בוקר....

black ross

New member
בוקר....

כן אני יודעת שבדרך כלל הבוקר מתחבר ישר עם טוב אבל...... לא כל כך טוב לי על הבוקר ... היום העבירו את הכאילו משרד שהיה לנו למקום אחר והוא עכשיו נמצא בעמצא העולם ומסביב יש מלא רעש ומהומה ו..... טוב מיותר לציין שזה ממש אבל ממש מדכא לא
למי שלא הבין עכשיו אני עובדת במקום שנקרא "אופן ספייס" וכשמו כן הוא סביבה פתוחה ....... לחלוטין

בוקר טוב

גם אנחנו פה בעבודה מיקה ואני ... כן מהיום מיקה איתי בעבודה וגם ביום ראשון וגם ביום שני ככה זה אין גן.... לפחות זה רק חצי יום....

black ross

New member
את האמת הדבר הראשון שעולה לי זה

יו איזה כיף לך
שיהיה הלך בוקר טוב מאמי ונשיקות למיקה

sidi

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש
מחר חופששששששששששששששש

sidi

New member
רציתי לשתף אתכם ../images/Emo4.gif

שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא! שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא! תפרו, תפרו, תפרו לי בגד עם כיסים. מילאו, מילאו, מילאו כיסי באגוזים. שמחה רבה... שאול אשאל, שאול אשאל ארבע קושיות שתה אשתה, שתה אשתה ארבע כוסות. שמחה רבה... וכוס גדולה, וכוס גדולה אימי תביא לאליה לאליהו הנביא. שמחה רבה... ישששששששששש כבר אמרתי שמחר חופש????

black ross

New member
את האמת ....

אני ממש שמחה שממחר אני בחופש עד לסוף פסח
המקום החדש פשוט מזעזע .... מצד ימין שלי כבר שעה מנפחים לי בלונים על המוח ... ומצד שמאל שלי יש מיליון איש שמדברים ביניהם וזה נשמע כמו קן צרעות ... אוף בא לי לבכות

black ross

New member
כמה בלונים הם צריכים לעזזל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

די נמאס לי מהרעש הזה .... והמזגן הקפיא לי את התחת
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

mariana

New member
שירן מאמי אני מכירה את ההרגשה

גם אני פעם עבדתי במפעל לתכשיטים אנ פשוט הייתי חוזרת הבית עצבנית כי כל אחד צועק שם ופשוט בלאגן, עד שמצאתי את העבודה הנוכחית שלי ואני מבסוטית כי שקט פה לאלה. לא נורא עוד מעט חוש גם אני בחופש עד לסוף פסח איזה כיףףףףףף

למעלה