בוקר......

נעמצי

New member
בוקר......

שיט, שוב פעם ללכת לבית ספר. ושוב פעם עצבנית ומתוחה, אתם מכירים את ההדחקה הזאת? אתמול היה יום כייפי, יום חופש, ופתאום שוב פעם לקום מוקדם, להתלבש, להקיא את הנשמה ואז שוב להתלבש ואז להתווכח עם אבא על ארוחת בוקר ואז לסוע לבית ספרץ אני לא יודעת עד מתי אני אהיה מתוחה מהמקום הזה. כמעט כל יום של למודים מרוב מתח אני מקיאה את הנשמה שלי. נכון, זה אולי יעזור לגוף שלי אבל אני ממש שונאת את ההרגשה הזאת ואני כל הזמן מרוב עצבים מקיאה. מה יהיה? יש למישהו משהו לייעץ? מישהו מכם עבר כזה דבר? שיהיה לכם יום כתום

היה קורה לי לפעמים...

לפני מבחן במתמטיקה. שוקולד עוזר יופי-טופי בעניין. תנסי.

justnoa

New member
לא נראה לי

שההקאות יעזרו לגוף שלך בגרוש, אני בעד לנסות להירגע ולנסות להינות אני מנסה להנות עכשיו, כאילו יאללה... באמת! כמה שאני מתגעגעת ורוצה לחזור, אני נזכרת כמה רציתי ליסוע לחו"ל ועכשיו שאני שם, למה לא למצות את זה בינתיים???? ותראי שאת תחזרי מתישהו ארצה, נכון? תהני עכשיו ותחזרי ארצה ותוכלי לפוצץ את כולם עם כל הסיפורים שלך אני עכשיו עושה פה הרבה דברים כייפים שלא היה לי הצ'אנס לעשות בישראל, לבקע עצים שאני מתה על זה, מדליקים פה את האח, תלבושת מצחיקה רצח לבית ספר כמו שיש בסרטים תמיד וצוחקים עלייה, אנשים נחמדים (אשכרה יש כאלה), דולרים (זה נחמד לחשוב שיש כאלה אזור, לא יודעת למה)" אני נהנית פשוט וכשאני אבוא לישראל, אם זה לבקר או לחזור ולגור שם אני אוכל לספר כל כך הרבה דברים, ולדבר כאילו זה חלק מהחיים כי מתרגלים (כן), כמו שתמיד היו בכיתה שלי אנשים שסיפרו דברים ולי לא היה מה לספר בדברים האלה וגרמניה בטוח מלאה בהרבה יותר מניו זילנד, כי את תוכלי להשוויץ שאת יודעת פי אלף יותר טוב גרמנית מאשר כמעט כל האנשים בישראל יאללה, בובה! תעשי חיים ותשכחי מהלחץ! אלה עכשיו כמה שנים חשובות בחיים שלך, את לא תחזרי באמת ותקבלי את זה כעובדה, אם לא תנצלי ותהני מהחיים שלך עכשיו ואז תחזרי לישראל את חוזרת בשביל לעבוד שם וללמוד הרבה יותר ואולי גם לשרת (לא יודעת מתי את חוזרת) לא יהיה לך לעשות את הכייף הזה אז, תעשי את זה עכשיו בחו"ל

נעמצי

New member
היי

סוף סוף המחשב הזה התפנה בבית ספר, הוא היחיד שהתקינו בו תמיכה לשפות זרות את צודקת, אבל אני כבר קבלתי את זה שאני פה ל 4-5 שנים הקרובות לפחות. הבעיה היא שהבחילות זה כתוצאה מפחד ולחץ. כל הזמן יש לי פחד בראש שאני אעשה טעות איומה בדיבור וכולם יתפקעו מצחוק. ולכן, כל פעם שאני יודעת שאני אהיה חייבת לדבר, אני מקירה את הנשמה שלי, או שיש לי בבטן מלחמת העולם השלישית. אני מקווה שככל שהגרמנית שלי תשתפר זה יעבור. אני ממש מתקדמת - דבר שנדרש אחרי שיש לי 4 שעות למוד דקדוק בבית ספר ועוד 8 שעות שיעורים פרטיים בשבוע. חוץ מזה שכמעט כל הסדרות פה מדובבות לגרמנית, אז אני כל הזמן שומעת גרמנית....

justnoa

New member
אז יופי!

