעץ בהם... ואחת עם ADD תמיד הרגשתי באיזהשהו מקום 'כשלון' הרי.... בגלל הריחוף שלא ידעתי להצביע על הנקודה.... לכן התפיסה העצמית ( לשעבר? לפני ה"אבחון" ?
אבחון עצמי באינטרנט ) הייתה של 'כשלון' וכקונטרה אם יש לי באג, עקב תחושת הכשלון, אני לא מרשה לעצמי להתייעץ עם אחרים באינטרנט. אז זהו שכן. היום אנסה כמה שיותר לקבל יעוץ מאחרים לגבי פתירת באגים. לא להוכיח לעצמי שאני 'יודעת לפתור באגים' כי אחרי כמה חוויות 'כשלון' שהם בעצם ADD ו'ריחוף' יש לי צורך להוכיח לעצמי שאת הבאג הכי כאסחיסט אני פותרת לבד..... לא עוד.... אני מניחה שאחרי שמגלים שיש לך ADD הדבר הבא זה לסלוח לעצמך שלא....... לא תפקדת לאורך השנים כמו........נו כמו ההיא שכן מתפקדת בספידים.... זהו... אז היום אתייעץ הרבה לגבי באגים... ו- אעבוד רצוף , מרוכז ועם מוטיווציה ועל פי רשימת באגים לפתור.... לפי סדר חשיבותם.... ואם היום אתקע בבאג... אעזוב אותו לבאג הבא ורק מעצם ה'עזיבה' יבוא לי פתרון לראש..... זהו ....אני ... מה אתכם? ליאת!
הי ובוקר טוב...... שרשור בוקר..... הבוקר ..........מטרותי הן ....לעבוד בריכוז מלא... כל היום ........ ולעשות איזה שלושה טלפונים בירוקרטים מעצבנים + הליכה מעצבנת את הנשמה לדואר ................... ו.......דבר חשוב.... להתייעץ באינטרנט לגבי תכנות... ישנם מלא פורומי תכנות להתייעץ בהם... ואחת עם ADD תמיד הרגשתי באיזהשהו מקום 'כשלון' הרי.... בגלל הריחוף שלא ידעתי להצביע על הנקודה.... לכן התפיסה העצמית ( לשעבר? לפני ה"אבחון" ?