בוקר.

• פותח הנושא WC
  • פורסם בתאריך

WC

New member
בוקר.

לקטלג את הבוקר הזה אי אפשר. סביר מינוס זה הכי קרוב וגם זה לא קרוב דיו. ויש ציפצופים של איזה פלאפון שלא נותנים לישון בשקט. האסלה הולכת לישון. אולי סוף סוף תרדם. יום טוב לכולכם. ובעיקר לך. WC תפוס, חבול ועייף.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר סביר...

אז אני ערה כי אני תיכף צריכה לצאת מהבית...אני לא יודעת איך אני אמורה לשרוד בלי מחשב כי אני לא יכולה איפלו לתאר לעצמי יומיים בלי מחשב... אני עייפה ומאתמול ב11 בלילה גם אין לי ממש חשק לטיול אבל אין מה לעשות.. אתמול חזרתי לדבר עם אח שלי, לא יודעת איך זה קרה (בעצם יודעת אבל לא משנה) אבל חזרנו לדבר, זה נחמד למרות שלא קיבלתי את ההתנצלות שרציתי (ושידעתי שאני לא אקבל גם אם אלוהים ייתגלה לפני ויגיד לו להתנצל)...נו מילא
המשך יומיים נהדרים לכולם

בוקר

למה אני צריך לקום 3 שעות לפני הזמן ? הולך להיות לי יום כל כך ארוך... "הרואים הולכים - לאן ?" (פתגם עממי, בערך) בדר"כ למקומות טובים יותר, כי הם יכולים לראות, אבל לפעמים הראייה זה דווקא מה שמסיט אותם מהעיקר. בוקר טוב, שבוע נפלא, ושכל אחד יסתכל לאן הוא הולך.

leeloo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ליאור אתה מתקרב אל האמת..

Outlast

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif

יום ראשון הוא מוטציה של החיים שהתפתחה, לא ברור למה. שמישהו יעשה עם זה משהו. נראה לי שהיום הזה לא יהיה נורא אחרי שיעברו השעתיים הראשונות בבי"ס, פשוט אין לי כוח לשטויות כמו להיכשל במתמטיקה על הבוקר. כדאי שאני אסיים עם הקפה שלי ואלך לסיים התארגנות, עידן רוצה דפים באנגלית ושאר בלאגנים.. יום טוב שיהיה.

Idan91

New member
הבוקר יכול להיות מצוין, ../images/Emo187.gif

אילו רק לא היה מבחן במתמטיקה בשעה שמונה ועשרה.

leeloo

New member
בוקר ../images/Emo4.gif

אני רוצה שלשבוע אחד, לא יותר, שבוע אחד, אני אפסיק לחלום. נמאס לי כבר לקום באמצע הלילה ולהתחיל לחשוב על המשמעות שלו.. אני יודעת שזה טוב שאני חולמת והרבה ואני גם זוכרת ומסוגלת לנתח את מה שקורה בחיי, אבל אני רוצה רק שבוע אחד של מנוחה, בלי לנתח כל דבר, ובלי לדמיין לעצמי מה יקרה בעתיד או מה התת מודע חושב שקורה בין אנשים מסוימים.. מקווה שהחומר קריאה שלקחתי יספק אותי לשבוע הנ"ל. אני לא יכולה לחכות להגיע לשם כבר ולהרכיב את הכל, ואז לשבת ולצפות בסרטים. שיהיה לכם שבוע נפלא! מיטל - את יודעת מה את צריכה לעשות, השוקולד מחכה לך..

idanyd

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

WC סופסוף מתייחס לעצמו כזכר. מי יודע, אולי עד החודש הבא הוא גם יתחיל עם גוף ראשון? כאן הכל סביר. חזרתי לעבודה אחרי יומיים (כן - יומיים!) של חופש. אחרי שלא עבדתי ביום שישי, נזכרתי שוב עד כמה זה טוב לעבוד רק 5 ימים בשבוע (בהזדמנות זו אבקש לחזק את ידיהם של הח"כים מהמפד"ל על הצעתם לקצר את שבוע העבודה בעוד יום. כן, אני שזה מכל הסיבות הלא-נכונות, ושזה בטח יפגע במשק בצורה נוראית, אבל הי - חופש ביום ראשון
). טוב, עוד שבוע התחיל, מחר משכורת (And there was much rejoycing), החורף בשלבי סיום. אני מרשה לעצמי אופטימיות זהירה, מקווה שהיא לא תתפוצץ לי בפרצוף.

dana2909

New member
../images/Emo42.gif בהכחשה

לא, לא התעוררתי עכשיו. שמתם לב מה הולך בחוץ? פשוט בזיון. איפה החורף שהבטיחו לנו? קצת גשם וזהו? אני מוחה.