זה טוב שהגרמנית משתפרת!!! מצויין!!! שימי זין על טעויות!!! גם אצלי יוצא לי בטח שאני מדברת "אני הולך רוצה מחר"... ביג דיל! כולם יודעים שאת חדשה והפאקינג שפה הזו חדשה לך, תראי את זה ככה... לא משנה מה הם עושים בבית ספר וכאלה, מבחינת הלימודים והכל את עושה את זה הרבה יותר קשה והכל, ואת עושה הרבה יותר מהם, את לומדת לא רק חומר חדש והכל כמו כל ילד, את עושה את זה בשפה שנייה וזה וואחד עבודה וכולי כבוד אלייך! רק קחי את זה יותר בקלות, אף אחד לא ייזכור טעות דיקדוק או מה שלא יהיה, אלא אם כן מדובר במישהו שחי שם שנים על שנים או נולד שם או משהו, שאז זה יחסית כן מצחיק... אבל זה לא המצב !!!good luck mate חיחיחי... התבקש, סורי... הייתי חייבת לומר את זה לפחות פעם אחת

Julia16

New member
היי נעמצי..

תראי, אני מאוד מבינה אותך, אין לך מושג עד כמה. גם לי יש כל כך הרבה מתח ולחצים מהמקום הזה, במיוחד בהתחלה היה לי, שכל בוקר לפני שהייתי הולכת לבית ספר וגם בבית ספר היה לי ממש כאבי בטן, ואם לא ממש כאבים אז כזה לחץ בבטן והרגשה רעה ולחוצה כזאת. אומנם לא הקאתי, אבל היה לי מספיק רע גם ככה. גם כן נורא פחדתי בהתחלה שאני יעשה טעויות בדיבור או משהו וכל פען שהייתי צריכה להגיד את הדבר הכי קטן לפני הכיתה הלב שלי ממש דפק והתרגשתי והיה לי לחץ בבטן וכל זה.. ככה שאני מאוד מבינה. אפילו כיום יש ימים שאני כזה לחוצה ואין לי תאבון (מה שאולי דווקא טוב..) ויש לי כאלה לחצים בבטן. אבל אין מה לעשות, מתגברים על זה. אני מאוד מקווה בשבילך שתתחילי להרגיש יותר נוח בבית ספר שלך ויהיה לך קצת יותר טוב וקל ויפסיק לך השלב הזה של ההקאות בבוקר. פשוט תנסי לחשוב על זה שגם אחרים מתרגשים לפני שהם מדברים, כן כן, אפילו הגרמנים עצמם שאין להם שום בעיות בדיבור, אפילו הם מתרגשים לפעמים. ועוד משהו, תנסי לחשוב על זה שבסך הכל, אנשים לא יזכרו מה אמרת, אבל הם יזכרו איך אמרת את זה. ואם תראי להם שאת מתבייחשת בעצמך ואין לך בטחון, הם יקחו את זה לצומת לבם וזה יתחיל להיתפתח בתור סטיגמה כזאת עלייך. אז ככה שתנסי להראות כמה שיותר בטחון אצמי ועל תשימי *** על אף אחד, כי הם לא שווים שתילחצי בגללם.

נעמצי

New member
פחחחחחחחח

כאילו בגיל 15? כך לפחות אני לא מתכננת את החיים שלי פחחחחחחחחחחחח קרעת אותי

kit k@t

New member
it might sound funny to u,

but we have classes in school for kids with babys... whan i was in the hospital a few months ago a doctor came to my room, set me down, and told me i cant be pregnent now... LOL kat

למעלה