זיו25

New member
על הגשם את מדברת?

אני עוד כולי פליאה שהפיאסטה הניעה הבוקר... (ועוד במכה ראשונה!) בברכה, זיו.

זיו25

New member
רגע...

את רוצה לומר לי שהפיאסטה היא בעצם אב טיפוס של השלילנד? איזה קטע... ואני לא ידעתי. פששש...

WC

New member
זה מפריע לך?

שורת הסיכום בהודעות האסלה היא תמיד בגוף ראשון. בעוד גוף ההודעה תמיד בגוף שלישי. ומכוון ואסלה בעברית היא נקבה, כך גם לשון ההודעה. ועכשיו שכולם מבינים, ולא משייכים לזה השלכות פסיכולוגיות עמוקות שלא שם, אפשר לצהול? ועידניד. כשהודעות האסלה יהיו בגוף ראשון, תברח! האפוקליפסה מגיעה. או שאולי האסלונת סתם במצב צבירה דכאוני. ניחא. WC תפוס ומוסבר.

idanyd

New member
ווהו../images/Emo70.gif

זהו, צהלתי. אפשר להמשיך? אני במצב-רוח לניטפוקים היום, ולכן יש לי צורך להעיר: WC אינה אסלה באנגלית. WC הינו, בעברית צחה, "בית-שימוש". לכן מותר, ואף רצוי, שהאסלה תתיחס אל עצמה בלשון זכר. סוף ניטפוק. חזרה לשגרה.

WC

New member
אדוני המורה

האסלה יודעת שWC זה שרותים. אל תבוא ותחנך אותה לגבי שמה וכינויה. כמו ששמך עידן וכינויך עידניד, הרי שכינויה WC ושמה אסלה. כי ככה טוב לה לעשות, כי זה נוח, והכי חשוב, זה משרת את רצונותיה לגבי דיסטנס באינטרנט. (ואולי יש נושאים פסיכולוגיים חבויים. מי שצריך ידע את שמה, מי שצריך ידע את מינה, ומי שצריך ידע הרבה מעבר. ואם זה כלכך מפריע לך בצדודית העין, אתה מוזמן להתעלם מכל הודעותיה. היא לא תיפגע, באמת שלא. WC תפוס.

idanyd

New member
אוקיי,

מצטער שההודעה שלי פגעה בך כך, לא זו הייתה הכוונה. לא באתי לחנך, להורות, להרצות או להפנות אצבע מאשימה. ההודעה נרשמה בהומור, וכוונתי היא שכך היא תתקבל, כמו שאם תרשום/מי הודעות בגוף ראשון, אני לא באמת ארוץ החוצה לחפש ארבעה פרשים. אחד מעקרונות הניטפוק הוא שאין להתייחס אליו בכובד ראש (ולעתים אין להתייחס אלו כלל. לראיה - אחדמיוחד ואופק מאוזן). אז אם הודעותי כ"כ מפריעות לך (בצדודית, מקדימה, מלמעלה), את/ה מוזמנ/ת להשתמש בעצתך ולהתעלם מהן. אני לא אפגע, באמת שלא. Idanyd בלתי-מובן.

De-Panther

New member
בוקר מוזר במיוחד לכולכם!! לי..../images/Emo42.gif

לפחות היה אחד כזה יום שעבר בסדר היו לי שעתיים ראשונות סרט עם עוד כמה כיתות בנושא ביולוגיה הסרט פשוט הרדים אותי ואני עוד קמתי עירני וככה כל היום הייתי מנומנם אחרי זה שעה אנגלית בה הראתי את קישורי בתור אומן ציור בחוברות אנגלית ואז שעה היסטוריה שבה ישנתי טוב טוב בזמן שהמורה הראה מצגת ואז בהפסקה שאחרי היסטוריה את מי את פוגש?? אפיג'י!!
ידעתי שהוא לומד איפה שאני לומד אבל לא חשבתי שאני אפגוש אותו הוא היה עם כמה ידידות שלו שקיפצצו סביבו עם איזושהי תמונה של מישהי שעליה דאגו לקשקש לפי מה שהבנתי המישהי ההיא זו חברה שלו
(מזל טוב!! מתי החתונה??
) והראתי לו ידידה שלי שכרגע אני כבר לא יודע אם היא ידידה שלי כי היא דיי כועסת עלי על משהו
ואת חברה שלה אתם יודעים אלו שפינטזתי עליהן... אפיג'י אם אתה רוצה יש לי להסביר לך משהו על אחת מהן ואז היה לי שעור מתמטיקה ואיזשהו חבר טוב שלי עלה מ3 ל4 יחידות ועוד שעור היסטוריה ועוד שעור מתמטיקה ונסעתי הביתה... וזהו להיום מחר מבחן בפיסיקה

למעלה